טופיק קטן- נראה לי...

Charmed 4ever.

New member
אני חושבת שקלואי צריכה לדעת...

כי היא כל הזמן פותרת תעלומות וכאלה עם קלארק ובסופו של דבר היא תחשוד.... חוצמזה גם לקס לדעתי צריך לדעת כי הוא בכל זאת "החבר הכי טוב של קלארק"

לאנה

New member
לכל אלה שלא יודעים מה זה סופרמן....

לקס וקלארק יהיו האויבים הכי גדולים, אין ש-ו-ם סיבה שהוא צריך לדעת.

Lizz

New member
יודעים.

זה פשוט לא מפריע לנו. וגם לא ממש ליוצרי סמולוויל.

URNFS

New member
אז זהו שכן.

כי הסדרה הולכת לפי הקומיקס של סופרמן,שם יודעים שקלארק סיפר ללאנה על הכוחות שלו כשהם היו בתיכון (משמע,בזמן הסדרה)

לָנָה

New member
קלואי ../images/Emo68.gif או לנה?

לקס לא כי הוא יהיה אויב של קלארק פיט לא כי מה הטעם שפיט ידע. זה לא נותן כלום. קלואי גם ככה חוקרת ויש לה כל מיני חשדות אז עדיף שהיא תדע, והיא גם חברה נאמנה ואוהבת את קלארק לנה...הממממ.....מתחשק לי שהיא תדע, אבל מצד שני היא לא חשדנית, אז היא יכולה להמשיך לא לדעת. בכל אופן, מי שתהיה חברה girlfriend של קלארק, אני רוצה שהיא תדע.

QuEeN oF mE

New member
קלואי..

כי היא תקבל את זה.. אבל השאלה היא אם היא תשמור את זה בסוד..

Iris cream

New member
אני לא מאמינה עליכם אנשים!!!

ברור שקלואי!!! היא בחיים לא תספר!!! והיא היחידה שבעצם יכולה לעזור לו עם זה, כי היא היחידה עם מוח! אתם באמת חושבים שהיא תספר?! זה לא שהיא רכלנית או פטפטנית....היא פשוט מגלה הרבה דברים, ואם קלארק היה מבקש ממנה היא בחייםן לא הייתה מספרת לאף אחד, היא הרי אוהבת אותו. אז זה ברור מאליו שהוא צריך לספר לקלואי, היא היחידה שתוכל לעזור לו ולמצוא כל מיני חומר מעניין, ולפתור יחד איתה את התעלומות שיש בפרקים

mishmesh

New member
לנה ב100% ../images/Emo70.gif

חשבתחי על קלואי, אבל היא הרי עיתונאית, אז ברור שהיא תספר מתישהו...

2שוש

New member
גם לואיס ליין עיתונאית

והיא לא סיפרה לאף אחד. ואם תגידו ש"אבל לואיס אהבה את קלארק", טוב... גם קלואי אוהבת אותו בסתר.

SaberTooth

New member
דאאא... לאנה...

דאאא... (סליחה על הפרחיות) לאנה
זה כל כך ברור... נ.ב. לפי הסרטים המקוריים, הקומיקס ו"לויס וקלארק" לאנה אכן גילתה על כוחותיו של קלארק בערך בגילאים האלו, כלומר 17-18.

URNFS

New member
זה מה שאני אומר להם...

למרות שאני לא זוכר שראיתי את לאנה ב"לויס וקלארק"... ובקשר לסרטים,אז בסרטים אבא של קלארק מת בתקופה הזאת,לא? בקומיקס הוא לא מת.מעניין באיזו גישה יבחרו...

2שוש

New member
לפי הגירסאות הקודמות של סופרמן

אבא של קלארק לא נראה כמו משהו מתוך "פלייגירל"... הם עשו כמה "שיפוצים" כדי לעודד את הרייטינג.

מתי היא גילתה ב"לויס וקלארק"?

זה לא ממש זכור לי..... (זיכרון דפוק- מה לעשות..) ואם אנחנו כבר בנושא- מי ב"לויס וקלארק" (סליחה שאינ פותח את הנושא הזה...) ידעו על הכוחות של קלארק? יש את: *ג´ונתן ומרתה *לויס *מייסון (ז"ל) *לקס *הבן של לקס + האוסטרלי הזה (אני אל מאמין ששכחתי את השם שלו) וזה כל מה שאני זוכר...

URNFS

New member
היה עוד אחד...

ממש בפרקים הראשונים,איזה שוטר אחד שחשב שסופרמן מסוכן אז קלארק שגילה בפעם הראשונה את הקריפטונייט (מה שמראה לכם ש"לויס וקלארק" ממש לא קשורים בשום דבר לעלילות של "סמוליוויל") איבד את כל כוחותיו אחרי שנחשף לקריפ´,ואחרי שחזרו לו הכוחות השוטר הזה גילה אותו,ומת 2 דקות אח"כ(שחכתי איך)

ChocolateGirl

New member
מה התפקיד של לאנה בלואיס וקלארק?

אני לא ממש בפורום הזה אבל אני מתה על סמולוויל וגם על לואיס וקלארק...

SaberTooth

New member
לכל אלו שלא זוכרים את לאנה ב L&K

לאנה הופיעה רק פעם אחת ב"לויס וקלארק" אבל דיברו עליה קצת. הפעם היחידה שהיא הופיעה ב"לויס וקלארק" הייתה בפרק השני שבוא טמפוס הופיע. טמפוס חתף את לויס ולקח אותה עימו למימד מקביל, שם היא פגשה את ה.ג´י. וולס בפעם השלישית או השניה, אני לא בדיוק זוכר. בכל מקרה, במימד המקביל לויס (מהמימד המקביל) נהרגה בתאונת מטוס עוד לפני שהיא וקלארק הכירו, גם הוריו של קלארק (מהמימד המקביל) נהרגו, אני לא זוכר איך. אחרי שקלארק ולאנה (מהמימד המקביל) סיימו את התיכון הם נישאו. לאנה לא רצתה שקלארק ישתמש בכוחותיו אף פעם כדי שאנשים אחרים לא יגלו וינסו לחקור אותו. לויס (מהמימד שלנו) שיכנאה את קלארק שהוא צריך להשתמש בכוחותיו בכדי לעזור לאנושות ואפילו תפרה לו את החליפה שלו, קלארק (מהמימד המקביל) הפך לסופרמן. אני לא זוכר מה קרה אחר כך עם לאנה.

URNFS

New member
אני זוכר את הפרק,אבל..

אני לא זוכר שקראו לה לנה.היא הייתה בלונדינית?

SaberTooth

New member
כן קראו לה לאנה...

אני זוכר שלויס שאלה את פרי מי זו (היא התכוונה ללאנה) ופרי ענה שזו לאנה לאנג, ואז דיברו עליה כמה פרקים אחר כך... וכן היא הייתה בלונדינית

למעלה