סופ"ש

eliormagick

New member
../images/Emo26.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

סיכום בחמישה מילים:
אדם שעשה את השבוע:
אדם שהרס את השבוע:
שיר שפתח את השבוע:
שיר שסגר את השבוע:
להקה/זמר של השבוע:
אירוע שעשה טוב:
אירוע שהרס תשבוע:
השבוע שיבוא
בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות:
אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא:
אדם שמצפים לראות:
שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע:
להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא:
אירוע מיוחד שמצפים לו:
אירוע שעדיף שלא יהיה:
ותמונה למי שבא.... סוף שבוע רגוע שיהיה

עונה.

סיכום בחמישה מילים: השבוע הכי חרא שהיה לי. אדם שעשה את השבוע: אפחד לצערי. אדם שהרס את השבוע: הוא. שיר שפתח את השבוע: לא זוכרת שיר שסגר את השבוע: לא זוכרת להקה/זמר של השבוע: לא זוכרת אירוע שעשה טוב: שום דבר אירוע שהרס תשבוע: בגרות בספורט. השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: חרא אני מאמינה אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: אותו אדם שמצפים לראות: לינוי.. שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: חנלה התבלבלה להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: אפחד.. אירוע מיוחד שמצפים לו: כנראה מסיבה של האגודה לא בטוח.. אירוע שעדיף שלא יהיה: אממ... לודעת =/ ותמונה למי שבא.... לי לא בא.

טוב אחי../images/Emo3.gif

סיכום בחמישה מילים:נחמד * 5 אדם שעשה את השבוע:אמא ו... אדם שהרס את השבוע:לא יודעת שיר שפתח את השבוע:פנים אל מול פנים-יהודה פוליקר שיר שסגר את השבוע:אביב גפן-שנינו שווים להקה/זמר של השבוע:דיידו אירוע שעשה טוב:לחזור מקיסריה בלילה אירוע שהרס תשבוע:אין השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות:מקווה מאוד שטוב אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: אדם שמצפים לראות: שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע:Dido - Whiteflag להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא:Dido אירוע מיוחד שמצפים לו:לא'דעת אירוע שעדיף שלא יהיה: ותמונה למי שבא.... סוף שבוע רגוע שיהיה :)

סמיילי6

New member
עונה..עם תמונההה..:)

סיכום בחמישה מילים: זוועה זוועה זווועה והרבה אזרחות אדם שעשה את השבוע: אין! אפחד אדם שהרס את השבוע: המורה שלי לאזרחות:( שיר שפתח את השבוע: Lithium שיר שסגר את השבוע: למיה יש אקדח (כנסיית השכל) להקה/זמר של השבוע: משינה... אירוע שעשה טוב: שום אירוע...לא מעניין אירוע שהרס תשבוע: מתכונת במתמטיקה ותנ"ך השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: סקס סמים ורוקנרול! אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: את המורה שלי לאזרחות אבל באסה אני יראה כי למזלי היא גם המחנכת שלי אדם שמצפים לראות: שוש~!!~! שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה/מירי מסיקה להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: מירי מסיקה אירוע מיוחד שמצפים לו: מסיבה של שבועות במרפאההההה אירוע שעדיף שלא יהיה: מתכונת באזרחות ותמונה למי שבא.... סוף שבוע רגוע שיהיה

spooky shadow

New member
../images/Emo13.gif אני פסימית.

סיכום בחמישה מילים: שבוע רבוי ריבים עם אמא. אדם שעשה את השבוע: אממ.. אביב כנראה. אדם שהרס את השבוע: אף אחד. שיר שפתח את השבוע: שיר של ג'ק אוף ג'ייל. שיר שסגר את השבוע: אותו דבר. להקה/זמר של השבוע: ג'ק אוף ג'ייל. אירוע שעשה טוב: שיחת טלפון עם החברה שלי. אירוע שהרס תשבוע: שיחה עם אמא. השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: מוזר. אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: לא יודעת. אדם שמצפים לראות: אממ... מור. שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: שוב של ג'ק אוף ג'יל. להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: ^ אירוע מיוחד שמצפים לו: היום הולדת של אביב! יאי. אירוע שעדיף שלא יהיה: להתעורר. מורגן.

