כולם להכנס!!

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif כולם להכנס!! ../images/Emo36.gif

אנשים! מחר (היום בעצם) משודר פרק מספר מאה של דוסון קריק!! אנחנו חייבים לעשות משהו מיוחד! חייבים! ואני לא אשקוט עד שאני לא אשמע רעיונות ממכם :) קדימה אנשים.. להתעורר חזרה לחיים בבקשה :) חייבים לעשות משהו מיוחד :))

Chloe

New member
ממממממממ...

הייתי מציעה לעשות שירשורים של תמונות אבל את זה תמיד יש בפרום, אז אין רעיון............*ממשיכה לחשוב*

נכון!!!../images/Emo105.gif

חייבים לעשות משו...אבל מה? נראה לי שנצטרך לעשות אחרי כי כבר לא נספיק לפני הפרק....

חייבים חייבים!

וגם אני חושבת שאחרי לא רק כי לא נספיק אל גם כי זה יותר טוב. השאלה מה לעשות... שכולם יהיו בפורום אחרי הפרק ונחליט מה לעשות.

Digi Lista

New member
אפשר...

לדבר על כול מה שקרה ב100 הפרקים האלה(לפחות על הרבה מזה),לנתח, להתפלסף,להתפכסלג...קטעים הכי עצובים,מרגשים,רומנטיים וכו´ ולצרף תמונות...אבל זה לא מקורי... לאחל ברכות לחגיגות המאה!(מי יתן ותגיעו לאלף...). או לשחק משחק "דברים שלא ידעתם על..." אני משחקת אותו אצלי בפורום והוא דווקא נחמד(קצת קשה להציע משהו ולהתנגד לו בו זמנית...)המשחק לא אמור להיות הגיוני, לוקחים דמות\שחקן\סצינה ומתחילים לכתוב(אחר אפשר להכניס את למאמרים...),למשל פייסי: 1. הספר היחיד שהוא קרא כול חייו היה הארי פוטר(הוא הגיע עד עמוד 10 והפסיק, היו לו ענייני רומנטיקה על הראש...). ועוד שטויות...נכון, זאת לא בדיוק חגיגה ולא בטוח שבכול פורום יצליח משהו כזה אבל לנסות...למה לא בעצם?

למעלה