לחץ

../images/Emo26.gifלחץ../images/Emo5.gif../images/Emo36.gif../images/Emo88.gif

אוקיי... משאל על לחץ חברתי!!! כמה אתם מושפעים מלחץ חברתי בנושאים הבאים...:
בגדים:
1. כל הכיתה לובשת בגד מחברה מסויימת. אני... א. אלך לקנות באותה חנות. מה, ברור!!! הכי קוול
להיות קוול
!!! ב. אני אלך לקנות שם כי זו החנות הכי קרובה אלי, וזה סגנון שאני אוהב... ג. אני לא אלך לקנות שם. אני הכי אוהב את הסגנון של שנות ה-70
(בטח כולם עכשיו יבחרו בזה
) |?!2. בכל מקום כולם לובשים חצאית קצרה וצמודה/ מכנס זרוק, או שכל אחד יבחר לעצמו את הסגנון הנפוץ ביותר בסביבתו... א. אמממ... אני אסתכל מי הולך ככה. עם לפחות 2/3 הולכים ככה- אז ברוווור שאני אלך ככה גם כן!!! כאילו, שא-נ-י לא אלך כמו שכולם הולכים?! אז אני לא אוהב את זה, SO WHAT??? אני אתרגל... העיקר שהחברה תקבל אותי הכי טוב שאפשר! ב. אני אלך ככה כי זה נכנס למודה... ואני אגיד לאמא שלי שאני אוהב את זה למרות שאני רק קצת מחבב את זה
ג. אז כולם הולכים ככה, SO WHAT??? א-נ-י לא אלך ככה כי כולם עושים את זה. אני אוהב את זה - אני אלך עם זה! אני לא - אז אני לא אלך עם זה!!!
שירים:
3. כל העיר, העולם, היקוםםםםם!!!!!!!! שומעים את השיר של בריטני ספירס, שיש לה קול
!!!!... למען האמת, שמעתי איזה כמה מילים שלא נראות לי מתאימות... אז אני... א. אשיר את זה. כאילו, נכון שהיא מה זה לא מתנהגת כמו שמתאים ליהודים וזה לא מתאים ליהודי דתי כמוני לשיר שיר שלה, אבל כולם שרים! והשיר שלה מדהייים!!! (אממ.. אני לא מדבר עכשיו על התוכן שהוא לא הכי. לא דיברת על זה, נכון? יופי! אני לא עונה על זה!) ב. אשיר את זה אבל כי כולם שרים, סתם כי זה שיר יפה (בינינו, אולי זה כי זה נכנס לי מרוב ששרים...) ג. לא אשיר. המילים לא מתאימות לי? הזמרת לא מתאימה לי? כאן נגמר הסיפור. אז כולם שרים, אז?? שיקפצו לי!!!
מסעדות
4. כולם הולכים למסעדה שהיא לא הכי מתאימה... כאילו, היא כשרה אבל... שמעתי שיש בה מלא בעיות כי זה של נאצים וכל מיני כאלה... אני... א. אלך. אז בנים של נאצים עובדים בה, אז מה?! האוכל טעים?1 כולם הולכים לשם? אני אחריהם! ב. אלך אבל בהיסוס... אני לא יודע אם אני אוכל או לא, תלוי בכל מיני דברים... ג. לא אלך!!! מכמה