מפגש פורום!

yoad123

New member
ממ גם אני לומד למד"א

אבל אצלי הקורס 60 מתפרס על כל השנה... ככה זה הרבה יותר נוח.

Kung Lao

New member
נוח?

הכי נוח זה שכל החומר במרוכז. ובכלל כשהקורס נמרח יותר מידי זמן (אני מניח שאתה בתנועת הנוער?) זה מוריד מהרמה המקצועית. וזה עובדה. אגב כל קשר בין הקורס למציאות מקרי בהחלט. אחרי המשמרת הראשונה המשפט היחידי שתוכל להגיד זה "זה לא מה שחשבתי שזה יהיה".

yoad123

New member
חח תראה

לדעתי זה יותר נוח, כי אחי עבר את זה בשבוע והיה עליו לחץ עצום. אני זוכר את כל מה שאני לומד,אבל כן, אני יודע- זה מוריד מהרמה המקצועית. אני בתנועת נוער והייתי מעדיף שהקורס יהיה יותר על רמה והרבה (הרבהההההה) יותר רציני. חח וזה באמת נראה לי ככה, שכל מה שאני לומד בקורס וזה בקושי יהיה דומה למה שיהיה במשמרות באמת. אבל אני מחכה כבר להתחיל להיתנדב!

מכושפת15

New member
אם זה היה מתפרס על כל השנה

אולי היה לי קצת חופש בחנוכה, זה קצת מוגזם כל יום מהבוקר עד הערב

Charmed YC

New member
וואי מגניב !

אני כבר מתנדב וממליץ לך לבוא כמה שיותר הרבה זה ממש נותן סיפוק! באיזה תחנה את בארץ?

מכושפת15

New member
כרמיאל

אני מאוד רוצה להתנדב שם, אתה לא יודע כמה התאמצתי כדי להתקבל לקורס אבל עכשיו כל חנוכה הולך לי, אין מפגשי פורום, אין תל אביב, אין סינרגיה

Mo Cuishle

New member
אני מקווה שתהנו במפגש,../images/Emo24.gif

אני לא אוכל להגיע מסיבות אישיות. כמו שאולי (
) שמתם לב אני גם פחות בפורום בעקבות חוסר זמן... אני מקווה שבקרוב ירד לי הלחץ ויהיה לי זמן לעשות רקעים חדשים וסתם להגיב
תהנו ותצלמו תמונות

charmed piper

New member
כבר שלחתי לך תגובה במסרים...

אבל חשוב שכולם ידעו!
אני בפורום הזה כבר שנה ואני חושבת ואין דבר שהייתי רוצה לעשות יותר מאשר לפגוש את האנשים פה.... אבל אני מגיעה לתל אביב ב21.12 למפגש פורום אחר ואין לי אפשרות להגיע פעמיים... אני בטוחה שתהנו ביחד כי אתם אחלה של אנשים (ואת רובכם אני מכירה) כל הכבוד לליעד (ולכל מי שהשתתף באירגון) כי שתדעו שרוב האנשים שניסו לפניכם נכשלו. אז שוב, שיהיה לכם כיף במפגש ואני מקווה שאוכל לבוא בפעם הבאה

o r t a l i t

New member
ממ..

מה שבטוח, אני ל-א יכולה בימים שני עד רביעי.. ראשון וחמישי אני אדע אם אני אוכל לבוא רק ברגע האחרון... אחלה ערב :)

Liad B

New member
תאריך המפגש!!!

אוקיי כפי שתראו בטבלה בצירפתי, המפגש ייערך ביום שלישי, ה- 19 בדצמבר (2006...), בגלל שתשעה מתוך העשרה שמסרו תאריכים יכולים בו. אני מצטער שלא יכולתי לחכות יותר כדי שיותר חברי פורום יוכלו למסור את התאריכים שלהם, כי אלה שכן מסרו תאריכים צריכים לדעת מתי לקבוע את התכניות האחרות שלהם. לדעתי, שלושה ימים הם מספיק זמן, במיוחד ששלחתי לכולם מסרים. אני חושב שהמפגש יתחיל בשעות הבוקר המאוחרות (10 וחצי-11 וחצי) כדי שלא נכריח את חברי הפורום שגרים בקצוות הארץ לקום בחמש לפנות בוקר, אז בבקשה תשרשרו לפה את השעה שאתם מציעים.. וכמובן שאני אשמח שעוד חברי פורום יוכלו להגיע למפגש. תודה לכולם על שיתוף הפעולה ונתראה ביום שלישי!
ולכל חברי הפורום שלא יהיו, נתראה בפעם הבאה בחופש פסח! תתחילו לפנות מקום

flying eagle

New member
הייתי הולכת יותר לכיוון של 11 +

כי אפילו בשביל להיות ב-11 אני אישית צריכה לקום מוקדם ביותר...
ושוב אנ ישואלת, מה בתוכנית? יש למישהו לפ טופ? מישהו יכול להשיג אולי כזה? וכו' וכו' וכו'...

אחלה! גם אני בכיוון של 11+

אחרי הכל זה חופש ורוצים לישון
לדעתי כדאי לקראת צהריים ככה שאפשר לשבת לאכול משהו, זה תמיד נחמד.

Charmed YC

New member
טוב אז...

