מפגש!!!!

ממממ.....אז מי באה?

מישהי יכולה לדבר עם יעל בפלא´ ולעדכן אותה? וקרוליין היום התגייסה! כל מי שבאה שתסמן
ומי שלא אז
.... ואירית...את לא צריכה...את באה!!!

הילה ר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gifאני באה!

אני גרה קרוב, אם זה בעזריאלי! אין לי יום מיוחד שאני לא יכולה בו. אם אתם צריכות עזרה בארגון המפגש, תבקשו את האי מייל שלי ונדבר שם. מה אתן אומרות? אני מניחה שרב מי שיהיה שם , יהיה בנות, לא שזה משנה.

netaK

New member
../images/Emo26.gifמפגש!!!!../images/Emo36.gif

שכל אחד יכתוב אם הוא בא כמובן, מתי נוח לו! אם יש ימים שלא נוח אם יש איזה שעות עדיף כמה שיותר מוקדם כי ככה יהיה הרבה יותר זמן! אז יאללה...!!!!!

netaK

New member
חח...זה סמיילי חייזר

מרובה פיות (פה ברבים...חחח...) =]]]]]]]]]]]] רואה? כומ מארג´ סימפסון והשיער @@@@@@@@@@@:)

רינת4

New member
אני באה,אבל

רק אם עדיין תהיו שם אחרי ארבע וחצי. ואם אפשר לעשות את זה יום שישי,אז לא תהיה לי בעיה עם השעה בכלל. אבל זה יום שישי-לא יום ממשמ מוצלח:אוטובוסים רק עד ארבע, וגם יום של ניקיון וכו´ אז אולי לנטע זה יפריע,או להורים שלכם שאולי רוצים שתעזרו להם.(מעניין אם היום ההורים עדיין מבקשים עזרה...). בקיצר-תקבעו ונראה מה נעשה

ilana b

New member
מה עם יום שני-היום השני לחופש

לדעתי זה אחלה יום. בתחילת השבןע, בלי לחץ אבל כמובן-שזה תלוי בכם- ובמיוחד בנטע! אז.....יש תגובות?

1Shir

New member
קבענו ביום שני ה-2 לדצמבר בצהריים?

בבית של נטע? כל מי שמתכוונת לבוא, שתגיד אם זה מקובל עליה או לא. העיקר שנקבע הרבה זמן מראש כדי שכולם יוכלו לתכנן!

netaK

New member
ה2 בדצמבר נשמע מצויין

זה ההתחלה וכולם עדיין יכולים לקום יחסית מוקדם...חחח

הילה ר

New member
גם לי זה נשמע בסדר../images/Emo6.gif

רק איפה הבית של נטע? יהיה כיף סוף סוף לחבר פנים לכינוי...

netaK

New member
חחח....

נעשה נראה לי כמו פעם קודמת ניפגש כולנו בעזריאלי כי כולם יודעים וימצאו איפה זה ועם הרכבות והכל ומשם אוטובוס קצר לבית שלי אני גרה קרוב

ilana b

New member
גם לי נשמע אחלה

בעיקר בגלל שאני העלתי את ההצעה של יום שני, ה-2 בדצמבר. אז בעזריאלי? באיזו שעה? ואנשים-תגיבו כולכם אם זה בסדר מצדכם, מי יכול, לא יכול, שיהיה זמן לקבוע ולתכנן.....

מור 007

New member
לאאאאאאאא../images/Emo31.gif

אני לא יכולה ביום השני.... אנחנו הולכים למקום כזה של קשישים לעשות להם חנוכה...

../images/Emo45.gif....אין בעיה עם התאריך...

אני מקווה שהמפגש עם פורום אחר לא יהיה באותו יום...

למעלה