סיבות: קודם כל, זה נאצים ואני לא רוצה להראות להם שאנשים באים אליהם. לא מגיע להם!!! חוצמזה שככל שיותר אנשים יבואו - כך אנשים מבחוץ יימשכו. ואלה שעוברים בחוץ, לא רואים אם אני אוכל או לא. הם רק רואים הרבה אנשים ומבינים שזה מסעדה מעולה! ועוד משו. אני דתי ואנשים אחרים שסוברים כמוני, דתיים או לא, יראו דתי כמוני וזה לא נראה טוב... זה חילול ה'!!! הברזה מבי"ס
5. כל הכיתה שלי מתכננת להבריז למורה הכי נודניק והכי קרציה (
על
) בעולם!!! אני... א. אלך, דההההה... אני בין המארגנים!!! ב. אלך סתם כדי לא להרוס. ג. לא אלך. המורה הזה ממש מסכן! באמת!!! כל הבי"ס עליו!!! (ד"א, סתם בלי קשר לשאלון, זה מזכיר לי את חומוס ואת מרגרינה, והמבין יבין...) מסיבות
6. יש לחבר/ה שלי (מחק את המיותר) בכיתה מסיבת יומולדת, אבל אני יודעת שבמסיבה יהיו מלא בנים/בנות והם/הן הולכים לרקוד שם, כאילו, בנים ובנות ביחד רוקדים אחד עם השני והכל... אני א. אלך וארקוד, פעם אחת מותר לרקוד לפני בנים/בנות! ב. אלך ולא ארקוד. כדי לא לפגוע. (תוספת לבנים: ולא יקרה כלום אם אני אראה פעם אחת בחיי בנות רוקדות... אני לא רוקד איתם אז זה בסדר.) ג. לא אלך. אני אגיד לה אח"כ למה לא באתי, או שאני אמצא תירוץ - לזה אני כבר אדאג אח"כ. אבל ברור לי שאני לא מתכוונת ללכת למסיבה הזאת!!! טלוויזיה
7. כולם מדברים על התוכנית החדשה של הכוכב
הענק ********* (כל אחד שיבחר לעצמו...). אני... א. אראה, אקליט כל תוכנית, ולא אפספס אף אחת!!!!! חובה ע-ל-י(!!!) לראות את התוכנית הזאתי... ב. אני אראה אבל לא יקרה כלום אם אני אפסיד איזה תוכנית או 2... ג. אני אזכיר לעצמי לראות אבל אני לא אקפיד בכלל ואני גם לא אבכה אם אני אפספס. חברות
8. כל הכיתה שלי עושה חרם על חבר/ה מסויים/ת מהכיתה. אני... א. אלך עם הזרם וגם כן לא אשים עליו. ב. כלפי חוץ אני לא אתיחס אליו אבל כשנהיה לבד או משהו כזה אני אתייחס אליו. ג.אני אתייחס אליו כמו אל כולם. חרם זה דבר אסור, ואפילו אם לא - הוא היה נפגע. כמו שאני לא רוצה שיעשו לי את זה - אני לא אעשה את זה לו!!! טוב, זהו בינתיים... תשובות??? וד"א, זה לא אמור להיות דיון ש: "זה כן טוב, זה לא טוב" (כאילו, בקטע של הצניעות למשל). פשוט תענו א. ב. ג. ותפרטו אם צריך וכו'!

