צופי וחורפני
New member
../images/Emo26.gifלחץ../images/Emo5.gif../images/Emo36.gif../images/Emo88.gif
אוקיי... משאל על לחץ חברתי!!! כמה אתם מושפעים מלחץ חברתי בנושאים הבאים...:
בגדים:
1. כל הכיתה לובשת בגד מחברה מסויימת. אני... א. אלך לקנות באותה חנות. מה, ברור!!! הכי קוול
להיות קוול
!!! ב. אני אלך לקנות שם כי זו החנות הכי קרובה אלי, וזה סגנון שאני אוהב... ג. אני לא אלך לקנות שם. אני הכי אוהב את הסגנון של שנות ה-70
(בטח כולם עכשיו יבחרו בזה
) |?!2. בכל מקום כולם לובשים חצאית קצרה וצמודה/ מכנס זרוק, או שכל אחד יבחר לעצמו את הסגנון הנפוץ ביותר בסביבתו... א. אמממ... אני אסתכל מי הולך ככה. עם לפחות 2/3 הולכים ככה- אז ברוווור שאני אלך ככה גם כן!!! כאילו, שא-נ-י לא אלך כמו שכולם הולכים?! אז אני לא אוהב את זה, SO WHAT??? אני אתרגל... העיקר שהחברה תקבל אותי הכי טוב שאפשר! ב. אני אלך ככה כי זה נכנס למודה... ואני אגיד לאמא שלי שאני אוהב את זה למרות שאני רק קצת מחבב את זה
ג. אז כולם הולכים ככה, SO WHAT??? א-נ-י לא אלך ככה כי כולם עושים את זה. אני אוהב את זה - אני אלך עם זה! אני לא - אז אני לא אלך עם זה!!!
שירים:
3. כל העיר, העולם, היקוםםםםם!!!!!!!! שומעים את השיר של בריטני ספירס, שיש לה קול
!!!!... למען האמת, שמעתי איזה כמה מילים שלא נראות לי מתאימות... אז אני... א. אשיר את זה. כאילו, נכון שהיא מה זה לא מתנהגת כמו שמתאים ליהודים וזה לא מתאים ליהודי דתי כמוני לשיר שיר שלה, אבל כולם שרים! והשיר שלה מדהייים!!! (אממ.. אני לא מדבר עכשיו על התוכן שהוא לא הכי. לא דיברת על זה, נכון? יופי! אני לא עונה על זה!) ב. אשיר את זה אבל כי כולם שרים, סתם כי זה שיר יפה (בינינו, אולי זה כי זה נכנס לי מרוב ששרים...) ג. לא אשיר. המילים לא מתאימות לי? הזמרת לא מתאימה לי? כאן נגמר הסיפור. אז כולם שרים, אז?? שיקפצו לי!!!
מסעדות
4. כולם הולכים למסעדה שהיא לא הכי מתאימה... כאילו, היא כשרה אבל... שמעתי שיש בה מלא בעיות כי זה של נאצים וכל מיני כאלה... אני... א. אלך. אז בנים של נאצים עובדים בה, אז מה?! האוכל טעים?1 כולם הולכים לשם? אני אחריהם! ב. אלך אבל בהיסוס... אני לא יודע אם אני אוכל או לא, תלוי בכל מיני דברים... ג. לא אלך!!! מכמה סיבות: קודם כל, זה נאצים ואני לא רוצה להראות להם שאנשים באים אליהם. לא מגיע להם!!! חוצמזה שככל שיותר אנשים יבואו - כך אנשים מבחוץ יימשכו. ואלה שעוברים בחוץ, לא רואים אם אני אוכל או לא. הם רק רואים הרבה אנשים ומבינים שזה מסעדה מעולה! ועוד משו. אני דתי ואנשים אחרים שסוברים כמוני, דתיים או לא, יראו דתי כמוני וזה לא נראה טוב... זה חילול ה'!!! הברזה מבי"ס
5. כל הכיתה שלי מתכננת להבריז למורה הכי נודניק והכי קרציה (
על
) בעולם!!! אני... א. אלך, דההההה... אני בין המארגנים!!! ב. אלך סתם כדי לא להרוס. ג. לא אלך. המורה הזה ממש מסכן! באמת!!! כל הבי"ס עליו!!! (ד"א, סתם בלי קשר לשאלון, זה מזכיר לי את חומוס ואת מרגרינה, והמבין יבין...) מסיבות
6. יש לחבר/ה שלי (מחק את המיותר) בכיתה מסיבת יומולדת, אבל אני יודעת שבמסיבה יהיו מלא בנים/בנות והם/הן הולכים לרקוד שם, כאילו, בנים ובנות ביחד רוקדים אחד עם השני והכל... אני א. אלך וארקוד, פעם אחת מותר לרקוד לפני בנים/בנות! ב. אלך ולא ארקוד. כדי לא לפגוע. (תוספת לבנים: ולא יקרה כלום אם אני אראה פעם אחת בחיי בנות רוקדות... אני לא רוקד איתם אז זה בסדר.) ג. לא אלך. אני אגיד לה אח"כ למה לא באתי, או שאני אמצא תירוץ - לזה אני כבר אדאג אח"כ. אבל ברור לי שאני לא מתכוונת ללכת למסיבה הזאת!!! טלוויזיה
7. כולם מדברים על התוכנית החדשה של הכוכב
הענק ********* (כל אחד שיבחר לעצמו...). אני... א. אראה, אקליט כל תוכנית, ולא אפספס אף אחת!!!!! חובה ע-ל-י(!!!) לראות את התוכנית הזאתי... ב. אני אראה אבל לא יקרה כלום אם אני אפסיד איזה תוכנית או 2... ג. אני אזכיר לעצמי לראות אבל אני לא אקפיד בכלל ואני גם לא אבכה אם אני אפספס. חברות
8. כל הכיתה שלי עושה חרם על חבר/ה מסויים/ת מהכיתה. אני... א. אלך עם הזרם וגם כן לא אשים עליו. ב. כלפי חוץ אני לא אתיחס אליו אבל כשנהיה לבד או משהו כזה אני אתייחס אליו. ג.אני אתייחס אליו כמו אל כולם. חרם זה דבר אסור, ואפילו אם לא - הוא היה נפגע. כמו שאני לא רוצה שיעשו לי את זה - אני לא אעשה את זה לו!!! טוב, זהו בינתיים... תשובות??? וד"א, זה לא אמור להיות דיון ש: "זה כן טוב, זה לא טוב" (כאילו, בקטע של הצניעות למשל). פשוט תענו א. ב. ג. ותפרטו אם צריך וכו'!
אוקיי... משאל על לחץ חברתי!!! כמה אתם מושפעים מלחץ חברתי בנושאים הבאים...: