../images/Emo92.gif
תתפלא, בגלל שאתה ממש לא היחיד שסובל מהבעיה הזאת, החלטתי לחלוק את הידע שצברתי במהלך השנים ולכתוב לכם עכשיו את המדריך להורים עקשנים. קודם כל, מחוות קטנות כמו להציע להכין כוס קפה, או פתאום להתחיל לנקות את הבית לא יעזרו פה, לא משנה מה אמרו לכם. ההורים שלכם ייהנו מהדברים האלה, אבל זה לא מקדם את המטרה שלשמה התכנסנו. כדי לגרום לאבא ואמא להבין אתכם אתם חייבים להפוך את היוצרות. אני לא מתכוון שתתחילו להתקיף או תצרו ריב, ממש לא. אבל במקום שאתם תצטרכו להסביר את עצמכם, תרגמו להם להסביר את עצמם, עד שהם יוותרו. *מצטער מראש על הדיאלוג העילג שהולך להיכתב בשורות הבאות* מקרא: הורה= אבא/אמא ( )- הערת ביניים, בשום פנים ואופן אין לומר להורה גם אותה. ילד: הורה יקר, אני יכול ללכת למפגש פורום מכושפות שיתקיים ב-19 בדצמבר במגדלי השלום (עזריאלי) בת"א? הורה: לא זה השלב שבו הרוב טועים. זה מה שלא צריך לעשות: ילד: אוףף אתם אף פעם לא נותנים לי לעשות את מה שאני רוצה, אתם מרושעים ואני שונא אתכם. (רץ לחדר, טורק את הדלת ומשחרר איזה קללה) עכשיו נראה מה עושים כדי שתוכלו להגיע למפגש. ילד: מה? למה? אני כבר בן (השלימו את החסר. כמובן ש-3 לא יתפוס פה), הרכבת מורידה אותי ישר בתוך ערזריאלי ככה שגם אם אני רוצה אני לא יכול ללכת לאיבוד (אני מודע לעובדה שזה לא מונח תקין. להיאבד פשוט לא נשמע טוב). זה מקום סגור ומאובטח ואני לא הולך לפגוש אנשים שאין לי מושג מי הם, אלה אנשים שאני בקשר יומיומי איתם (בואו לא נתעכב על דקויות). הורה: כן, אבל... ילד: אבל מה? אתם לא סומכים עליי? (כמובן שיש את היוצאים מן הכלל, אבל רוב ההורים בחיים לא יגידו לילד שלהם שהם לא סומכים עליו) הורה: זה לא זה... זה פשוט... ילד: פשוט מה? אתם לא חושבים שאני אחראי מספיק? אני כבר לא ילד קטן, אני יכול להסתדר בעצמי, אני נוסע למקום מוכר, מאובטח וסגור ולא לאיזה חושה נידחת, וחוצמזה אני לוקח את הפלאפון איתי ככה שתוכלו להתקשר מידי פעם לוודא מה שלומי. (חשוב להשתמש בצירוף "מידי פעם" ולא "בכל רגע" כדי שההורים שלכם לא ייקחו את זה כלגיטימציה לחרפן אתכם.) הורה: (בדר"כ שותקים לרגע..) טוב אני אדבר עם ההורה השני ואשכנע אותו.. תהיה זהיר. בירוקרטיה: המדריך לא הוכח מדעית ולכן אינך רשאי/ת להתייחס אליו כך. צילום/העתקה/הפצה בכל דרך שאינה חוקית מהווה מעשה לא חברי ועברה על החוק, העבריין ייענש בחומרה בתלייה מן אצבעותיו. (ארגוס פילץ' הזה חולה נפש!) למצולם אין כל קשר לכתבה. ברגע שהאינטרנט שלי יחזור לתפקד כראוי אני אעלה מדריך להגעה קלה ומהירה לעזריאלי.