טופיק קטן- נראה לי...

lily p

New member
אני זוכרת את הפרק הזה... ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

קלארק נכנס לחדר אחר כדי להחליף בגדים ולויס מלמדת אותו להחליף בגדים תוך כדי הסתובבות... אני מזה אוהבת את זה!

SaberTooth

New member
אפרופו החלפת בגדים תוך כדי סיבוב...

תמיד תהיתי לאן נעלמים הבגדים שלו אחרי שהוא מחליף בגדים, אולי מישהוא יודע
ועוד משהו, אני מבין איך קלארק לובש את הטייטס מתחת לבגדים, גם את הגלימה אפשר להסביר, אבל מה עם המגפיים
הוא נועל את הנעליים על המגפיים
לא נראה לי...

lily p

New member
נכון... ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

וגם בסרט, כשהוא מחליף בגדים בתא טלפון (דבר שהוא לא חכם במיוחד גם ככה, כאילו, תחשבו על זה, אנשים רואים שזה הוא שנכנס לתא ושזה סופרמן שיוצא ממנו...) אז מה הוא עושה עם הבגדים אז?

LimiMimi

New member
לא לאנה..

כל הקטע שלאנה לא יודעת מזה.. כמה שהיא יכולה לעזור וטהטהטה לדעתי הכי לא כדאי שלה, כמה שהוא בוטח בה וכמה שהיא אמינה..לא יודעת להסביר ממש למה לדעתי? הכי כדאי לקלואי..

sprites touch

New member
לקס או קלואי אם זה היה תלוי בי

אין לי בעיה שלקס ידע, עם כל המוזרויות שקורות, תמיד מכה בראש תגרום לו לשכוח מזה ולא לשבש את העתיד הצפוי לו. קלואי פשוט תעלה על זה מתישהו (אלא אם כן הכותבים יתעקשו לעשות אותה סתומה בכל פעם שהיא מתקרבת לאמת), מתישהו קלארק יתפס בדיג´יקאם שלה. לדעתי ללקס תהייה דילמה מוסרית אם לנצל את הכוחות של חברו הטוב למטרותיו וקלואי תצטרך להתאפק עם הסקופ הגדול של "חברי הטוב הוא גיבור על" למען הידידות. לפי המקורות(קומיקס, סדרת האנימציה) לאנה היא זאת שמגלה אבל זה די הורס את הקונספט של "סמאלוויל". פיט נמצא בסדרה מטעמי פוליטקלי קורקט וחבל (לא ראיתי אדם שחור נוסף בביה"ס, בסדרה עצמה דווקא מופיעים כמה) יכלו לכתוב אותו בצורה יותר טובה.

sprites touch

New member
שכחתי את וויטני

לאור זה שקלארק יודע על הבעיות של וויטני עם אבא שלו ולא ניצל את זה נראה לי שיכל להיות מעניין לראות איך וויטני מסתדר עם הגילוי על קלארק, לא נראה לי שהוא היה מגלה.

your-destiny...

New member
אוקיי...

אני לא בטוחה במי אני אבחר, אבל זה ברור לי שלנה תדע. אם הייתם שמים לב לפרסומות של סמולוויל הייתם יודעים את זה. בפרסומת של ה"בקרוב" של סמולוויל, שומעים את לנה אומרת "you´ve got special powers!"

הקטע עם "כוחות מיוחדים"

שלנה אומרת לקלארק נראה לי שזה בכלל בהקשר אחר... תלוי איך היא אמרה את זה.

2שוש

New member
../images/Emo41.gifאנשים!../images/Emo41.gif

אתם שוכחים שהסידרה הזו בכל זאת מבוססת (בצורה כמעט לא מורגשת, אבל בכל זאת) על סיפור מוכר: בסיפור המקורי איש לא ידע על כוחותיו של קלארק מלבד הוריו המאמצים. אני מניחה שהם יכולים לעוות את העלילה, אבל זה כבר עיוות מוגזם לדעתי. אם כבר, רק לאנה תדע על כוחותיו, ובשום אופן לא לקס. אגב- למי שמצפה שיחול איזשהו שינוי במצבו הבתולי של קלארק, תחשבו שוב- קלארק מאבד את בתוליו ללואיס ליין.

lily p

New member
...... ../images/Emo29.gif

אוקיי, לא... היוצרים של סמולוויל יכולים לעוות את הסיפור המקורי של סופרמן כמה שבא להם... הם לא חייבים לעשות בדיוק מה שהיה כתוב בקומיקס כי אז זה יהיה, איך אני אנסח את זה? BORING! בטוח מישהו יגלה על הכוחות של קלארק במוקדם או במאוחר...

2שוש

New member
מי אמר משהו על "בדיוק"?

כמובן שהסידרה לא נאמנה לקומיקס, אבל בכל זאת יש מספר דברים שאי אפשר לשנות שכן קלארק הקטן צריך לגדול ולהיות סופרמן, וזה לא יכול לקרות אם מישהו כמו לקס יגלה זאת. כפי שכתבתי- יתכן שלאנה תגלה את כוחותיו של קלארק, ואולי אפילו חבר אחר, אבל אין סיכוי בעולם שלקס יגלה אותם- זה יקטול את כל הרעיון שמאחורי "סופרמן". אני מבקשת לא להכניס לי מילים לפה, לא אמרתי שהסידרה נאמנה למקור, פשוט ציינתי שיש שינויים שהיוצרים לא יכולים לעשות מפני שאז קלארק לא יוכל לגדול להיות סופרמן.

sprites touch

New member
time loops, continuity flubs &such

אין בעיה לכתוב עלילה פסיכית שבה לקס מגלה וגם חי עם הידע הזה כמה פרקים, אנחנו מתעסקים פה עם מד"ב (סופרמן הוא חייזר, מה לעשות), לא חסרות אפשרויות לקרנים קוסמיות מוחקות זכרון או משהו כזה וכמובן עלילות בקוי זמן מקבילים (קלארק שלנו לא חי באותו יקום של סופרמן), יצירתיות תעשה את הסדרה מעניינת. ולא לשכוח שאם הרייטינג טוב, תמיד אפשר לעשות עוד עונה. מעניין אם יש סיכוי להופעות אורח של דמויות אחרות מהיקום של DC...

Phoebe again

New member
ללא ספק לאנה.

אם לאנה תדע על הכוחות של קלארק היא לא תספר אבל עם זאת זה יכול להביא אותה לקונפליקטים שונים ומשונים וגם לגרום לה להבין למה קלארק לפעמים מפספס ושוכח דברים (לדוגמא המסיבת יומולדת שלה)... נ.ב: טמפוס? כמו טמפוס ממכושפות...

למעלה