צופי וחורפני
New member
../images/Emo26.gifכנסו, דיון חשוב!!!
אני מבקשת בכל הבקשות שאפשר - מי שאצלי בבי"ס או שהיה (אלי7) בבקשה לא לקרוא את ההודעה הזאתי, כי אולי יהיה פה עניין של לשון הרע. באמת, בבקשה תכבדו ואל תקראו!!!! כל השאר מוזמנים, אני צריכה את העזרה שלכם... מתחילים!!! תראו... אתם יודעים שבשבת הזאתי יש לי שבת סמינריון, נכון? אז כמו כל שנה הבעיה הכי גדולה היא החלוקה לחדרים. אין לנו בד"כ בעיה בחלוקה, תוך יום-יומיים הכל מסודר. מה שיוצא זה שתמיד יש בת אחת שאין לה חדר... כאילו, תמיד זו אותה בת...
לאותה בת יש משו כמו 3 חברות ככה... (אחת מהן היא חדשה בכיתה) אולי קצת יותר אבל לא חברות אלא בנות ש, נגדיר את זה ככה, מסכימות לדבר איתה יותר מהשאר...
אחת מהחברות האלה היא אני. אני לא באה להשוויץ, אני באה להציג את הסיפור המלא כדי שתפתרו לי ת'בעיה. ככה סתם אותה בת ממש ממש חמודה אבל היא לא מהטיפוסים שמתאימים לי. כאילו, כל אחד בוחר לו חברים לפי האופי והיא לא כ"כ מתאימה לי. אני חברה שלה יותר כי אין לה אף אחת! אז תמיד בחדרים, אני מעדיפה מן הסתם להיות עם החברות שלי, היותר טובות. מכיתה ז' אני הרבה פעמים מוותרת ואיתה בקבוצה (בכל מיני דברים, לאו דווקא חדרים). אז הרבה פעמים יצא שאני הייתי איתה בחדר, ואחת הפעמים באמת לא היה לה חדר אז לקחנו אותה אלינו... מכל הכיתה, תמיד כששואלים אותה עם מי היא רוצה להיות היא אומרת אותי ועוד איזה בת אחת (עכשיו גם את החדשה). ברוב הגדול של המקרים זה בכלל לא מפריע לי, אבל כשזה מגיע לחוויות של פעם ב.. אני מעדיפה להיות עם מי שאני בוחרת ולא עם מי שאני בוחרת כי אני היחידה שמרחמת עליה! אז מה שקורה זה שאני: -->או מוותרת ואיתה ואז אני בלי החברות שאני רוצה, או לחילופין - הן איתה, ואז הן סובלות - בגלל הרחמים שלי. (כי יש איזו בעיה באותה בת וזו הסיבה העיקרית שלא רוצים להיות איתה) -->לא איתה ואז כשאני רואה שהיא עצובה שהיא לבד - אני גם ככה איתה רוב השבת כדי שלא תרגיש עצבות ויוצא אותו דבר, או שפשוט יש לי נקיפותץ מצפון למה לא לקחתי אותה לחדר שלי. השבת יש שבת סמינריון והחדרים מחולקים וכבר עכשיו אני מרגישה נקיפות מצפון שהיא לא איתי בחדר. השאלה היא אם זה נכון. אם זה באמת מה שצריך להיות? אני צריכה להיות איתה בחדר או לא? אני צריכה לוותר על הרצונות שלי לטובתה או לסבול כמה זמן נקיפות מצפון? מה דעתכם? אני צריכה תשובה מהירה מאד!!!
אני מבקשת בכל הבקשות שאפשר - מי שאצלי בבי"ס או שהיה (אלי7) בבקשה לא לקרוא את ההודעה הזאתי, כי אולי יהיה פה עניין של לשון הרע. באמת, בבקשה תכבדו ואל תקראו!!!! כל השאר מוזמנים, אני צריכה את העזרה שלכם... מתחילים!!! תראו... אתם יודעים שבשבת הזאתי יש לי שבת סמינריון, נכון? אז כמו כל שנה הבעיה הכי גדולה היא החלוקה לחדרים. אין לנו בד"כ בעיה בחלוקה, תוך יום-יומיים הכל מסודר. מה שיוצא זה שתמיד יש בת אחת שאין לה חדר... כאילו, תמיד זו אותה בת...