מפגש פורום

../images/Emo151.gif אצלי זה אפשרי../images/Emo42.gif

גם הבית שלי קטן אך אני גרה במושב ויש לי גינה. מה שאפשר לעשות זה לעקוב קצת אחרי מזג האוויר והרעיונות שלי הם: ערב (ללא גשם ולא קר מידי אפשרי קריר) אפשר לארגן אצלי בגינה כולל מדורה שתחמם את האוירה והמקום די גדול. יום (חם שישי או שבת) שוב אצלי בגינה קצת דשא ואווירת שבת. ונזכרתי כרגע שיש גם דתיות או כאלו ששומרות שבת אז אפשר לחכות קצת עד לפסח ואז באחד מימי החול החמים כשרובנו בחופש. חייבת להזכיר למי שלא יודעת שחיים איתנו חתולים וכלב את החתולים פחות נרגיש את הכלב יותר הוא עדיין נחשב לגור שמתלהב מכל מי שמגיע ומקבל אותו ביללות וזעקות וכמובן איך לא גם קפיצות אבל זה ניתן לפתרון. אז אלו הרעיונות שלי ההחלטה שלכן.

ha1231

New member
אשמח מאוד לארח את כולכן בבתי הקט

גם לנו יש גינה שאפשר לנצל לצורך המפגש, ואשמח מאוד שתבואו ובדרך תעשו טיול נחמד לאזור הצפון, תראו קצת ירוק בעניים ואת הר הכרמל ממולכם בעת הישיבה על הדשא.

../images/Emo20.gif בשמחה ../images/Emo99.gif

אשמח לארח אתכן אצלי (בהוד השרון) אומנם אין לי בית פרטי אך הבית שלי די גדול יכול להכיל להערכתי 25 איש.
ליאת

היי ליאת

כל הכבוד על היוזמה... מאחר ואנו שכנות- אשמח מאוד לעזור לך בנוגע לאירוח. שיהיה לך יום טוב
רני

בכיף,תכבדי אותנו גם בעוגות שלך ../images/Emo35.gif

עכשיו בעלי הזכיר לי שבשבת חתן שלנו ארחנו מעל 40 איש... לילה טוב אומנם עוד מוקדם אבל יש לי מיגרנה ("התברכתי" בעוד כאב כרוני חוץ מאנדו')ואם לא אקח עכשיו 2 אדוויל ואכנס למיטה עם הראש מתחת לשמיכה יצפו לי יומיים של הקאות וכאבים בלתי נסבלים.

בשמחה רבה מה תזמינו? ../images/Emo71.gif

לבחירתכם יקירותיי ניתן להזמין ככה : בוואריית נס קפה עוגת טריקולד- שלוש שכבות עוגת וופל שוקולד עוגת גבינה עם תותים עוגת קרם שוקולד או- טראפלס שוקולד והכל מעשה ידיי להתפאר......... דרך אגב, אפשר לשלב גם וגם,מותר לנו להתפנק לא? בשביל עושות הדייאטות שביננו יש בתפריט סלט כרוב וגזר חלומי...... רק תגידו היכן ומתי. שיהיה לכם ערב נעים .... אוהבת אתכן רני

עם אוכל כזה

כדאי שנערוך את הפגישה כבר מחר...
. אגב, רוויתי, יש לך אולי מרשם לפשטידת פסטה?

יש גם יש

אם רק תמתיני בסבלנות למחר - אתן לך מתכון מנצח.....
טוב קצת נסחפתי, אולי לא מנצח אבל נימוח בפה זה בטוח. לילה טוב רני

yaelma1

New member
אשמח לעזור באירוח

גם אני מהוד-השרון ואשמח מאד לעזור באירוח המפגש לא אצלי בבית כי הסלון קצת קטן בשביל 20 בנות+בני זוג אבל אם את מארחת אשמח לעזור בבישולים. אגב איפה בהוד-השרון את גרה?

היי yaelma1 ../images/Emo20.gif

ככל הנראה המפגש יתקיים אצלי, אשמח מאוד לקבל מכן עזרה. אני גרה ברמתיים רחוב ישורון. תודה ליאת

מינה29

New member
בשמחה

טוב אני מניחה שהתשובה כבר ברור, התועלת שתצמח ממפגש כזה נראת לי די ברורה.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo26.gif שלב ג' ../images/Emo36.gif

אז ככה- המפגש יערך אצל ליאת 555 בביתה שבהוד השרון. עכשיו נותר להחליט על תאריך וכן לקבל החלטה האם מפגש כולל או לא בני זוג כאשר sango הוא כמובן יוצא מהכלל היות והוא שותף פעיל בפורום. חשוב כמובן לקחת בחשבון שלא כל הבנות נשואות... אני ממליצה שהמפגש יהיה באחד מימי חמישי מה שיאפשר לנו שלא להתחשב במחוגי השעון. אנא ביחרו תאריך שנוח לכן- 23.3 30.3 7.4 20.4 או באחד מימי חוה"מ הצביעו ותשפיעו

אני בעד ה - 30.3 או 20.4

מאחר ובסוף מרץ יש לי שני מבחנים, ככה ש 23.3 לא נוח לי. וב - 7.4 יש לי יום הולדת (בשקט בשקט...
). לגבי בן זוג, לי כרגע אין את מי להביא (אולי אמצא עד התאריך, בתקווה שלא עוד ברחן סידרתי..
), אבל ממש אין לי בעייה שתחליטו שכן, מבטיחה שארגיש בנוח...

למעלה