מפגש!

SSAAMMEEYY

New member
../images/Emo26.gifמפגש!

ב 25/10 על פי החלטת הרוב. בגג של עזריאלי. החל מ 14:00 (בערך) ועד הלילה. כולם מוזמנים. מי שרוצה, מוזמן לשרשר הגעה (
, ובתוכןאייסי/מסנ+שעת הגעה משוערת) כדי שנוכל להתאים את הזמנים. וכמובן, מי שרוצה, יכול להוסיף תמונה כדי שנוכל לזהות אחד את השני. מי שרוצה את הטלפון שלי, כדי להתעדכן, יכול להשאיר בקשה במסרים.

The Hawk

New member
../images/Emo45.gif

אני יגיע בין 16:30 ל 17:00 ישר מהעבודה. ICQ: 104028990 מה זאת אומרת אבל הגג של עזריאלי?

sutul

New member
כי במקום להסכים על התאריך שבועיים מראש

אתם ניזכרים לעשות את זה 3 ימים הודעה מראש בדיוק כמו פעם שעברה ואני לא יכול להגיד לבוס שלי "שמע .. מחרתיים אני לא מגיע" כשחלקייכם יגדל ויתבגר אתם תבינו שבעולם האמיתי אנשים לא עובדים על גחמות של הרגע אני שאלתי אתכם לפני שבוע וחצי מה אתם עומרים על התאריך הזה וההיענות היתה דלה... שלא לדבר שאמרתי שאני רק מציע ואני לא מנהל שום דבר העלתי הצעה כדי להתחיל דיון ורק לפני יומי הוחלט על היום הזה סוף סוף... אז אני מצטער אבל בעולם שאני חי בו צריך שבוע מראש לסגור לו"ז

Blackice

New member
../images/Emo45.gif אתה סתם מנסה להתחמק ממני

כי אני צריך להתקפל סביבות 17... :-\

drnaji

New member
לא נכון! ../images/Emo10.gif רציתי שנעשה ניסוי בפסיקה..

זריקת עגבניות מהגג ע"ע נפילה חופשית
בכל אופן,מקווה שתשאר אחרי 17 כי אני לא רואה מצב שאוכל לבוא לפני.. |אופטימי|

starfield

New member
../images/Emo45.gifאם אני אתעורר עד אז ../images/Emo13.gif

איי כן .. החיים של מובטל

uvita

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

אבל תהייו נחמדים אלי, טוב? (יש לי טראומה ממפגש פורום אחר....)

Ben Dor

New member
../images/Emo45.gif סטו באים ביחד?!...

193818549 אמממ שעה שאני יגיע?...וואלה לא יודעת...

Blackice

New member
../images/Emo41.gifתחרות הפעילות הכי שווה במפגש../images/Emo41.gif

היכונו היכונו! ...מוכנים? ..יופי. אי פעם חשבתם לעצמכם "היי, יכול להיות מעניין לראות אם אפשר לבנות את מגדל אייפל מגולשי תפוז"? או שתהיתם איך נראה אדם שהשקיע מאמצים עילאיים להצליח ב"חוליה החלשה" בנושא בהמות משא ברחבי העולם, כאשר נודע לו שאין פרס לזוכה? במפגש מחר אנחנו נערוך את תחרות הפעילות הכי שווה ! זה אומר שאתם מוזמנים להכין איזושהי פעילות, וכל שאר האנשים יצטרכו לחרוק שיניים ולחכות עד שתסיימו להעביר אותה! כן כן! וזה לא הכל! אחרי המפגש, נרכז בשרשור את הדברים המטורפים שאתם חשבתם שישעשעו אותנו (או לפחות אותכם) ונערוך הצבעה מה היה הכי שווה! כפרס ראשון אנחנו נחלק.. |תופים| |תופים| |תופים| .. האדמה לשבוע שלם! וכפרס שני אנחנו נקרא על שמכם קומה בבניין המרובע שבחיים לא יסיימו לבנות.
May the best humanoid win

drnaji

New member
מישהו בכלל ישאר ב5 וחצי? אני גם ככה שם אבל

ראיתי שהרוב פה ינטוש כבר ב4..

soul on fire

New member
כי יש לי דברים שקודמים לזה

כגון - לשמור על אחי הקטן עד 22 בלילה בעיקרון לא הייתי אמורה להיות, אני משאירה את אחי עוד כמה שעות לבד כדי לנצל את הכמה שעות למפגש, סורי אבל באמת שאני לא יכולה להשאר יותר אלא אם יעביר את המפגש ליום שאני לא צריכה לשמור עליו..

למעלה