מפגש!!!!

אני חושבת שכן...

וחסר לך שאת לא באה!!! אני אבוא לעכו לקחת אותך! אה...ולא הלכתי היום!!! אני עדיין חולה...סופסוף!

Kooshoosha

New member
אם כבר עושים את זה ביום שני אז...

שיהיה יותר מוקדם כי אני נוסעת לטיול באותו יום (עד יום חמישי). אני ילדה בעייתית- אני יודעת. ומי שזוכרת אותי מהמפגש הקודם- הייתי עם חולצת תנועה של הנוער העובד.. יש לכם התנגדות שאני אביא את חברה שלי (דנית-היא באה גם אז) למפגש? טוב, אז זהו, רק רציתי לבקש אם אפשר קצת יותר מוקדם...נגיד לקבוע בעזריאלי ב-12 או משו.. ?WELL תודה מראש.. יעל.

maayan15

New member
אממ...אני באה!

אין לי עדיפות כלשהי לגביי יום, כל עוד זה אחרי 13.00 זה בסדר...

netaK

New member
אף אחד לא יסכים לקום

טיפה מוקדם ביום אחד כדי שיהיהי לנו זמן!?!?

netaK

New member
חוץ מרינת....

אתם שבוע שלם בבית...יום אחד....בשביל הכי גאים שיש!!! כאילו אם תבואו בצהריים...לא הייה שווה...בואו מהבוקר יהיה הכי כיף

אבל מתי אני אספיק לתפוס רכבת?

ב-8 בבוקר? וחוצמזה עד הצהריים כולם כבר ירצו לחזור הביתה...

maayan15

New member
גם אירית באה!

היא עדיין לא יודעת את זה אבל היא באה...בטוח!...

mor 5

New member
אוקי אנשים אני רוצה להבין מה קורה..

יש מיפגש... הבנתי אצל נטע שגרה ליד עזריאלי... עד עכשיו הכל נכון?? מתי זה?? ואם כבר שואלים אותי... כי אני נורא רוצה לבוא!! הפסדתי פעם קודמת והיתי מבואסת לחלוטין!! ככה שבאמת אני לא יכולה יום שבת וריאשון שאני עמוזה מעל הראש.. חוץ מיאלה.. אני חושבת שהכל יהיה בסדר:) ושאני הצליח להגיע!!!!!!

חסר לה שהיא לא תבוא....!

ומור-עדיין לא קבענו תאריך... ממממ...וכדי שלא תפסידי קחי פשוט מספר פלא´ של אחת הבנות... ומקסימום של נטע בבית אם תפספסי

ilana b

New member
אנשים! אני באה!

בתקווה כמובן שגם אני מוזמנת כן......?:) ואין לי כל כך בעיה עם איזה יום חוץ מיום ראשון. ולא חשוב איזו שעה. רק שתודו-שעדיף קצת מאוחר כי.......חופש גוד דמיט!!!!!!!!!!
ובטח שכולנו רוצים לישון!..... אבל שוב-תחליטו שעה ומקום-וסבבו´ש בכיף.......:)

מוררררר

New member
אני יבוא

כל עוד זה לא ביומיים האחרונים של החופש.....אני גם לא הכי בטוחה שיהיה לי איך להגיע אבל אני ינסה....רק תגידו מתי ואיפה נפגשים...

מוררררר

New member
הקטע הוא...

שאני לא יודעת אם יהיה לי נעים...בכל זאת זה בית של מישהי שאני לא מכירה עם חבורה של בנות שאני בקושי מכירה..... אני רוצה אבל לא נעים לי...

למעלה