חידה מספר 7 !!

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif חידה מספר 7 !! ../images/Emo36.gif

לכל החדשים - המטרה היא לגלות את שם הפרק או את מספרו ממנו לקוחה התמונה ואת שם הפרק הוא מספרו ממנו לקוח הציטוט. לא חייב להיות אותו פרק. אפילו לא אותה עונה. מקווה שזה לא קשה מדי.. למרות שנראה לי שכן..אבל.. בהצלחה
התמונה מצורפת
הנה הציטוט: GRETCHEN: Okay, look, it was an accident. Pure mistletoe. It meant nothing. He knows that. I know that. It was just a kiss. PACEY: There’s no such thing as just a kiss. Especially not in Capeside. GRETCHEN: Didn’t you people ever play spin the bottle when you were little? PACEY: No, that quaint little 1980’s tradition had died out by the time we hit puberty.

Luthien

New member
טוב.....אני אוותר.....

אני יודעת את התשובות....כרגיל :) אבל אני אביא הפעם לאחרים לגלות...בהצלחה גם ככה השם שלי מופיע בלוח יותר מדי פעמים...

LillipooT

New member
למה זה כזה נורא?

הבנות פה הציעו שנעשה את זה.. וזה כבר כמה זמן פה.. זה לא חדש.

לאנה

New member
אז מה?!

אני ממש לא מבינה מה את רוצה, הרבה פורומים משתמשים באותם משחקים, מה הבעיה שלך?!

זה פשוט שאני אחות של שמרית

המנהלת של פורום "בנות גילמור" והיא זאת שהתחילה עם זה..

לאנה

New member
אז?!

אני חברה בפורום בנות גילמור, אז אני יודעת שאנחנו היינו "הראשונים", אבל את לא חושבת שאם שמרית הייתה מתנגדת היא הייתה אומרת?

שמרית יודעת

היא הייתה לידי כשנכנסתי לפורום והיא אמרה "ווי
החידה שלי
" .... אבל מה היא כבר יכולה להגיד בלי להרגיש מגעילה
אבל זה לא משנה. העיקר שזה מקבל תפקיד.

LillipooT

New member
באמת לא חשבתי שתהייה בעיה.. ../images/Emo60.gif

איזו מישהי מהפורום הציעה שנעשה מה שיש בפורום גילמור אז הסכמתי.. וגם נתתי כרדית לפורום ולשמרית...... חוץ מזה שזה לא ממש "חידה שבועית".. זה סתם משחק שעושים מדי פעם כי זה ממש נחמד. לא חשבתי שתהייה בעייה. יעזור אם נעשה ציטוט לבד ותמונה לבד.. כמו שעושים במלא פורוםמים אחרים ? ושמרית.. אהובתי.. יכולה לדבר איתי על כל דבר :) אני במאת לא יודעת מה לעשות עכשיו.. לא חשבתי שזה יצור בעייה.

ודרך אגב...../images/Emo105.gif

זו לא שגיאת כתיב כי זו לא מילה בעהרית אז אפשר לכתוב את זה איך שרוצים: קרדיט כרדית קרדית כרדיט הבנתם את העיקרון...

ושוב...../images/Emo105.gif

אני יודעת רק חלק מהתשובה..והפעם זה הציטוט,אבל אני לא אגיד!! לי,תגידי עשית לתמונה משו? כי חסר הראש... אני אחפש... תחזיקו לי אצבעות!!

../images/Emo15.gif התשובה !!!

הפרק : אהבת אמת ( יענו : טרו לאב ... ) הפרק האחרון ביונה השלישית הציטוט לקוח מהקטע בו שוברים למזל בקבוק שמפניה( על הסירה של פייסי ) שאבא של דוסון מביא לפייסי... אני צודקת ????????

../images/Emo105.gifאת מתכוונת התמונה...

יכול להיות שהתמונה באמת משם... אני יודעת את הציטוט!! אפשר להגיד? ואז..אולי אני וקרין נתחלק בפרס...קרין?

../images/Emo105.gifקרין,מי אמר..

שזכית בפרס? קודם כל את צריכה לגלות גם את הציטוט וגם את התמונה ואת צריכה שלי תאשר את זה.... ומכייון שאני יודעת רק את הציטוט ואת יודעת רק את התמונה..אנחנו יכולות לאחד כוחות ולזכות בפרס במשותף..מה את אומרת? אה...ואת בצ´אט אבל את לא עונה...

למעלה