אני בעד להביא בני זוג ואני גם מוכנה לעזור, במה שתרצו, להכין משהוא לאכול, לעזור בהכנת המפגש
ק קשהמאוד New member 14/3/06 #39 אני בעד להביא בני זוג../images/Emo140.gif ואני גם מוכנה לעזור, במה שתרצו, להכין משהוא לאכול, לעזור בהכנת המפגש
אני בעד להביא בני זוג../images/Emo140.gif ואני גם מוכנה לעזור, במה שתרצו, להכין משהוא לאכול, לעזור בהכנת המפגש
ט טל249 New member 14/3/06 #41 ../images/Emo9.gif תודה על המחמאה... אם קבענו יום חמישי - אנחנו נוכל רק באפריל, (למרות שה-20 עלול להיות קצת גבולי...) חול המועד נשמע מצויין !
../images/Emo9.gif תודה על המחמאה... אם קבענו יום חמישי - אנחנו נוכל רק באפריל, (למרות שה-20 עלול להיות קצת גבולי...) חול המועד נשמע מצויין !
ט טל249 New member 14/3/06 #42 אפשר גם ב 27.3 ? גם אז אפשר לישון עד מאוחר יום אחרי, הרי זה שבתון לא ?! אצלנו פשוט ימי חמישי במרץ בעייתיים...
אפשר גם ב 27.3 ? גם אז אפשר לישון עד מאוחר יום אחרי, הרי זה שבתון לא ?! אצלנו פשוט ימי חמישי במרץ בעייתיים...
ה היפית55 New member 14/3/06 #46 גם אני בעד להביא בני זוג ../images/Emo13.gif הם סובלים יחד איתנו, לא? וכמובן שאשמח לעזור בהכנות למפגש. יש לי מתכון משגע לפשטידת ברוקולי...
גם אני בעד להביא בני זוג ../images/Emo13.gif הם סובלים יחד איתנו, לא? וכמובן שאשמח לעזור בהכנות למפגש. יש לי מתכון משגע לפשטידת ברוקולי...
Y yaelma1 New member 14/3/06 #48 איזה כיף מפגש קל"ב אשמח לבוא ב23.3 או ב30.3 או באחד מימי חוה"מ אבל יש לי הצעה לתאריך אחר מה דעתכן על יום הבחירות 28.3? כמובן תלוי בליאת ואני לא חושבת שבעלי ירצה לבוא אבל אני אגיע בשמחה ורומיה אין לי צורך בטרמפ כך שהפעם לא תסתבכי (עייני ערך הפעם שעברה).
איזה כיף מפגש קל"ב אשמח לבוא ב23.3 או ב30.3 או באחד מימי חוה"מ אבל יש לי הצעה לתאריך אחר מה דעתכן על יום הבחירות 28.3? כמובן תלוי בליאת ואני לא חושבת שבעלי ירצה לבוא אבל אני אגיע בשמחה ורומיה אין לי צורך בטרמפ כך שהפעם לא תסתבכי (עייני ערך הפעם שעברה).
ד דוב דוב 2 New member 14/3/06 #49 אני זורמת מבחנת תאריך המפגש אבל.. חושבת שצריך להפגש ללא בני זוג. כמובן שאשמח להביא או כל דבר אחר