טוב נו גם אני עונה

אדם שעשה את השבוע: שוח, אליאור, אמנון,הדר,אדווה :) אדם שהרס את השבוע: אמא שיר שפתח את השבוע: דנה עדיני - לזכות בך שיר שסגר את השבוע: אחושרמוטה נוסטלגיה אך Evanescence - going under להקה/זמר של השבוע: דנה עדיני אירוע שעשה טוב: בהחלט הנסיעה לירושלים אירוע שהרס תשבוע: הטכנאי של הוט >< השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: מעייף, קשה, חג אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: אדם שמצפים לראות: שיררררררררר שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: מה שיבוא להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: מה שיבוא אירוע מיוחד שמצפים לו: שבועות ^_^ אירוע שעדיף שלא יהיה: עבודה :(

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif סופשבוע

סיכום בחמישה מילים: לא בא לי חמש מילים. אדם שעשה את השבוע: קוף
אדם שהרס את השבוע: אין. שיר שפתח את השבוע: מתי נתנשק - אביתר בנאי שיר שסגר את השבוע: you belong to me - lifehouse להקה/זמר של השבוע: lifehouse אירוע שעשה טוב: קמצוצים של אהבה. התגעגעתי לזה :> אירוע שהרס תשבוע: אין. טוב אולי המתכונת במת' >< השבוע שיבוא בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: הכי טוב שרק אפשר. [ארבע אבל מ'כפת לי P: ] אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: מורים למינהם. אדם שמצפים לראות: טול :]]] שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: מכה אפורה - מוניקה סקס להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: ^^ אירוע מיוחד שמצפים לו: שבועות? אירוע שעדיף שלא יהיה: בגרות נו ;[ ותמונה למי שבא.... נחפש.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gifComo ama una mujer../images/Emo23.gif

השבוע שהיה
סיכום בחמש מילים: אפילו התקווה הלכה ברחה לה.
אדם שעשה את השבוע: לא אדם, חיה, הופ
אדם שהרס את השבוע: האיש שלקח לי את הופ
שיר שפתח את השבוע: מירי מסיקה - ברכת המלך.
שיר שסגר את השבוע: Jennifer López - Como ama una mujer [כל הדיסק]
להקה/זמר של השבוע: ג'יי לו.
אירוע שעשה טוב: ללא ספק ירושלים.
אירוע שהרס תשבוע: ללא ספק אתמול.
השבוע שיבוא
בשלוש מילים איך השבוע הולך להיות: בעזרת השם טוב.
אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא:
אדם שמצפים לראות: שרוניקו.
שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: Jennifer López - Como ama una mujer
להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: Jennifer López
אירוע מיוחד שמצפים לו: לא השבוע.
אירוע שעדיף שלא יהיה: לא משנה.
ותמונה למי שבא....

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

השבוע שעבר: סיכום בחמישה מילים: אני מתגייס עוד פאקינג שבועיים ;[ אדם שעשה את השבוע: הילדימוש בעבודה. אדם שהרס את השבוע: אין כזה. שיר שפתח את השבוע: Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar שיר שסגר את השבוע: Kosheen - Swamp להקה/זמר של השבוע: Garbage אירוע שעשה טוב: טיול לירושלים, הפאב היום. אירוע שהרס תשבוע: אין
השבוע שיבוא: בשלושה מילים איך השבוע הולך להיות: מעניין אני מקווה D: אדם שעדיף לא לראות בשבוע הבא: הבוסיתתתתת. אדם שמצפים לראות: שירנוש. שיר שחייבים להעביר איתו את השבוע: Garbage - Dumb להקה/זמר שכדאי לשמוע בשבוע הבא: Portishead אירוע מיוחד שמצפים לו: תאטרון, מפגש, מסיבת פרידה בעבודה (
), נסיעה לליטל. אירוע שעדיף שלא יהיה: אין. ותמונה למי שבא....

למעלה