סופ"ש

Cant Cry

New member
לייייייילייימוווווווווווווווווווווווון../images/Emo99.gif

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אוי נכון

עכשיו הבנתי מאיפה היא מוכרת לי

starfield

New member
אומג!

אני לא יודע אם אתה בן או בת אבל אני כבר מנחש שאתה בן. ועוד בן הומו. איך אני יודע? כי כמוני ראית דיג'ימון ! חחחחחחחחחח קשה לי להאמין שסטרייט יבהה בכוח תותח הפרחים של סטייליסטית הצמחים הזאת
פל(מיד)מון דיג'יגדל לטוגמוןןןןןןןןןןןןן טוגמון דיגי'גדל ללללללללל----- לילימון!
מישו אמר חיים? [:

אהאעאהאהע

סיכום בחמישה מילים: השבוע הכי עצוב והכי כייף. אדם שעשה את השבוע: גיא
אדם שהרס את השבוע: מישו. שיר שפתח את השבוע: 30seconds to mars- the kill שיר שסגר את השבוע: Fall out boy - thanks for the memories להקה/זמר של השבוע: אוונסנס אירוע שעשה טוב: יריד תעסוקה פה בעיר אירוע שהרס תשבוע: הכלב שלי מת אחרי 12 שנה שהוא איתי :( השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: מגעיל! אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: המורה שלי לטימטומטיקה אדם שמצפים לראות: לאדע שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: לא יודע להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: MCR אירוע מיוחד שמצפים לו: אירוע שעדיף שלא יהיה: מתכונת במתמטיקה ותמונה למי שבא.... ואם לא בא לי?!

Save Me

New member
הידד

סיכום בחמישה מילים: OH MY FUCKING JESUS CHRIST אדם שעשה את השבוע: מממ אין בנתיים אדם שהרס את השבוע: אף אחד לא טוב מספיק בשביל להרוס לי שבוע P: שיר שפתח את השבוע: CANDYMAN? P: שיר שסגר את השבוע: CANDYMAN? להקה/זמר של השבוע: כריסטינה? אירוע שעשה טוב: אילת. בשבילי זה נחשב השבוע. אירוע שהרס תשבוע: לא זוכר השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: מהמם והורס גם אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: כל אחד שהוא מהבסיס. אבל מה לעשות.... אדם שמצפים לראות: עזבו זה סתם ישמע פתטי. שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: CANDYMAN P: להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: נו די אירוע מיוחד שמצפים לו: זה קשור למאורע הפתטי הקודם חחח אירוע שעדיף שלא יהיה: לאדע ותמונה למי שבא.... סוף שבוע רגוע שיהיה אוי תודה

yon aviv

New member
מממ..

סיכום בחמישה מילים:מעייף,מהנה,מרגש,מאושר,אחלה!.. אדם שעשה את השבוע:מיכל 3> אדם שהרס את השבוע:המורה לערבית... שיר שפתח את השבוע:נפלת חזק/איפה הילד שיר שסגר את השבוע:את לא כמו כולם/משינה להקה/זמר של השבוע:משינה אירוע שעשה טוב:יש לי חברה! ואני מאד אוהבת אותה!!!!!!!! 3> אירוע שהרס תשבוע:מבחן בערבית... השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: טוב=] נראה לי... אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא:את האקסית שלי.. אדם שמצפים לראות:את חברה שלי.. שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע:אהובתי/משינה להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא:ירמי קפלן אירוע מיוחד שמצפים לו:שבועות! אירוע שעדיף שלא יהיה:מבחן מסכם במת' =S שבוע טוב לכולם!!!!!!

עונה... ../images/Emo7.gif

סיכום בחמישה מילים: היה חרא ונקווה שלא יחזור אדם שעשה את השבוע: נעמה- חיוך חמוד. אדם שהרס את השבוע: שלומית [אישתו של אבא] שיר שפתח את השבוע: "זמנים מוזרים" של המכשפות. שיר שסגר את השבוע: "נסיעה מהירה" של המכשפות. להקה/זמר של השבוע: "המכשפות". אירוע שעשה טוב: הברזה משיעור אנגלית [שבסוף הסץבר שבוטל]. אירוע שהרס תשבוע: יום רביעי, אבא אמר לי שאנחנו לא עוזבים את שלומית. השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: טוב או רע? אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: שלומית [אבל אין לי ברירה.] אדם שמצפים לראות: נעמה, חיוך מקסים. שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: כל הדיסק של המכשפות, [למי יש כוח לבחור?] להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: "המכשפות" אירוע מיוחד שמצפים לו: יומולדת של אבא [שבת הבאה] אירוע שעדיף שלא יהיה: ששלומית תתפלץ עלייה.

יאללה נו....

סיכום בחמישה מילים: מעולה.. אדם שעשה את השבוע: לימור אדם שהרס את השבוע: אין אחד כזה שיר שפתח את השבוע: אין לך מקום - היהודים שיר שסגר את השבוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה להקה/זמר של השבוע: אריק ברמן אירוע שעשה טוב: החזרות לפסטיבל נערה עד 3 בלילה אירוע שהרס תשבוע: אמממ לא יודדע מתכונת..? השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: עוד יותר טוב אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: אין לי מישהו ספציפי אדם שמצפים לראות: רועי שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: יום חדש נפלא להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: היהודים זה ברור אירוע מיוחד שמצפים לו: המסיבה של שבועות אירוע שעדיף שלא יהיה: אין כזה

DrEx

New member
אנייי

סיכום בחמישה מילים: היה שבוע אחד הטלניים בעולם אדם שעשה את השבוע: אתם לא מכירים אדם שהרס את השבוע: אין שיר שפתח את השבוע: יוסי עדן - הלב רוצה אותך שיר שסגר את השבוע: ראובן המלאך - אדון עולם להקה/זמר של השבוע: יוסי עדן אירוע שעשה טוב: יש הרבה אירוע שהרס תשבוע: אין השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: קטלני משהו אש אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: יש אחד כזה אדם שמצפים לראות: ישש אחד כזה שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: תמיר גל - מתפלל שתעני לי להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: יניב נסימי אירוע מיוחד שמצפים לו: שההוא יהיה הומו אירוע שעדיף שלא יהיה: אין אחד כזהה ישש תמונה

למעלה