חשוב

תודה על ההבהרה, את מחזק את...

בס"ד מה שאמרתי, שאנשים מת"א צריכים לבוא לחיפה כי זוהי בערך נקודה שמחברת בין הצפון למרכז.

yair m

New member
מה יש בנתניה בראשון???

כמו בחיפה? יש איזה קניון בכלל יש שם משהו? ובראשון זה ממש לא מתאים כי זה הי רחוק מכולם.

ולמה ראשון יותר הגיוני מחיפה?

בס"ד כל אדם שמציע מקום נא לנמק בבקשה מדוע המקום שהוא בחר הגיוני יותר מהמקומות שהוצעו..

אליגטור

New member
ראשון זה היה בצחוק

כי אני גר בראשון... אבל זה ברור שחיפה זה המקום הכי טוב כי יש כאן הרבה מהצפון.

ולמה לא בצפון?

בס"ד פעם קודמת זה היה בעזריאלי! עכשיו הגיע הזמן שזה יהיה צפונית יותר...

yair m

New member
ואפרת מהיכן את?

וגם כבר אתם יודעים מה יש בת"א עכשיו הגיע הזמן לבדוק מה יש בחיפה. אפשר לא רק להיות בקינונים יש המון מוקמות טובים בחיפה.

yair m

New member
אז קבענו ש....

מה אתם רוצים כבר לעשות תתחילו מהר לעשות?! ואגב עכשיו אני הולך לגרנד להיות בלונה גרנד שיש למטה וסתםמסתובב אם חברים אז אני יגיד לכם אם שווה לבוא לשם.

אני מ........

רחובות ובשביל להגיע לחיפה אני צריכה 2 רכבות וגם אני מתחת לגיל 18 וצריך אישור מאמא....

אושרה1

New member
הייתי בלונה גראנט אין שם שום

בס"ד אטרקציה זה סתם מסכן זה לילדים קטנים. תוודאו שזה לא יצא על מסע פסח טוב? אושרה

beckham17

New member
לדעתי עדיף נתניה

זה יותר נוח לכווווולם!!!!!! בכל מקרה, אני מקווה שזה יהיה בתאריך נוח, יכול להיות שאני אבוא למפגש עם אוטו ואלך לחבר שלי שגר באיזור יקנעם לישון... מאוד מקווווווה!!!!!!!!!

הרבה.........

היית פעם ברחובות??????? חוץ מזה שבחיפה נפגש בקניון , בקריון וגם ברחובות יש. טוב צודקים 1 מרחובות והרוב מהצפון לכן משהו באמצע טוב תעשו מה שיותר קרוב אליכם ונראה אם נגיעה או לא........

יש לי שאלה-

בואו נסדר את זה קצת יותר לקראת השלב הבא- מהם התאריכים הכי הגיוניים למפגש? רצוי שכל אחד יגיד מה הכי מתאים לו

sk77

New member
חצמיזה

-----מה כולם תמיד נעולים על מרכז הארץ??? בואו לצפון, תהנו קצת ואז תחזרו למרכז. לא יקרה כלום אם תצאו ליום אחד מהריבוע שלכם

למעלה