חשוב

תחיה

New member
ילדה...

בעזר"ה ועם המפגש יהיה בחיפה?????????? איך אני להגיע עד עלייך?????????? תחשבי על זה, אין אוטובוסים!!!

את לא...

את לא להגיע אליי בשום פנים ואופטן אנחנו נבלה את היום בת"א ומשם ניסע לחיפה. תראי מה זה, מבחינתי ברור שזה בחיפה... אתם מסכימים לזה נכון?..

תחיה

New member
מבחינתי...

בעזר"ה עם זה ככה אז סגרנו רק שלא ייצא לי על לימודים, עבודה, וקומונה אין לי בעיה!

אושרה1

New member
אוקי אז ככה

בס"ד אני אישית אשמח לבוא אבל... לא נראה לי שההורים שלי כל כך ישמחו אבל עזבו אותם אפשר להסתדר\ תשמעו חיפה זה די קרוב לעפולה אבל איך אני אבוא? אין לי בעיה עם אוטבוס אבל שוב ההורים..... אושרה

../images/Emo9.gif

אפשר תמיד להסתדר נראה כבר, אולי נעשה נק' מפגש קטנות בכמה תחנות ומשם יתאספו כמה חבר'ה תמיד נעים לנסוע בקבוצה לא?

אושרה...

בס"ד לחיפה יש לך את קו 301 היישר מעפולה! אני הייתי נוסע בו כל שבוע... (הוא עובר דרך הישיבה שלי)!

אושרה1

New member
כן נכון אני יודעת כבר נסעתי בו פעם

בס"ד אוקי שמעו מבחנתי כמעט סגור שאני באה אושרה

הייתה בעיה

לליאור היה אוטובוס בתשע כזכור לי ואז אחריו בחצות- ז"א אחד נורמלי שלא אורך מאתיים שנה... אז בשתי דק' לתשע הוא החליט לעוף

אושרה1

New member
אהה שמעי אני לא יכולה להגיד לך

בס"ד על בטוח אבל בעז"ה כמעט בטוח שכן אושרה

אין לך מושג...

בס"ד את יודעת איזה ריצה הרבצתי? איזה 500-750 מטר של ריצה ובדיוק שהגעתי לתחנה הגיע האוטובוס... מזל שלי ששמרתי על כושר...

ב"ה יתברך.

ב"ה אף פעם לא שמעתי על דבר כזה-מפגש פורום....נשמע נחמד אני לא מבטיחה שום דבר נראה מתי איפה איך....ואני כבר אחליט נשמע שווה אל תשאירו את זה כרעיון-ליאור תפתח את זה.

אחותי....

יעלללללל סוף סוף חזרת לכתוב... את תבואי בע"ה, נכון??? כי אני ממש רוצה לבוא זה באמת נשמע שווה ....(ועוד איך) ואל תחייכי שאת קוראת ת'הודעה.....

yair m

New member
אם זה בחיפה יש חי את כל המידע שאתם

רוצים לדעת... אוטובוסים,תחנות,מסעדות, וכו.... סתתתםםם אני יודע רק את אזור חורב.<אחוזה>.

יעל...

בס"ד אז קודם כל תרגעי... הרעיון בע"ה יצא לפועל כמו שכבר הוצאתי אותו פעם אחת. ויכול להיות שאפילו יהיה לי אוטו אז בכלל אני בטוח שאת וגליה תבואו... בואו נתקרב יותר למועד ונקבע אז תאריך מקום ושעה... אגב חברים, שמחתי לראות שישנה הענות למפגש הפורום...

LordNor

New member
כמה הבהרות...

לוקח לי בדיוק 40 דקות להגיע מחיפה לת"א
(ולא שעה כפי שציין ליאור). ואם לא יהיו בעיות בצבא, אגיע למפגש בכייף ברכבת בחינם כמו מוצארט
.

yair m

New member
רפי...

לא היית מעדיף את עיר מגוריך? את חיפה? הרבה יותר טוב לך אם אתה בבית לא?

למעלה