מומלצ"ש!!!

../images/Emo26.gifמומלצ"ש!!!../images/Emo36.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

../images/Emo204.gifאאלה מיציD:

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? ריטה- היינו גדולים Britney Spears - Perfect Lover Sarah McLachlan - Sweet Surrender תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->מההופעה אתמול.
איזו כוסית^#&!%$ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיעורי נהיגה, לעבור תמבחנים. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האם היית שוב משקיט את כל פחדיי בחיבוקיך?"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוף עשיתי ספיישל שנות ה70 בויאודי והיה משהו מצחיק שרציתי לרשום ושכחתי.
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ממליצה להכין פונדו שוקולד
הכנו השבוע והיה אחד המושלמים. משהו שהרס לכם את השבוע: שלא הלכתי לריטה אתמול. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיעורי נהיגה, לשרוד תמבחן בתושב"ע, גשם. אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לשלוצה שגדלה בשנה
למאיהל'ה ולרפי שנעלם מפה אבל העיקר הכוונה
מסר לאומה: בשני ושלישי יש ספיישל ריטה בערוץ 2,תראו!

חיכיתי לזה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?its my life- bon jovi- הגרסה האקוסטית
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> כפרעלהחייםשלה!!!!
!!!!!!!! לא לאכול אותה?! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: המחשב הסתדר! ולא הייתי צריכה לעשות את העבודה הכי מפגרת בעולם! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): its my life, its now or never, i ain't gonna live forever.... החלטתי לאמץ את הגישה הזאת משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מישו סיפר לי שכשראיינו את זהבה בן זה היה משו כזה מראיין: זהבה מה נשמע? [הוא התכוון ל- איזה שיר נשמע כי היא עמדה לשיר..] זהבה: הכל טוב ברוך השם מראיין: אני שמח לשמוע, אבל מה נשמע? זהבה: נו אמרתי, הכל טוב ברוך השם, שלומי טוב, הילד בסדר, קצת קשה אבל מסתדרים מראיין: לאלא, לא הבנת אותי, איזה שיר נשמע זהבה: אההה... [ואז היא אמרה איזה שיר וזה חחח] סתומה. ועוד משו- מיני מאוס נראית כמו קוף! [מישי שרבתי איתה פעם מזמן אמרה את זה חחח זה מצחיק אותי עד היום] סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: להתנתק שבוע ממחשב/אינטרנט/טלויזיה/רדיו זאת אחלה דרך לנקות את הראש ולצבור כוחות חדשים. להכין עוגה בצורת בובספוג זה כיף! משהו שהרס לכם את השבוע:לא היה האמת... היה שבוע חביב משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אני אראה את הפוצ'פוצ'ית ו... שיהיה שבוע טוב, שיקרו דברים טובים :) אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכולםכולםכולם! סופ"ש נעים! מסר לאומה: יחי הספונטניות!

tal 01

New member
איזו מותק!

חחח והראיון היה באותה תוכנית שסינרגיה היו...נו עם הכדורגל שהיה...ליגת האלופות נראלי? אז באחת מהתוכניות><

tal 01

New member
חחח כן..

בגמר של ליגת האלופות שסינרגיה היו, אז הראו לקט של כל התוכניות והראו אותה.. היא ממש סתומה><

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי על זהבה..
ובקשר למשפט השבוע משיר...אני אימצתי את השיטה הזאת ממזמן..

tal 01

New member
ממליצהD:

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? עד שהכל יגמר מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? Iris - Goo Goo Dols
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> אהבתי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: פפפפ...שיעור גיטרה? משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I'm alive but I can Surely fake it" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח אממ יש מן סרטון כזה למי שלא מכיר, שכלבים אומרים "MAMA ו-" I LOVE U" אז אמא שלי ראתה ונזכרה בזה והתחילה לדבר עם הכלב שלי.. אמא: "עוז תגיד א-מא! תגיד אאאאאאאאממממאאאא...תגיד אאאא-ממ--אאא!!! תגיד I LOVE U!!!" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כלום בינתיים משהו שהרס לכם את השבוע: מעדיפה שלא.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אנערף...לעבור את החיסון? סרט בחמישי? אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: למאיה ודינה...וכמובן לכולם
מסר לאומה: אל תזלזלו...בכלום.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחחחחחחחחח איזו אמא קרועה!!../images/Emo6.gif

וואי.. בהצלחה עם החיסון..

tal 01

New member
חחחח נכון><

ותודה!
למרות שאני לא בטוחה שאני עושה אותו השבוע..

dina101

New member
חח אני חולה על+

הסיפורים האלה עם אמא שלך XD גדולה היא,אין אין.(8 . וטנקס33>

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifממליצההההההה

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? עוזב
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?המון המון של בית הבובות והיהודים
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:כל מיני..מבחן במתמטיקה,שחברה שלי התנצלה בפני והשלמנו,וסתם שהיה לי טוב משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואין לה גבר בלילה,ואין לה ודווקא קר לה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):ואיי בעוידה היו המון מצחיקים..היה אחד במיוחד אבל שכחתי
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:אממ שוב החיוך של בית הבובות נחמד משהו שהרס לכם את השבוע:אני לבד
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:קורס מד"צים אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:ליאורקי,נועה,מאיה,מירי,היללי,מיכל,נוי,יוני,דור דור,עומר,אורפז,ספיר,דינה,טל,שלומית,רון,דפנה ולכל מי ששכחתי מסר לאומה:תגידו תאמת נכון שאני יותר שווה מדנה פרידר?
חח סתם אבל זה מעצבן

למעלה