עשו לי לחץ חברתי לענות! ../images/Emo3.gif
סתם... הייתי עונה גם ככה
פשוט אתמול ישר שלחתי והלכתי להתקלח ואז אח שלי היה במחשב עד שעה... לוידת איזו, אבל מן הסתם עד 4
אוקי, אז תשובותי:
בגדים:
1. כל הכיתה לובשת בגד מחברה מסויימת. אני... ב. אני אלך לקנות שם כי זו החנות הכי קרובה אלי, וזה סגנון שאני אוהב... (הערת המחבר
אני ל-א אוהבת את סגנון שנות ה-70... למרות שזה חוזר, ד"א! טוב, חלק מהדברים... ככה אמא שלי אומרת...)
2. בכל מקום כולם לובשים חצאית קצרה וצמודה/ מכנס זרוק, או שכל אחד יבחר לעצמו את הסגנון הנפוץ ביותר בסביבתו... ג. אז כולם הולכים ככה, SO WHAT??? א-נ-י לא אלך ככה כי כולם עושים את זה. אני אוהב את זה - אני אלך עם זה! אני לא - אז אני לא אלך עם זה!!! (ואני מוסיפה: ואם כולם היו הולכים עם מכנס צמוד וחולצת בטן, גמני אעשה את זה ואוותר על העקרונות של הצניעות שלי, הדתיים והיהודיםם???!!!)
שירים:
3. כל העיר, העולם, היקוםםםםם!!!!!!!! שומעים את השיר של בריטני ספירס, שיש לה קול
!!!!... למען האמת, שמעתי איזה כמה מילים שלא נראות לי מתאימות... אז אני... ג. לא אשיר. המילים לא מתאימות לי? הזמרת לא מתאימה לי? כאן נגמר הסיפור. אז כולם שרים, אז?? שיקפצו לי!!!
מסעדות
4. כולם הולכים למסעדה שהיא לא הכי מתאימה... כאילו, היא כשרה אבל... שמעתי שיש בה מלא בעיות כי זה של נאצים וכל מיני כאלה... אני... ג. לא אלך!!! מכמה סיבות: קודם כל, זה נאצים ואני לא רוצה להראות להם שאנשים באים אליהם. לא מגיע להם!!! חוצמזה שככל שיותר אנשים יבואו - כך אנשים מבחוץ יימשכו. ואלה שעוברים בחוץ, לא רואים אם אני אוכל או לא. הם רק רואים הרבה אנשים ומבינים שזה מסעדה מעולה! ועוד משו. אני דתי ואנשים אחרים שסוברים כמוני, דתיים או לא, יראו דתי כמוני וזה לא נראה טוב... זה חילול ה'!!!
הברזה מבי"ס
5. כל הכיתה שלי מתכננת להבריז למורה הכי נודניק והכי קרציה (על) בעולם!!! אני... ב. אלך סתם כדי לא להרוס. הוספה שלי: אף פעם זה לא קרה לי, אף פעם הכיתה לא הצליחה להבריז
אבל נראה לי שזה מה שאני אעשה. תלוי. אם זה מורה ממש חסר אונים (כגון חומוס, למי שמבין...) אז אני אשאר ואשכנע בנות אחרות שהיא ממש מסכנה וזה לא אשמתה שהיא כך וכך.
מסיבות
6. יש לחבר/ה שלי (מחק את המיותר) בכיתה מסיבת יומולדת, אבל אני יודעת שבמסיבה יהיו מלא בנים/בנות והם/הן הולכים לרקוד שם, כאילו, בנים ובנות ביחד רוקדים אחד עם השני והכל... אני ג. לא אלך. אני אגיד לה אח"כ למה לא באתי, או שאני אמצא תירוץ - לזה אני כבר אדאג אח"כ. אבל ברור לי שאני לא מתכוונת ללכת למסיבה הזאת!!! הוספה שלי: זה כבר קרה לי פעם אחת, וזה כמובן שהודיעו לי מראש... אבל אם אני יודעת שזה מישהי שחשובה לי באמת - אז אני אבוא, אני חושבת.
טלוויזיה
7. כולם מדברים על התוכנית החדשה של הכוכב הענק ********* (כל אחד שיבחר לעצמו...). אני...
ברשות המחבר (הוא מרשה
) אני משנה את השאלה שתהיה יותר רלווונטית כלפי: כולם מדברים על התוכנית החדשה שנשמעת ממש מעניינת (בואו ניקח לדוג' את פעם בחיים) אני... ג. אני אזכיר לעצמי לראות אבל אני לא אקפיד בכלל ואני גם לא אבכה אם אני אפספס. זהו. עכשיו זה בסדר
חברות
8. כל הכיתה שלי עושה חרם על חבר/ה מסויים/ת מהכיתה. אני... ג.אני אתייחס אליו כמו אל כולם. חרם זה דבר אסור, ואפילו אם לא - הוא היה נפגע. כמו שאני לא רוצה שיעשו לי את זה - אני לא אעשה את זה לו!!! והוספה שלי: כבר סיפרתי לכם על אותה אחת שאני החברה היחידה שלה מהכיתה שלי... וד"א, באמת שמחתי לראות שהרוב המוחלט פה ענה את ג'!!!
אוהבת את כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!