מומלצ"ש!!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאת אף פעם לא חופרת../images/Emo88.gif

ואני לא ממש ממש רזה! ובועידההההההה ואיי אני אחר כך קראתי הכל ואתם כאלה חמודיייםםם!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|../images/Emo187.gifכן! נורא חמודים!!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

להיות ממש ממש רזה זה לא יפה.. יש לך גוף יפה..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשקט אתה!!

אתה ידעת שאני אקרא את זה בגלל זה דיברתם ככה!

tal 01

New member
חחחח זה גם מה שאבא שלי אמר..

רק משהו כזה: אבא: "זה כאילו כל הסירים נופלים בבת אחת" ואת בכלל לא שמנה...אני חושבת שאני זוכרת שראיתי אותך בהופעה האחרונה, עד רחוקה מזה...וגם ראיתי תמונות שלך[אני יודעת שכבר אמרתי]..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהיי../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

איה קודם כל! חחח אני רצינית! וצריך לקחת אותי רציני!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifיאא.. אבא שלך מגדיר את זה טוב!

מי שקרא למוזיקה מטאל אמר שזה כאילו נופלים מלא מתכות, רעש של מתכות נופלות.. משהו כזה.. אבל היהודים זה לא רוק כזה כבד..סתם מגזים! ועוד נראה לי ששמעתי את ההופעה שהיא אנפלג.. אז בכלל לא כזה רועש..
ראית אותי בהופעה האחרונה ולא אמרת שלום?!

tal 01

New member
חח..

ולא ניגשתי כי באותו זמן עדיין לא הייתי בפורום, רק קראתי. או שזה היה קרוב לזמן ההצטרפות ולא הכרתי אותך כל כך. בכל מקרה, אני לא ממש זוכרת/tapuzforum/images/emo122.gif

הלו בנות... תנשמו עמוק ותרגעו! חח אה כן,וכנסו

אף אחת מכן לא שמנה, ותוציאו לכן את זה מהראש.. אתן גם לא עגלגלות חח אתן בסדר גמור, נורמליות, הגיוניות,פרופורציונליות או במילים אחרות- כוסיות חח דיאטנית זה לא דבר רע, כי היא בסך הכל תתן לך מתכון לארוחות מזינות ובריאות יותר, בלי קשר לשמנה או רזה, זה פשוט בריא יותר וכשאוכלים בריא יותר אוטומטית מרזים.. עדיף ללכת לדיאטנית שתתאים לך תפריט טובה בשבילך ולא שתנסי לעשות דיאטה לבד.. כי בד"כ אלה הדיאטות שלא עוזרות [כמובן שאת צריכה המון משמעת עצמית והתמדה] אז מה אם "אמרו לך" אנשים אומרים הרבה דברים, ויש אנשים [בעיקר הורים] שאוהבים להגיד מה שהם חושבים עלייך מתוקף היותם "אמיתיים וכנים איתך". קחי הכל בפרופורציות, וקחי את זה בקלות.. אז אמרו.. אל תאמיני לכל מה שאומרים לך.. אם זה נראה לך נכון, אחלה, תקחי את זה לתשומת ליבך ותנסי לשנות מה שצריך בשבילך ולא בשביל אף אחד אחר! אם טוב לך אם איך שאת, שיקפצו כולם. חפרתי, אבל הייתי חייבת אוהבת המון
אגב, התכוונתי אלייך ואל כל מי שחושבת שהיא שמנה או שאמרו לה שהיא שמנה או כל דבר אחר..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif*נושמת**נרגעת**נכנסת*

יופי..ככה זה נשמע יותר טוב מבחינה מסויימת.. אם אני מרגישה שמנה למה לא לגרות לי להרגיש קצת יותר טוב עם עצמי ולנסות דיטאנית..? אז הינה מחר אני אתקשר, אבדוק תורים, אלך.. אני יודעת מה.. אבל מה שכן אני לא אשאר אדישה יותר ואני לא אעשה צומות...חחחח טנקס דורה

בכיף מותק../images/Emo23.gif

שיהיה בהצלחה! ובאמת שדיאטניות הן אחלה דבר זה בסך הכל עוזר לך לנהל אורח חיים בריא.. גם אם את לא ממש תרזי מזה, זה רק אומר שאין לך מה לרזות כי הגעת למצב שהגוף בריא ומאוזן [שלא תחשבו, גמני שרוטה לאללה בקטע הזה והלוואי והייתי מממשת חצי ממה שאמרתי פה חח אבל אני משתדלת.. אבל כל אחד והשריטה שלו מה לעשות חחח] עפתי לישון
לילה טוב! וקחי את הכל בפרופורציות

דורה כבר אמרתי שאני פשוט אוהבת אותך?

ושאני מתגעגעת כבר אמרתי?
והממ שכחת סוג של בנות... אלה שיודעות שהן שמנות... (אבל יודעות שעכשיו כשאין יותר חד"א צבאי הן הולכות לחזור לנורמה...)

כפרוצ'ה גמני מתגעגעת!!../images/Emo24.gif!!

תלוי איך מגדירים שמנה... מבחינתי, אף אחת מפה היא לא שמנה מי אמר שכולן חייבות להיות אנורקסיות? בכולופן, אני תמיד אומרת, את לא שלמה עם עצמך, אחלה, תשני את זה, אבל תעשי את זה בשביל עצמך ולא בשביל שאלה שלא נראה להם...
!!!

למעלה