צפוי מדיי..
ל לאנה New member 28/6/02 #24 כן!, זה דוסון! איך לא ידעתם שאני שונאת אותו? בטח חשבתם שזה דרו, בגלל השיער, אבל אני השתמשתי בפאה......
כן!, זה דוסון! איך לא ידעתם שאני שונאת אותו? בטח חשבתם שזה דרו, בגלל השיער, אבל אני השתמשתי בפאה......
L Luthien New member 28/6/02 #26 טוב......למרות שזה תורה של הדס... גם אני הכנתי משהו......לא יודעת אם הוא כל כך קשה....אבל בכל זאת.....
טוב......למרות שזה תורה של הדס... גם אני הכנתי משהו......לא יודעת אם הוא כל כך קשה....אבל בכל זאת.....
L LillipooT New member 28/6/02 #32 אני אשים בינתיים ממ..לי יש תוכנה בשביל זה. יש לך איזושהי תוכנה אולי?
L LillipooT New member 28/6/02 #34 כן זה ג´ק תכנסי ל: www.downloads.com תכתבי psp7 זאת התוכנה שלי יש והיא נכמדה.. יעני: paint shop pro7
L LillipooT New member 28/6/02 #38 לא.. תזכרו שזה לא חייב להיות רק ג´ן או ג´ואי או אלה.. זאת יכולה להיות כל דמות שהופיעה בסדרה לווא דווקא בתפקיד ראשי!
לא.. תזכרו שזה לא חייב להיות רק ג´ן או ג´ואי או אלה.. זאת יכולה להיות כל דמות שהופיעה בסדרה לווא דווקא בתפקיד ראשי!
ז זיושי New member 28/6/02 #37 שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif