חידה #8

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif חידה #8 ../images/Emo36.gif

את החידה הקודמת לא הצלחתם לפתור! תתביישו לכם!
זה כבר יותר קל.. תנסו את זה: הנה הציטוט: JOEY: I can´t believe you, Pacey. Just when I think I have you all figured out, you do something like this... something outrageous, something that challenges me in a way no one else would even think of. And in case I don´t say it enough. Thank you. PACEY: Well it´s about time, Potter. התמונה מצורפת. בהצלחה!!!

LillipooT

New member
ברר..אווופס

זאת לא התמונה שרציתי לשים :) לא נורא.. תנסו אותה ..

אז ככה...

הציטוט מאוד מאוד מאוד מוכרת לי אבל אני מתביישת להודות ואני לא זוכרת מאיפה הוא בדיוק. התמונה אם אני לא טועה מהפרק הלפני אחרון של העונה הרביעית בזמן שג´ואי אומרת את הנאום שלה. או בזמן החזרה שהיא לא אומרת את הנאום שלה כי הנאום שלה עוד לא מוכן.

מממ...../images/Emo105.gif

אני יודעת שצדקת בקשר לתמונה!! היא מפרק 422 הגרדויישן! כל הכבוד!! גם הציטוט מוכר לי פחד!! אבל אין לי כוח לחפש... לי....אולי תעשי את מה שרצית שזה יהיה רק תמונה או ציטוט...???

ובקשר לחידה מהפעם הקודמת...

ידעתי או את התמונה או את הציטוט אבל אני כבר לא זוכרת מהם. וראיתי את החידה אחרי כמה ימים אז כבר לא כתבתי את התשובה.

LillipooT

New member
חבל....

לא נורא. ונמשיך ככה עד 10.. נכריז על מנצח.. ואז נעשה או תמונה או ציטוט כל פעם. בסיידר?

../images/Emo15.gif ממממממ .... ../images/Emo4.gif

אני חושבת שאני יודעת מאיפה הציטוט ... עונה שלישית זה בטוח ... אוף לא זוכרת את שם הפרק ... פייסי כועס על ג´ואי שהיא לא מעריכה את העזרה שלו בהכנת אירוע שהיה לג´ואי בבית הספר ... ובסוף ג´ואי מודה לו על הכל ... נראה לי ... אני צודקת? מקסימום פאדיחה קטנה ... לא נורא ...

ד י י ז י

New member
אני בכלל חשבתי שזה כשפייסי..

קונה לג´ואי את הקיר.. אני לא טובה בזה..

LillipooT

New member
מממ..

הנה עוד ציטוט מהפרק: P1: Look at me, Joey. Look at me... In all my years in education. I have never felt more successful than I feel right now. Do you understand that? P1 : Thank you for fighting for me. P2: You´re welcome. לא כתבתי את השמות כי אז זה היה קל מדייי

../images/Emo15.gifאני יודעת !!!!

מתוך הפרק: למר גרין באהבה ... המנהל גרין וכמובן ג´ואי ... אני צודקת? ביי ...

../images/Emo15.gif יייש !!! ../images/Emo98.gif

פעם ראשונה שאני עונה נכון על החידה שלך ... איזה פרס מגיע לי? חוץ מהבלונים ... אולי
אולי
... ביי ...

LillipooT

New member
חח בבקשה...

כל אחת מאיתכן מקבלת..: זר פרחים
ענק.. הרבה
ים וכמובן....

למעלה