מומלצ"ש!!!

שתהיי לי בריאה..

אני כבר ימים על גבי חודשים על גבי שנים על גבי דורות קורא לך זוהר או זוהרוש ורק עכשיו את ניזכרת לומר לי...!??!?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח כי רק לא מזמן הבנתי שאני רוצה

שיקראו לי זהר ולא זוהר..כי ככה כתוב לי בתעודת זהות

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif"את לא שמנה..את עגולה..."../images/Emo10.gif

כמה כיף לשמוע את זה.. משו! ועוד מאמא..
מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? "מה עשיתי", "יום יפה", "צועקים על אהבה". השבוע אחרי שבועיים שלא שמעתי שירים שלהם..
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?כל השירים של היהודים משני הדיסקים של הלייב..
במיוחד: "עכשיו את", "מלחמה שקטה", "הזמן שלך" ו"פעמון מלחמה"
וגם
=> "לצד הכביש" של גלעד שגב.. שיר יאאאפההה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->בקושי הייתי ברשת.. אז לא יצא לי לראות..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אווו יום חמישי הנפלא!!
היה כ"כ טוב כיף ומצחיק שזה משו.. [חוץ מיזה שיש לי סימנים כחולים של היד..XD]
ת'אמת שהיו עוד ימים טובים.. כמו יום שלישי אחרי המבחן בספרות שהברזנו כמה חברות והלכנו למסעדה..XD ודיברתי עם שרון בפלא..
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תעזור לי להרגע.."
אבל לא במובן של השיר הזה..
וגם "את לא מאוחר, תרים ת'ראש תראה פרפר.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):וואי.. היו כ"כ הרבה..אבל אני לא זוכרת..חחח אבל היו משפטים משירים שהצחיקו אותי: -"אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר, מצטער". סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:שני סרטים! "יומני האומנת" ממש ממש אהבתי!! ו"אהבה זה כל הסיפור", ממליצה על הסרט הזה אבל עם צינזורה חחח
|
משהו שהרס לכם את השבוע:שאבא שלי אמר שאני שומעת רעש... חחח..ו.. שאני עכשיו בבית..
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ללכת לדיאטנית (ככה כותבים את זה? חח), וזהו.. נראה לי.. אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:אממ אני אהיה מאוד מקורית... לאף אחד פה לא באמת מגיע.. אני אקח את זה לעצמי.. מסר לאומה:ממ.. נמאס לי.. וסתם צחקתי.. אם בא לכם אתם מוזמנים לשתות יין איתי.. אבל לא הרבה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאעאעאע איך שכחתי?!../images/Emo2.gif

עוד משהו שהרס לי ת'שבוע: כשגיליתי שהשחקן שמת השבוע זה השחקן החתיך והחמוד הזה מ"10 דברים שאני שונאת אצלך"..
למהההההההההה? למהההההההההההה? למהההההההההההה?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלי לא מגיע?../images/Emo10.gif

סתם אני שונאת יין..חח אבל מותק את לא צריכה דיאטנית! חוץ מזה שזה לא טוב אני ניסיתי ורק השמנתי מזה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifיין זה טעים..../images/Emo99.gif

ו... כתבתי שלכולם מגיע.. תרדי קצת אחרי ה"מסר לאומה"..
נכון, אני לא צריכה דיאטנית.. אני צריכה להפסיק לאוכל לגמרי!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifבטח...

בגלל זה גם היא אומרת לי את זה...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלפי מה שאומרים לי אני הכי שמנה

בעולם ויש לי תחת ענק אוקי?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח.../images/Emo6.gif

את יודעת מה חשבתי על זה..? שכולם אומרים לך ששמנת.. אז.. את פשוט היית ממש-ממש-ממש-ממש-ממש(!) רזה ופשוט השמנת קצת והם שמו לב לזה.. אבל אם שמנת.. שמנת יפה..
אמא שלי אמרה שפעם הייתי שמנה יותר.. היותר הזה רק מדגיש את מה שהיא חושבת עליי עכשיו..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתאמת שאני מודה שהייתי ממשרזה פעם

אבל עדיין זה כואב כשאומרים לך..ואני כן חושבת שיש לי מה לרזות..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo13.gif

אין לך
אבל לדעתי, מי שלא שלם עם עצמו שינסה לרזות.. ז"א, אני ל-א שלמה עם הגוף שלי אז גם אם כולם יגידו שאני רזה/יפה או וואטאוור זה לא באמת יעזור לי..
עם כל הכוונות הטובות ואתה כאלו חמודים (בכלל, עם הקטע של אתמול בוועידה
), עדיין, אני עצמי צריכה להרגיש טוב עם עצמי.. כמובן שאם זה גובל ברזון ואנורקסיה זה כבר לא טוב.. אבל אצלי זה ממש לא ככה.. חח וגם לא יהיה
אז אם תגידי שאת לא שלמה עם עצמך אני אבין אותך (למרות שאת כ"כ רזה..
אז ששש חח) כי גם אני לא..
וואי כמה שאני חופרת היום..

למעלה