כאן נחסם

uri80

New member
מאות בשנים הכוונה לאלף האחרון

מאז שהעמים הערביים תרמו תרומה די משמעותית לאלגברה לפני כאלף שנה הייתי אומר שהם די דורכים במקום.שמעת על איזה פיתוחמדעי או פריצת דרך שמובילות ארצות ערב? - כי אני לא. בדו"ח שפורסם ע"י האו"ם לאחרונה (דו"ח שנכתב כולו ע"י ערבים) צוין שכמות תרגומי הספרים (לא כולל הקוראן) ברחבי העולם הערבי כולו שווה לכמות התרגומים היוצאים ביוון לבדה (מדינה לא גדולה במיוחד) - אם זה לא מצביע על נחשלות אני לא יודע מה כן. אין לי ויכוח על כך שהזוועות שהתרחשו בארופה חמורות מהזוועות שהתרחשו בארצות ערב.לפחות מאז רוב ארופה התקדמה לדמוקרטיה (חוץ מזה היו פוגרומים גם בארצות ערב - על ה"פרהוד" בעירק שמעת?) קודם כתבתי על מאורעות תר"פ 1920 ולא תרפ"ט(1929) - הם קדמו להקמת ההגנה שקמה ב-1920 בגלל מאורעות אלו ולא להפך.(האצ"ל בכלל קם ב-1931 והלח"י ב-1940)

בן הרב

New member
בתרגום חופשי אתה אומר

... ושוב מספיק כבר עם תעמולת השכול נימאס כבר שכופים עלינו פוליטיקה עם גופות... שווה "אל תבלבלו לי את הראש עם עובדות" נימאס לי כבר

isackris

New member
ובתרגום מדויק...

אני אומר (ציטוט מההודעה הקודמת...) "תעשה לי טובה תפסיק עם תעמולת השכול והאבדון הזאת, פיגוע ובמיוחד על דעת יחיד לא מצדיק 30 שנה של דיכוי וכיבוש ושל המשך השפיכות דמים בשתי הצדדים...מספיק לשחק לנו עם הרגשות" העובדות הם שהציבור הישראלי התקדם לכיוון השמאל (וגם הימין של היום פחות ימין מהשמאל של פעם) כי הם הבינו שאין פתרון אחר אבל שימוש ציני של הפיגועים וניצול הרגשות חסר ההתחשבות של הימין הפכו רבים וטובים לצמאי נקמה והחזירו אותנו למעגל האלימות הבלתי נפסק הזה...

בן הרב

New member
אולי כדאי שנבין דבר אחד קטן

אף אחד! וזה כולל אותי ואותך לא מוכן להודות שהוא טועה, גם אף אחד לא יקום וישנה את צורת החשיבה שלו בגלל פיגוע, חתימת הודנא, או כל דבר אחר שנראה לצד השני הפיסגה. אחרי שהבהרתי את זה (גם לעצמי) אולי תבין שפיצוץ באוטבוס וגופות מתות זה מה שמשכנע אותי ואת שכמותי שהאידאולגיה שלנו נכונה, וזה מה שמגביר בי עוד יותר את התחושה שאין עם מי לדבר, ושום חתימת הסכם שלום מדומה לא תשנה את המצב. מה כן ישנה את המצב, זה כבר נושא אחר, וגם בו יש כל מיני שיטות, ולדעתי צריכים לנסות את כולם מה שבטוח שהמצב כרגע הוא לא טוב ומגעיל. ועוד נקודה קטנה בשבלך למחשבה הנושא של השכול והאבדון הוא לא תעמולה זה בדיוק כמו שתגיד שבמבצע לבטיחות בדרכים עושים תעמולה על גבי גופות

isackris

New member
מעשה לסתור???

תתפלא לשמוע אבל אנחנו ... כן כן זה כולל גם אותי ואותך ... אנחנו הבני אדם מסוגלים להשתנות... וגם אפשר לשנות אותנו... כמו שהבאת אתה בעצמך מהפרסומות לבטיחות בדרכים זה מזעזע ואתה שהיית אדיש לפני כן עכשיו יותר זהיר השתנת!!! ואפרופו חתימת הסכמי שלום ייתכן שאתה צודק שזו לא הדרך המתאימה אני לדעתי צריך משהוא נוסח ברק בלי שלוש שלבים, חלקים, קח ותן, צריך להחזיר הכל ירושליים המזרחית הר הבית 100% שטחים ובמקרה הצורך לעשות הפרדה חד צדדית... זאת כמובן דעתי האישית אני לא יודע עד כמה היא מעשית... ושוב לגבי הבטיחות בדרכים זה תעמולה עם גופות אבל לכיוון חיובי ובאופן אמיתי ולא כמו בפוליטיקה שהתעמולה היא לאחד הכיוונים ובאופן לא אמיתי שמראה כאילו שאם נשתמש בכח הכל יגמר וכאילו כל הפיגועים האלה הם תוצאה מהסכמי השלום דבר אבסורדי בפני עצמו...

בן הרב! דחוףףףףףףףףף

תגיד התמונה בכרטיס האישי שלך זה ממך ? אם כן אתה מגניב!

