מפגש פורום!

Liad B

New member
../images/Emo26.gifמפגש פורום!../images/Emo36.gif

אוי לאדם שינצל"ש את השרשור הזה. ובבקשה לשרשר נכון.

flying eagle

New member
ויפיי יאי!

(לא הייתה לי כותרת.....
) יום ראשון אנ יבסימן שאלה גדול כי ביום שבת יש איזה משהו של הבצפר בקיבוץ שלי וזה אומר שאני אצטרך להישאר ערה עד מאוד מאוד מאוחר בשבת, ואז השאלה תהיה אם אני אצליח לגרד את עצמי מהמיטה בבוקר... צריך גם שעה נורמלית יחסית. וגם מה נעשה שם?

נצל"ש,סרטון חדש שמצאתי

חח סתם סתם
וכן,כל תאריך שתקבעו אני אסתדר איתו כבר. יפה על היוזמה וההשקעה!

Blue Aura

New member
^_^ ../images/Emo189.gif

הרבה זמן לא כתבתי פה><
אני אבוא או יום רביעי או חמישי, לפי איזה יום שיוצא המפגש של הפורום של קלי קלארקסון. ^_^

Liad B

New member
ברוכה השבה!

רביעי וחמישי אלה שני הימים היחידים שאת יכולה? בכל מקרה אני אשמח לקבל תשובה מדוייקת עד יום שלישי בערב.. מקווה שתוכלי להגיע בתאריך שייקבע!

Blue Aura

New member
אני הולכת לפי... ../images/Emo189.gif

היום שיוצא המפגש של הפורום של קלי קלארקסון, וזה או חמישי או רביעי, בטח רביעי. ותודה. ^_^ בעיקרון אני יכולה כל השבוע אבל אני הולכת למפגש של ק"ק בטוח.

Liad B

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

בערב ישלח מסר לכל מי שעוד לא הגיב בנושא! זה לא ממש כייף להציק אבל אם זה מה שידרוש מפגש פורום עם הרבה חברים אני אעשה את זה. MelindaW, buffygirl, Fairywitch, Charmed YC, Looking4CoolName, shahar615, The Shoe, guy988, Mo Cuishle, o r t a l i t, Chen323, charmed piper, always be me mc, Torn Identity, spelling, TheRainMaker, barhenhalliwell, לוויתן ורוד, מכושפת בטירוףP3, אלף כחול, אפריל april מתבקשים לא להתעצל
ולהגיב בהקדם

CheN323

New member
מגיבה מגיבה

יש הופעה ענקית ביום חמישי. אז יום חמישי אני לא יכולה. ואמממ כל יום אחר בשבוע בערבים אני לא יכולה... אז אם זה יהיה עד 7 אז אפשר כל יום חוץ מחמישי
.

flying eagle

New member
האם למישהו יש לפ-טופ../images/Emo35.gif

או שהוא יכול להשיג לפ-טופ? ככה נוכל במפגש אולי לראות איזה פרק או שניים או שלושה או חמישים...
מה דעתכם? (אם יש לכם דרכים אחרות שנוכל לראות פרק, או הצעות לפעילויות אחרות שאפשר לעשות - אתם מוזמנים לשרשר אותן לשרשור הזה)

anat113

New member
אני...../images/Emo60.gif

למרות שלא הבנתי אם אני אמורה לענות שוב או לא... פחחח.. אני יכולה בכל יום חוץ מיום רביעי..(לוקחת יום חופש...עוברים דירה...וייפיי!) וכשחושבים על זה גם חמישי אני לא יכולה, כי יש לי תורנות ולא יתנו לי לצאת מהבסיס..
(חארות) אלא אם כן זה ככה בן 12 ל 1 ואז אני אוכל... זהו! =) יום טוב,!

Liad B

New member
המסרים נשלחו!

אני מקווה שתקחו אותי ברצינות ולא תתעלמו מהם

Liad B

New member
תנחומי ../images/Emo201.gif

כמה סמלי חג לעידוד:
הכל באדיבות
.

Fairywitch

New member
אני אשכרה זקוקה לחיבוקי כזה../images/Emo7.gif

זה החג שתמיד הכי אהבתי, וחופשה כזו באמצע החורף הייתה תמיד דבר שחיכיתי לו
רוצה לחזור להיות קטנה

Fairywitch

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif זאת באסה../images/Emo10.gif

אני לא מתה על החורף- אבל בכ"ז קצת גשם
מה זה?!

היי :)

לצערי לא אוכל לבוא למפגש (למרות שאני גם ככה לא כותבת כל כך פעילה, פעם הייתי פעילה יותר)... אני עובדת כמעט כל החג... אבל תהנו!!!

למעלה