העיצוב קצת התפקשש לי, אבל..

לא חשוב... כעיקרון אני חולה על עיצובים סימטריים. כאילו, אם למשל עשיתי את הכותרת מודגשת עם כוכב אז הכל צריך להיות ככה (אהממ...
) אפילו במחברות שלי הכל מעוצב
אבל אני בלחץ (
)וצריכה להכנס למקלחת ותמר יורדת עלי בחדר ואני רוצה לשמוע ולהגן על עצמי
סתם... היא רק מספרת סיפורים לאח שלי... (עלי אבל לא חשוב
) ביי בינתיים
תענווווווווווו!!!!!!!!

שולי פ

New member
איזה לחץ... ../images/Emo5.gif

בגדים: 1. כל הכיתה לובשת בגד מחברה מסויימת. אני...: -אף תשובה אינו נכונה... אני אמשיך לקנות איפה שאני מוצאת את הבגדים שאני הכי אוהבת... |?! 2. בכל מקום כולם לובשים חצאית קצרה וצמודה/ מכנס זרוק, או שכל אחד יבחר לעצמו את הסגנון הנפוץ ביותר בסביבתו.. -ג. אז כולם הולכים ככה, SO WHAT??? א-נ-י לא אלך ככה כי כולם עושים את זה. אני אוהב את זה - אני אלך עם זה! אני לא - אז אני לא אלך עם זה!!! 3. כל העיר, העולם, היקוםםםםם!!!!!!!! שומעים את השיר של בריטני ספירס, שיש לה קול !!!!... למען האמת, שמעתי איזה כמה מילים שלא נראות לי מתאימות... אז אני... -ג. לא אשיר. המילים לא מתאימות לי? הזמרת לא מתאימה לי? כאן נגמר הסיפור. אז כולם שרים, אז?? שיקפצו לי!!! 4. כולם הולכים למסעדה שהיא לא הכי מתאימה... כאילו, היא כשרה אבל... שמעתי שיש בה מלא בעיות כי זה של נאצים וכל מיני כאלה... אני... - ג. לא אלך!!! מכמה סיבות: קודם כל, זה נאצים ואני לא רוצה להראות להם שאנשים באים אליהם. לא מגיע להם!!! חוצמזה שככל שיותר אנשים יבואו - כך אנשים מבחוץ יימשכו. ואלה שעוברים בחוץ, לא רואים אם אני אוכל או לא. הם רק רואים הרבה אנשים ומבינים שזה מסעדה מעולה! ועוד משו. אני דתי ואנשים אחרים שסוברים כמוני, דתיים או לא, יראו דתי כמוני וזה לא נראה טוב... זה חילול ה'!!! (תשובה טובה, אבל הייתי מציעה ללכת למקום אחר...בטח היו מבינים...) . כל הכיתה שלי מתכננת להבריז למורה הכי נודניק והכי קרציה (על) בעולם!!! אני... -ב. אלך סתם כדי לא להרוס(?) 6. יש לחברה שלי (מחק את המיותר[מחקתי]) בכיתה מסיבת יומולדת, אבל אני יודעת שבמסיבה יהיו מלא בנים/בנות והם/הן הולכים לרקוד שם, כאילו, בנים ובנות ביחד רוקדים אחד עם השני והכל... אני -ב. אלך ולא ארקוד. כדי לא לפגוע. לא רק כדי לא לפגוע... אני יודעת שאם אני אהיה שם יתחשבו יותר ולא ירקדו... 7. כולם מדברים על התוכנית החדשה של הכוכב הענק ********* (כל אחד שיבחר לעצמו...). אני... -אף תשובה... זה לא תופס אצלי שום מקום.... 8. כל הכיתה שלי עושה חרם על חבר/ה מסויים/ת מהכיתה. אני.. - ג.אני אתייחס אליו כמו אל כולם. חרם זה דבר אסור, ואפילו אם לא - הוא היה נפגע. כמו שאני לא רוצה שיעשו לי את זה - אני לא אעשה את זה לו!!! (מצטערת, זה לא האופי שלי לא לדבר עם מישהו..)

מוצארט

New member
נשמע מעניין...

בגדים - אם זה בגד שעולה עליי, וזה לא יותר מידי יקר, ואני באמת זקוק לבגד, ולא סתם בשביל לקנות בגדים (מין יצר כזה של בנות
) אז קונים! בקשר לצניעות, לבנים אין בעיה
מוזיקה - שומע כל דבר שיש לו תוכן ראוי בעיני אם זה ג'אז, קלאסי, רוק, או פאנק. והמילים בהחלט חשובות. מסעדות - נראה לי ש-ג'. הברזה מבי"ס?
- הימים היפים נגמרו אבל - ב'. מסיבות - לא הולך, אבל א' בלי המשפט האחרון. טמבלוויזיה - ג'. חברים - ג'. ובכלל, חרם? מה אנחנו בכיתה א'?

תשובות...

1. ג (לא דווקא שנות ה 70 אבל על אותו הרעיון....) 2. ג 3. ג (יש לי דוגמא חיה לזה- השיר של שייגעץ "גידלתי זקן ועכשיו אני..."-אז אני לא מסוגלת לשיר אותו ואני ממש כועסת על חברות שלי כשהן מנגנות אותו...) 4.תשובה משלי- אני ממש אשתדל שלא אבל... אם אני בלץ ושות' וזה הדבר היחיד שיש בסביבה... 5.ועוד תשובה משלי- אני אשכנע את כולם שזה מזה ילדותי...- אבל אם אני אחשוב שזה מוצדק- נגיד שיש מבחן והתאריך לא מתאים והמורה לא מוכן להתחשב ולהזיז ת'תאריך... (מקרה שקרה..) אז אני מהמארגנים! 6.ב (ב"ה אני לא בן אז זה לא משנה לי אם אני אלך ואראה אותם רוקדים וזה גם יעשה טוב לחברה שלי...) 7.ג (בתור אחת שלומדת בפנימיה...) 8. ג- ומה בכלל השאלה הטיפשית הזאת?- התשובה מבחינת כל מי שמחשי עצמו כבנאדם צריכה להיות אותו הדבר!!! עד כאן יום טוב!!! :)

חחחחחחחחחחחח.....

