כאן נחסם

../images/Emo26.gifכאן נחסם../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

זו הודעת החסימה שקיבל גוראריה שר"י: עברת כל גבול בתגובה שלך לפיגוע. או בצורה מנומסת יותר: לך תזדיין! הסבר: גם בפורום ליוצאים בשאלה, לא תינתן במה לשונאי חרדים לשם השנאה ולכאלו שלא מפספסים אף הזדמנות לרקוד על הדם.

מילא המחיקה אבל החסימה ?

הרי כבר נאמר אין עונשין אלא א"כ מזהירין לא ? (לא שאני מכיר אותו או משהו כזה סתם מעניין !)

wr האחד

New member
מאז שגורי כתב על ההומוסקסואלים

לייזר המנהל "העסוק" בדר"כ, נדלק עליו הוא חיכה שהבחור לא כתב פה חצי שנה כדי לחסום אותו על תגובה אחת !!, הוא קילל אותו וחסם אותו ,ותגידו לי שזה לא אישי !!!!!! לך תזדיין ליזר? ????????.

R a c h e

New member
אתה מאמין במה שכתבת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

באמת.....
אני הייתי מוכנה בהחלט לראות את גורי כאן והייתי מסתפקת במחיקת התגובות מבישות שלו לפיגוע. אבל, נדמה לי שאתה קצת הרחקת לכת עם המסקנות שלך! יש כאן כמה הומופובים שלא חוסכים בזמן מקלדת כדי לבטא את דעתם/תחושתם כלפי מי שמיניותו שונה, אני לא מבינה אתכם! אני חושבת שחלק ממה שעושה אותי חילונית זה הנכונות שלי לקבל כל אחד באשר הוא, לי באופן אישי אין שום צורך להתאמץ ולקבל הומואים, אני חושבת שיש כמה מינים, קצת יותר מזכר ונקבה, יש גם הומואים, לסביות, טרנסג'נדרים ועוד, מה שיבחר ויחליט האדם, אבל אם לא זה, אז לפחות לקבל את השונה ולא להכנס למיטתו ולתחתוניו או שנשארתם דוסים גם בזה......? אבל כל זה ממש לא קשור לנושא, הנושא הוא השמחה לאיד וזה היה מכוער!
ליבי נקרע מהמוות של נשים, גברים וטף בשל אמונתו הדתית-לאומנית של איזה קנאי מוטרף. ......... ......... רחל

רייצל הערה קטנה

כתבת לבסוף "מהמוות של נשים, גברים וטף בשל אמונתו הדתית-לאומנית של איזה קנאי מוטרף" הערה קטנה המחבל המתאבד לא התפוץץ אתמול בגלל אמונתו הדתית, הוא עשה זאת אקט של יאוש , הוא חי תחת כיבוש זר, משא"כ לדוגמה של בן לאדן, שהוא מפיץ טרור בשל אמונתו דתית, הוא לא חי תחת כיבוש, לא שאני מצדיק את הפיגוע, אדרבה, ליבי יצא אתמול מתוך כאב וצער, על המוות של אנשים נשים וטף , אחינו בני ישראל, מרגיש איתכם מריחוק המקום, וקררוב אל הלב, רק הערתי כל מה שכתבת רייצל ביייייייייייי

משכיל גם אתה נהיית לי שמאלני ?

היום זה אין להיות ימני ועוד שהרי נאמר בתלמוד כל פניות שאתה פונה לא יהיו אלא לימין !

להיות שמאלני זה בושה?

ד"א אני רחוק מלהיות שמאלני אני נוטה יותר לצד ימיני, אבל זה לא מתרץ הכיבוש 35 שנים , גמני בעד ארץ ישראל השלימה אבל מוותר הכל בשביל שלום , בטח רק כשיש פרנטר לשלום,

isackris

New member
ארץ ישראל השלמה ??? מה זה ?

איזה זכות אתה מאמין שיש לך על ארץ ישראל השלמה? מי נתן לך אותה?... אתה לא צריך להצתדק בגלל שאתה לא ימני ... אלא א"כ כל מה שמעניין אותך זה להיות "אין"... ובכלל תמיד הכי "אין" זה להיות ההיפך מה"אין"

מי נתן ארץ ישראל לעם ישראל?

אלוהים הבטיח לאברהם אבינו שארץ ישראל שייך לעם היהודי

isackris

New member
אלוהים??? מה זה? ../images/Emo6.gif

גם אם נצא בהנחה שהוא אכן קיים, ושהוא אכן נתן, עדיין נהיה מוכרחים להסיק שהוא גם לקח... וחוץ מזה מה זה אמור לעזאזל לעניין את הערבים שחיו פה?

גם ערבים משועבדים לאבינו שבשמים

יש אלוהים, אלוהי ישראל הוא גם לקח? השתגעת??????

isackris

New member
כפיה דתית??? אוניברסלית?

לקח בטח לקח או שאתה מאמין שהוא נרדם על המקלדת בזמן החורבן... וחוץ מזה אם אם אתה טוען לבעלות על הארץ מטעם התנ"ך ואלוהים, אז שם גם כתוב שאלוהים יגרש אותנו ברגע שנפסיק לקיים מצוות, ולא היה אף פעם בהיסטוריה שעם ישראל כעם חילל את התורה כמו היום, ודווקא היום אתה רוצה שאלוהים יחזיר לו אותה? תמהני...

עם חילל את התורה כמו היום ?

ברוך השם יש היום ישיבות-כוללים-חדרים תלמוד תור'ס-גמח"ים יש הכללללללללללללל אכשיר דרא לא יודע אם דורינו צריך להתבייש מדור המדבר

למעלה