מצטער שלא יכולתי לענות למסר שלך פשוט אני כבר ממש אבל ממש חולה איזה יומיים... אבל אני רואה שבכל זאת הכל הסתדר כמו שרציתי ויום שלישי הוא יום נהדר ! [אלא אם כן יהיו שינויים של הרגע האחרון...] אבל יש כמה בעיות: 1. ההורים שלי - אבל זה לא משו שאתה כל כך תוכל לעזור לי בו -.- 2. אין לי מושג איך להגיע ואני לא חושב שיש מודיעין של הרכבת ואני ממש לא מבין ברכבות בכלל ... אז אם יש מצב שאתה מסדר איזה הסבר זה יכול להיות אחלה ^^ בתודה מראש - יהונתן.

Liad B

New member
../images/Emo92.gif

תתפלא, בגלל שאתה ממש לא היחיד שסובל מהבעיה הזאת, החלטתי לחלוק את הידע שצברתי במהלך השנים ולכתוב לכם עכשיו את המדריך להורים עקשנים. קודם כל, מחוות קטנות כמו להציע להכין כוס קפה, או פתאום להתחיל לנקות את הבית לא יעזרו פה, לא משנה מה אמרו לכם. ההורים שלכם ייהנו מהדברים האלה, אבל זה לא מקדם את המטרה שלשמה התכנסנו. כדי לגרום לאבא ואמא להבין אתכם אתם חייבים להפוך את היוצרות. אני לא מתכוון שתתחילו להתקיף או תצרו ריב, ממש לא. אבל במקום שאתם תצטרכו להסביר את עצמכם, תרגמו להם להסביר את עצמם, עד שהם יוותרו. *מצטער מראש על הדיאלוג העילג שהולך להיכתב בשורות הבאות* מקרא: הורה= אבא/אמא ( )- הערת ביניים, בשום פנים ואופן אין לומר להורה גם אותה. ילד: הורה יקר, אני יכול ללכת למפגש פורום מכושפות שיתקיים ב-19 בדצמבר במגדלי השלום (עזריאלי) בת"א? הורה: לא זה השלב שבו הרוב טועים. זה מה שלא צריך לעשות: ילד: אוףף אתם אף פעם לא נותנים לי לעשות את מה שאני רוצה, אתם מרושעים ואני שונא אתכם. (רץ לחדר, טורק את הדלת ומשחרר איזה קללה) עכשיו נראה מה עושים כדי שתוכלו להגיע למפגש. ילד: מה? למה? אני כבר בן (השלימו את החסר. כמובן ש-3 לא יתפוס פה), הרכבת מורידה אותי ישר בתוך ערזריאלי ככה שגם אם אני רוצה אני לא יכול ללכת לאיבוד (אני מודע לעובדה שזה לא מונח תקין. להיאבד פשוט לא נשמע טוב). זה מקום סגור ומאובטח ואני לא הולך לפגוש אנשים שאין לי מושג מי הם, אלה אנשים שאני בקשר יומיומי איתם (בואו לא נתעכב על דקויות). הורה: כן, אבל... ילד: אבל מה? אתם לא סומכים עליי? (כמובן שיש את היוצאים מן הכלל, אבל רוב ההורים בחיים לא יגידו לילד שלהם שהם לא סומכים עליו) הורה: זה לא זה... זה פשוט... ילד: פשוט מה? אתם לא חושבים שאני אחראי מספיק? אני כבר לא ילד קטן, אני יכול להסתדר בעצמי, אני נוסע למקום מוכר, מאובטח וסגור ולא לאיזה חושה נידחת, וחוצמזה אני לוקח את הפלאפון איתי ככה שתוכלו להתקשר מידי פעם לוודא מה שלומי. (חשוב להשתמש בצירוף "מידי פעם" ולא "בכל רגע" כדי שההורים שלכם לא ייקחו את זה כלגיטימציה לחרפן אתכם.) הורה: (בדר"כ שותקים לרגע..) טוב אני אדבר עם ההורה השני ואשכנע אותו.. תהיה זהיר. בירוקרטיה: המדריך לא הוכח מדעית ולכן אינך רשאי/ת להתייחס אליו כך. צילום/העתקה/הפצה בכל דרך שאינה חוקית מהווה מעשה לא חברי ועברה על החוק, העבריין ייענש בחומרה בתלייה מן אצבעותיו. (ארגוס פילץ' הזה חולה נפש!) למצולם אין כל קשר לכתבה. ברגע שהאינטרנט שלי יחזור לתפקד כראוי אני אעלה מדריך להגעה קלה ומהירה לעזריאלי.

Charmed YC

New member
טוב הפעלתי את המדריך על אמא ו...

הוא עבד חחח עכשיו נראה מה אבא יאמר הוא החלק הקשה יותר -_-

flying eagle

New member
היי, זה לא נופל על

היומולדת של אליסה??? נדמה לי שכן... לדעתי צריך מישהו שייקח על עצמו בערך "ארגון" ויהיה איזה שהוא מספר טלפון שאפשר להתקשר אליו לשאול "איפה אתם? אני מרגיש בודד ואבוד פה בעיר הגדולה והמנוכרת הזאת! הצילו אותי! הצילו!"
יש מתנדבים?
ואולי זה יעזור לכל מי שלא מכיר רכבות (גם אני לא מכירה.. אף פעם עוד לא נסעתי...)

למעלה