למען האמת מזמן מזמן חשבתי על זה אבל כל הזמן שכחתי. אתמול כשדיברנו על המויקה נזכרתי שאני רוצה לעשות את זה, אז זה הנושא היחידי שבהשראתך. וד"א, אני המצאתי את הכל... אז בגלל זה זה לא הכי שבעולם

הנה אני מגיב:

או.קי: 1. כל הכיתה לובשת בגד מחברה מסויימת. אני... ג-האמת שהשאלה לא כ"כ רלוונטית לבנים אבל ג' בכל מקרה... 2. בכל מקום כולם לובשים חצאית קצרה וצמודה/ מכנס זרוק, או שכל אחד יבחר לעצמו את הסגנון הנפוץ ביותר בסביבתו... משהו בין ב' לג'...יותר קרוב לג' 3. כל העיר, העולם, היקוםםםםם!!!!!!!! שומעים את השיר של בריטני ספירס, שיש לה קול !!!!... למען האמת, שמעתי איזה כמה מילים שלא נראות לי מתאימות... אז אני... שוב, אין תשובה נכונה מבחינתי, אני אשמע את השיר אבל אני לא ישיר אותו (גם ככה אני לא מתעמק ומבין את המילים של שירים לועזיים) 4. כולם הולכים למסעדה שהיא לא הכי מתאימה... כאילו, היא כשרה אבל... שמעתי שיש בה מלא בעיות כי זה של נאצים וכל מיני כאלה... אני... נראה לי ג', למרות שאני לא כ"כ מכיר מקררה עם הקטע של הנאצים ולא נתקלתי בכזה דבר 5. כל הכיתה שלי מתכננת להבריז למורה הכי נודניק והכי קרציה (על) בעולם!!! אני... ב', אין מה להסביר. 6. יש לחבר/ה שלי (מחק את המיותר) בכיתה מסיבת יומולדת, אבל אני יודעת שבמסיבה יהיו מלא בנים/בנות והם/הן הולכים לרקוד שם, כאילו, בנים ובנות ביחד רוקדים אחד עם השני והכל... אני-אני יתן מקרה שקרה, היה שנה וחצי בערך בר-מצווה לחבר שלי ורקדו ולא שמו מחיצות, אז פשוט הלכתי הצידה, ולא הסתכלתי... אבל אם אני אדע מראש שירקדו מעורב אז נראה לי שאני לא יבוא. 7. כולם מדברים על התוכנית החדשה של הכוכב הענק ********* (כל אחד שיבחר לעצמו...). אני...ג' 8. כל הכיתה שלי עושה חרם על חבר/ה מסויים/ת מהכיתה. אני...נראה לי שג' זהו! השתדלתי לענות על הכל כמו במציאות

בקשר ל-4...

אז הקטע עם הנאצים זה עלה לי בראש בגלל חברת רהיטים שכרגע ברח לי שמה. אבל נראה לי שאף אחד פה לא הולך לקנות רהיטים
אז בחרתי משו יותר מתאים1

קיפיק

New member
ikea-זה לא בנתניה במקרה?!../images/Emo8.gif

הם לא נאצים, הם שוודים מכחישי שואה... אבל זה לא משנה...הם זבל של עם... ובקשר למיקום החנות...נתניה..אהמ...

חָגָי

New member
הממ..

1 - ג. 2 - ג. 3 - ג. 4 - ג. 5 - א. 6 - ג, ואני לא אמצא תירוץ, אני אומר את האמת - בדיוק העברתי על זה פעולה בע"ש האחרון.. 7 - אין לי טלויזיה.. - ד. 8 - ג.

ויי, ארוך ומלא סרקזם..

1. אתם בטח תצחקו עליי אבל באמת יש לי זיקה לשנות ה-70... עדיף מאשר שנות ה-80 המזעזעות ואין לי בכלל מה להגיד על שנות ה-90. מבחינת אופנה אלו שני עשורים מגעילים בטירוף עם חולצות הבטן ועם המכנסיים עד הצוואר... 2. שירים? לוקח לי זמן להשתכנע ששיר מסויים יפה אז עד שאני מתחילה להסכים עם כולם יוצא לי לשמוע אותו די הרבה- ולהבין פחות או יותר את המילים 3. נאצים? לא בשבילי. אם דיברת על כשרות לא בדיוק מתאימה אז זו לא ממש בעיה עבורי, אבל נאצים? לא הולכת למקום כזה 4. בעיה מוסרית קשה. לדעתי פשוט הייתי חולה באותה שניה רק כדי לא להצטרף מתוך עיקרון אבל גם לא להרוס להם. להישאר נייטרלית עד כמה שניתן. 5. next 6. בהחלט ג', יש לי מספיק מה לעשות בחיים מאשר ללכת ולרדוף אחרי תוכנית שעלה קרנה בקרב אנשיי- או כמו שאור התחילה לאמר- החבר'ה שלי- הזמן שלי יקר לליבי ואם יש לי טיפת זמן פנוי, וממש בא לי אני אראה. 7. אין מצב. גם אם היו מחרימים אותי איתו/ה ובאמת שאפילו בכיתה ג' לא היה אצלנו חרמות

