מספר

../images/Emo26.gifמספר../images/Emo36.gif

אוקי הנא כמה נקודות כדאי שתידעו מה קורה עד עכשיו: שיפרתי ותיקנתי גם כמה דברים כי באמת נהיה בלאגן ענקי. * אחרי הקרב עם הזקיפים כולם חזרו לאחוזה שבעצם זה זה היה פעם בית של מוטנט עשיר מאוד שמת בקרב מול הסנטינלים.. היה לו המון אוייבים כך שכל המקום נמצע בתוך האדמה מתחת לחורבה, זה נהפך לבית ספר למוטאנטים לתיפוח היכולות המיוחדות שלהם. *לאחר שאייסיי ברחה ועלמה יצא לחפש אותה עם ווילו. *בינתיים Thunder Bult ו השקיף על הפנימיה. *גילו על הפנימיה שהיא מנסה ליגרום למוטאנטים לעבור לצד הרע ולפתח צבא ענקי של מוטאנטים בילתי מנוצחים. *animal chenger וmanimal יצאו לחפש את אייסי גם. *רייג' בינתיים מסביר לאלכס מה המקום הזה, עד שרייג' שמע במכשיר הקשר שצ'אנג' צריכה עזרה. *מאט פגש את אנדו שנישע לעזור לאייסי שמצא אותה אבל הוא חששב שהוא מנסה להרוג אותה אז הוא בעט באנדרו ולקח את אייסי. *אוקי הנא כמה נקודות כדאי שתידעו מה קורה עד עכשיו: שיפרתי ותיקנתי גם כמה דברים כי באמת נהיה בלאגן ענקי. * אחרי הקרב עם הזקיפים כולם חזרו לאחוזה שבעצם זה זה היה פעם בית של מוטנט עשיר מאוד שמת בקרב מול הסנטינלים.. היה לו המון אוייבים כך שכל המקום נמצע בתוך האדמה מתחת לחורבה, זה נהפך לבית ספר למוטאנטים לתיפוח היכולות המיוחדות שלהם. *לאחר שאייסיי ברחה ועלמה יצא לחפש אותה עם ווילו. *בינתיים Thunder Bult ו השקיף על הפנימיה. *גילו על הפנימיה שהיא מנסה ליגרום למוטאנטים לעבור לצד הרע ולפתח צבא ענקי של מוטאנטים בילתי מנוצחים. *animal chenger וmanimal יצאו לחפש את אייסי גם. *רייג' בינתיים מסביר לאלכס מה המקום הזה, עד שרייג' שמע במכשיר הקשר שצ'אנג' צריכה עזרה. *מאט פגש את אנדו שנישע לעזור לאייסי שמצא אותה אבל הוא חששב שהוא מנסה להרוג אותה אז הוא בעט באנדרו ולקח את אייסי. *animal chenger וmanimal לא מצאו את אייסי אבל הותקפו על ידי זקיפים. *אלכס וריי'ג שמעו אותם במכשיר קשר ורייג' הלך להציל אותם אם אלכס. מכאן תמשיכו ותיסכלו על הודעות אחד של השני כדאי לא לערבב סיפורים, והכי טוב זה לתאם דרך האיסייקיו או משהו כזה.

"היי רייג'!"

צעק אלכס.."אפשר לקבל טרמפ איתך, עדיין קצת קשה לי לישלוט על הקטע שאני מרים את עצמי" "אז...אפשר??" שאל אלכס.

אני מצטער אלכס אני לא עף

באמת אני נעזר בזרמי הרוח אני מפחד שאני אעיף אותך חזק מידי ותפגוש מקרוב את הקיר:(

"אוקי.......תודה בכל זאת.......

לפחות....לפחות אתה כנה.." טוב אני משער שאני ילך ברגל אחריך... "יאללה בוא נעוף"

Thunder Bult

New member
*חוזר* אלכס! אתה לא תאמין!

המנהלת הזאת! היא מפלצת! היא רוצה לגנוב את כל הכוחות של המוטאנטים, ויש לה עוזרים! ומה גם! היא ניסתה לחטוף אותי שהייתי קטן! היא רצחה את אבי! אני רוצה נקמה!

animal chenger

New member
מתי נחטפת???

בכל אופן... אני מציעה לך שאם אתה לא נכנס כבר לעלילה, תתחיל מהתחלה... לא יודעת אולי תנסה להציל אותי או משהו....

"אין לי מושג!

ואני גם מעדיף שהוא לא יהיה פה לכמה זמן! את נראת קצת לא טוב, אני אכין לך תה. בינתיים תנוחי קצת על הספה פה." אמר יאמאטו והלך למטבח.

animal chenger

New member
בטוח שאתה לא

מדבר פה לאייסי??? אני עדיין חטופה ע"י הזקיפים!!!!!!!!!! manimal איבד את ההכרה... ואתם לא באים להציל אונו... אתם מכינים במקום זה תה!!!!!!!!!!

animal chenger

New member
שנייה

יצא לרועי קצת בלגן אז אני מסדרת... (ההודעה של רועי) *אוקי הנא כמה נקודות כדאי שתידעו מה קורה עד עכשיו: שיפרתי ותיקנתי גם כמה דברים כי באמת נהיה בלאגן ענקי. * אחרי הקרב עם הזקיפים כולם חזרו לאחוזה שבעצם זה זה היה פעם בית של מוטנט עשיר מאוד שמת בקרב מול הסנטינלים.. היה לו המון אוייבים כך שכל המקום נמצע בתוך האדמה מתחת לחורבה, זה נהפך לבית ספר למוטאנטים לתיפוח היכולות המיוחדות שלהם. *לאחר שאייסיי ברחה ועלמה יצא לחפש אותה עם ווילו. *בינתיים Thunder Bult ו השקיף על הפנימיה. *גילו על הפנימיה שהיא מנסה ליגרום למוטאנטים לעבור לצד הרע ולפתח צבא ענקי של מוטאנטים בילתי מנוצחים. *chenge וmanimal יצאו לחפש את אייסי גם. *רייג' בינתיים מסביר לאלכס מה המקום הזה, עד שרייג' שמע במכשיר הקשר שצ'נג' צריכה עזרה. *מאט פגש את אנדו שנישע לעזור לאייסי שמצא אותה אבל הוא חששב שהוא מנסה להרוג אותה אז הוא בעט באנדרו ולקח את אייסי. *chenge וmanimal לא מצאו את אייסי אבל הותקפו ע"י הזקיפים... *אלכס וריי'ג שמעו אותם במכשיר קשר ורייג' הלך להציל אותם אם אלכס. מכאן תמשיכו ותיסתקלו על הודעות אחד של השני כדאי לא לערבב סיפורים, והכי טוב זה לתאם דרך האיסייקיו או משהו כזה....

mirror image

New member
הנה העזרה מגיעה...

בינתיים בהתקפת הזקיפים mananimal וchange נלחמים בזקיפים אז הם רואים נער גבוהה (דגש) א ח ד באופק

mirror image

New member
יש לי רעיון....

אולי בסוף נגלה שאני ואייסי אחים ומתי שנולדנו האנשים מהפנימיה לקחו את אייסי רעיון טוב לא?

כל המישתתפים כנסו יש לי הודעה

תיראו חשבתי על כזה רעיון. מה דעתכם שהכוחות של כולם יתפתחו, זאת אומרת יהיו יותר חזקים. למשל אם יש מישהו טלאפתי שיוכול ליקרוא מחשבות הוא יכול עכשיו גם לישלוט על מה שהם יחשבו, שהכוח יתפח. מה דעתכם?

mirror image

New member
אני מסכים

אז כאילו מרק לשכפל את עצמי אולי אני יוכל לשכפל דברים אחרים(אנשים-לא שכפול שכפול רק עם נגיד יורים אלינו אני אוכל ליצור שיכפולים של כולנו ואז נוכל לברוח או להלחם בעזרת השכפולים)

animal chenger

New member
איך הדמות שלי

אמורה להיתפתח??????????????????????????? שאני אוכל לקבל דנ"א של יצורים חיים ע"י עירוי או נגיעה ולאמץ את התכונות\מראה שלהן ולא רק מהדנ"א שהזריקו לי???

animal chenger

New member
ואם כבר מדברים על רעיונות....

אולי נעשה שירשור של כל מספרי האי סי קיו של המשתתפים בסיפור כדי שיהיה יותר כל לתאם אחד עם השני מה קורה ושנדע מי נמצא באותו זמן באינטרנט... כך שלא נשאל דמות שאלה וכולם יצתרכו לחכות עד שהיא תכנס כדי להמשיך... במיוחד כשהמחשב של אותה דמות מתקלקלת... תודיעו לי כולכם מה דעתכם!!!!!

למעלה