Kimbal1

New member
אוקיי

אז אני כן שירתתי בצבא שירות מלא וגם עושה מילואים (עד היום הספקתי לעשות יותר משנה של מילואים) וגם אני מדבר על "עם תחת כיבוש". עוד עשרים שנה יהיה בין הירדן לים רוב ערבי ואז מה תעשה? מעבר לזה שיש כאן הרבה אנשים (כן, ששירתו בצבא) שלא רוצים לחיות במדינה שבה לבני עם אחד אין זכות בחירה ולבניו של השני יש. וזה בכלל לא משנה אם יש טרור או אין, זכויות אזרחיות מגיעות לכל בנאדם גם אם יש אנשים מהעם שלו שמבצעים פיגועי טרור מזוויעים. דרך אגב, סתם בשביל הסקרנות, אתה שירתת בצבא שירות מלא? קימבאל

zepelin

New member
שלום קימבאל. לא הצעתי שלילת זכויות

לערבים ישראלים, ובגדול הם אינם מבצעי הפיגועים. מי שלא רוצה לחיות כאן, עקב כך שלערבים אין בחירה, יבושם לו. לא מוטרד כרגע מה יהיה עוד 20 שנה, כי המצב הנוכחי חמור מספיק היום. ולענין הסקרנות לגבי שירותי הצבאי, גיוס ינואר 1980 , שחרור 1984 (תקופה קצרה בקבע), משרת במילואים עד עצם היום הזה (בגיל 41). מושיק.

zepelin

New member
ועירק ואפגניסטן ? פה הכיבוש לגיטימי

מה ההבדל אולי תסביר לי ?? כשהאמריקאים הפציצו בתי חולים באפגניסטן לא קמו בני העם האמריקאי יפי הנפש והפגינו, וגם כשבריטניה תקפה באיי פוקלנד בשנות ה 80 לא ראו בריטים יפי נפש מפגינים נגד מלחמה, אלפי קילומטרים מלונדון. ההבדל נעוץ באופי האומה. בעוד שהם פטריוטים, היהודים יפי נפש שקועים עד צוואר בהלקאה עצמית עד אבדון.

עירק ואפגניסטן ?

ארה"ב בראשות הנשיא בוש השם ירום הודו לא נכנס לעירק ואפגניסטן בתור כובש קי? אז מה ענין שמיטה להר סיני? חוצמזה כן ארה"ב יכול לעשות ועושה מה שבא לה ישראל לא מי שיש לו המאה יש לו הדיעה

zepelin

New member
נו רבינו, אז הטרור בעירק לגיטימי ??

הרי העירקים תחת כיבוש, אז בוא ותצדיק את פצוץ בניין האו"ם.

ורק לעדכונך

היו גם היו הפגנות של מאות אלפי אנשים בארה"ב, בריטניה, אוסטרליה, ניו זילנד ובעוד מקומות רבים בעולם - כנגד המלחמות המטומטמות והמיותרות עליהם דיברת...

rigoletto111

New member
אבל לא היו הפגנות נגד המלחמה

של עשרות אלפי האנשים שנמצאו בקברות ההמונים של צדאם עם גולגלות מרוצצות. בינינו, מה זה ערבים שהועמדו בשורות ונורו לעומת בחורה ממוסטלת מאוסטרליה שמפגינה בעד שלום בלי חלק עליון?

isackris

New member
בהצלחה!!!

וכן על זו הדרך שאמריקה תכבוש את אירן בגלל אלפי הרציחות שמתבצעים שם כל יום תמשיך הלאה עם סוריה לוב אלג'ריה אח"כ נתקדם לצפון קוריאה ולמה לא נכבוש גם את סין הקומוניסטית כדי לחנך אותם ואולי גם את רוסיה סתם בשביל לקדם אותם לסיביליזציה ושיבער כדור הארץ כולו... יהיו אולי כמה מסטולים שמאלנים מפונקים מהאוניברסיטאות שיפגינו יציגו מחקרים שזה רק יחריף את המצב ויחמם גם את המתונים שבין הערבים למלחמת דת שתוצאותיה מי ישורם אבל אנחנו נמשיך לצחוק...

לייזער הגזמת הפעם , לא?

"מלחמות המטומטמות והמיותרות" לשחרר עם מרודן אכזרי עם שחי תחת שילטון ברברי 35 שנים זה מלחמה המטומטמות והמיותרות ?????

מלחמות מטומטמות ומיותרות

בוודאי ששלטון סדאם הוא לא שלטון אטרקטיבי במיוחד אבל התערבות ברוטלית של השלטון הטרוריסטי האמריקאי (שכל עניינו בעיראק הוא בנפט וכל שהוא עשה בשנים האחרונות הוא לחפש תירוץ למלחמה), התערבות שעל ידה נהרגים עשרות אלפי אנשים, רבים אחרים מאבדים את מקור לחמם ובכלל - האמריקאים כופים על העיראקים סדר יום שהם לא מעוניינים בו, מתעללים בחייהם ועוד ועוד, כאילו האימפריה הרומית קמה לתחייה בדמות הצוררים האמריקאים המשתלטים על העולם. לא. אני לא מצדיק ותומך בפעולות הטרור שם מפני שאני נגד הרג בני אדם (אני גם נגד גזר דין מוות לרוצחים ואנסים) אבל אני בהחלט יכול להבין את אותם טרוריסטים.

רגע מאיפה שאבת מידע שלך ?

כתבת "האמריקאים כופים על העיראקים סדר יום שהם לא מעוניינים בו, מתעללים בחייהם" איזה סדר היום האמריקאיים כופים על העיראקים ? תן דוגמאות של התעללות בחייהם

rigoletto111

New member
משכיל, תכיר את סדר היום של השמאל:

אם צדאם רוצח מאות אלפים זו לא התעללות אם צדאם מפעיל חדרי עינויים נוראיים (שמע את היהודים שעלו לאחרונה המספרים על העינויים שעברו) זו לא התעללות. אם צדאם יוצא למלחמות תוקפנות שעולות בחיי יותר מחצי מיליון איש זו לא התעללות אם יש חייל אמריקאי במחסום שבודק מכונית של עראקים או צועק עליהם זו התעללות איומה. למה? כי אמריקה אשמה בכל. לא ידעת? ואפשר גם לספר על הנפט...

למעלה