טוב אז ככה

1.אני הייתי בוחר בתשובה-ג' אבל לא שנות ה-70 אלא חולצה שאני אוהב רגילה כאילוסיגנון של חולצה שאני אוהב(שנות ה-70?למה?) 2.לא הייתי הולך עם מכנס זרוק(מה אני בית שאני?!לא!אני עפולי גאה!) הייתי הולך עם המכנסיים שיש לי !!!!!!אם יש למישהו בעיה שיסתדר לי זה העיקר נוח! 3.זה כבר אני לא יודע כי אם השיר יפה והיא שרה יפה אז אני ישמע ויצ'נזר את המילים הלא יפות נגיד כמו בשיר של סבלימינאליושב בסלון קורא תהילים בזמן שאח שלי (שכחתי..)ואז כאילו זה יכנס ל"אופנה" 4.אין לי ספק אני בוחר ב-ג' אני לא מוכן בחיים שלי לפרנס נציים(שימותו אמן הרגו לנו 6 מיליון אנשים אל תישכחו!!)וגם אני אם אני יודע ששיש אצלהם בעיות אני לא יוכל גם אם יהיה להם תעודת כשרות בחיים שלי אני לא יפרנס נציים או ערבים!!! 5.אני לא יעשה כלום ילך ישחק אני יגיד להם שאני נטרלי 6.א.אני מתחת לגיל מצוותב.אני לא ירקוד עם בת!!רק אם היא תיהיה חברה שלי וגם זה לא פאדיחות!ג.אני ירקוד אולי מול בנות אבל אם בנות לא! 7.קודם כל אני לא אוהב לשבת מול טלויזיה ולצפות בתוכנית שעות אני אם אני יושב מול הטלויזיה שעה שעתיים יש לי כאב ראש!אז אני בכלל לא יראה! 8.תלוי מי....אם זה מישהו שגם לי הוא הציק ועושה לי חור במוח אז אני יהיה חבר שלו כמו שהיתי תמיד זה לומשנה...ואם זה חבר שלי אז א.אני ישכנע את כולם לא לעשות ב.אני ישאר חבר שלו ג.אם הוא חבר שלי אז לא יעשו עליו חרם.....

דתי בדם

New member
זה כתוב מזוויות מאד מאד מסויימת.

1.ג 2.ג 3.ג 4.ג 5.א 6 שכחת עוד אופציה, 4. לא אלך ואעשה כל מה שביכולתי כדי לתקן את מה שזקוק לכך. אני פשוט אומר לה למה לא באתי בלי להתציא תירוצים ובלי שטויות, אדם לא צריך להתבייש בעקרונתיו, גם אם זה שונה מהמקובל. 7.שוב שכחת אופציה 4.אני לא אראה כי אני לא רואה טלוויזיה בד"כ ותוכניות ענק אפעם לא, מהסיבה הפשוטה שבד"כ הרייטינג בא ביחד עם הרמה, כמה שיותר נמוך , יותר רייטינג. (בד"כ, לא תמיד!) 8. שאלה דבילית כי זה תלוי מה סיבת החרם. אהממ.. נשלח, ונלך לבדוק מה החומד כתב. צריך למצוא מישו עם זמן שיעשה שאלון שכזה, אבל עם נקודת פתיחה קצת (?) שונה.

כמה תגובות אליך... ולכולם!

דבר ראשון, זה לא ששכחתי אופציות. פשוט לכל עניין יכולות להיות 1001 אופציות! בגלל זה אמרתי שמי שרוצה לפרט - יפרט! אז זה מה שעשית, וזה טוב. וזה מה שעדיף פה בעצם... מסתומרת זווית מאד מסויימת? איזו?! ובקשר לשאלה 8, בהתחלה עשיתי את זה שונה, אני כבר לא זוכרת מה, אבל בסוף החלטתי לבטל. אז לא חשוב. נגיד וזה אחד לא מקובל. אוקיי? זה היינו אך! (או איך שלא כותבים את זה...
) ואני לא חומד. אני חומדה!
סתם.... אני בת
נעים להכיר - רחלי, שבט לביא, חדרה, אחות של תמר, הייתה בכל המפגשים מאז החופש הגדול, עוד משו?
מספר טלפון, פלאפון, כתובת מדוייקת וכו'?

למעלה