הקורבן

../images/Emo239.gif../images/Emo6.gif

1.שם? אליס 2.גיל? 16 3.צבע אהוב? אדום
4.ממתי את/ה בפורום? מההתחלה! כפרעליי. מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? סקסופון
6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגינה כל שהוא? לא
7.אם כן איזה?
8.כמה שנים?
9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? רוק וג'אז 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? הדבר הראשון שאני שמה לב אליו זה המוזיקה, רק אח"כ המילים. אז אם המוזיקה גרועה השיר הולך ישר בד"כ, ואם המילים מזעזעות אז השיר ילך אחרי קצת זמן גם.
11.השפה של השיר חשובה לך? קצת. אני לא ממש אוהבת להקשיב לשירים שאין לי שמץ מה אומרים ואני ולא יכולה לשיר אותם.
זה או זה? 12.שמש או ירח? ירח
13.לילה או בוקר? לילה
14.שחור או לבן? שחור 15.לרוץ או ללכת? לרוץ 16.משעמם או עוד יותר משעמם? חחח מה. משעמם? 17.מחשב או טלויזיה? מחשב! 18.שאלון 1 או 20?
20. 19.גלידה או קצפת? גלידה 20.פלאפל או פיצה? וואו, קשה. אני אוהבת את שניהם ממש
פיצה, נגיד ש. 21.עגבניה או מלפון? מלפפון. עגבניה זה מזעזע.
השאלות שתפוז שואל...>.>"(למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? כן! 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? כן
24.רוצה IPOD NANO? לא! או יה.
פאק דה סיסטם. 25.אוהבים ג'לי? אוהבים נקניקיות? 26.רוצה גלגל? חחחח מה? טוב, בכיף
27.רוצה להיות מעצב? לא 28.חושבים על דיור מוגן? לא
29.שואפים להצלחה מקסימלית? ברור ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? אין לי אחד >< 31.מה הספר האחרון שקראת? אני, רובוט של אסימוב 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? אממממ. אמ.
Wheel of Time, למרות שאני רק בספר השלישי. 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? פנטזי ומתח
34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) לא
סתם שאלות... 35.מה שלומך? הכל סבבה, תודה 36.איך החופש בינתיים? איזה חופש?
37:יש לך שקל? יש לי 10!
38:ו 10 אגורות? יש לי 50 אגורות! או יה. 39:בה לך להביא לי? ם.ם"
40:למה? ...
האם אי פעם... 41:עשית באנג'י? לא
42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? חח לא 20, אבל קרוב 43:אכלת במבה עם שוקולד? כן 44:טעים נכון? XD איכ לא 45:רכבת על פיל? לא O: 46:עקצה אותך מדוזה? האא לא 47:כאב? אני משערת שכן
48:גילית שאת/ה ירוק/ה?
? 49:ואז הפכת לצהוב/ה? ...
50:מה היה יותר מגניב? כחול. פינת התלונות... 51:את/ה עייף/ה? כןןן 52:כואב לך הראש? כן
53:כואב לך הגב? תמיד! 54:כואב לך הצוור? ברור 55:כאוב לך בכלל משהו? מה זה, ברור! 56:אם כן אז מה? ה-כ-ל. 57:אם לא, אז למה? למה זה כמו אלפקה, רק לא. מתי הפעם האחרונה ש... 58:אכלת קרמבו? לפני שבוע. היה טעים.
59:שתית/ה שוקו? לפני שעה
60:הלכת לים? אוגוסט
61:הלכת לים? עדיין אותה תשובה, יאפ. 62:היה לך דה ז'ה וו? אהמ. שלשום נראה לי. 63:הלכת עם חולצה ירוקה? מתישהו השבוע, חולצת בית ספר ירוקה
64:היית/ה במסימה? במסימה? שו הדה?
65:ישנת צהרים? אתמול. רק שאז זה נהפך לשינה ארוכה יותר וישנתי עד 8 בבוקר היום. אופס. 66:רצית להעיף למישהו סטירה? שלשום 67:ואגרוף? שלשום 68:לא לי נכון? חס וחסה טפו טפו טפו 69:ראית סרט בקולנוע? אמ, מתישהו בחופש הגדול 70:איך הוא היה? טו-אוב 71:חיבקת מישהו? היום 72:מי זה היה? אבאל'ה. חמוד. 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? לפני דקה. ועכשיו. 74:ועל האות "ט"? גם לפני דקה
זה היה טפו. 75:גרבת גרביים? אמממ. וואו, בסוכות. אני בן אדם של כפכפים/יחף חחח 76:גרבת גרביים אדומים? חורף לפני שנה
77:נעלת נעליים? כפכפים נחשב?
היום אם לא, אז סוכות חח 78:קנית גלידה? אמ, לפני שבועיים בערך 79:היה לך חום? חצי שנה, שנה 80:אכלת במסעדה? מממ. חודש חודשיים, משהו כזה 81:חממת משהוא במקרוגל? שלשום
82:בכית? לא זוכרת >< 83:קפצת לתוך שלולית? שלשום, אבל זה היה בטעות :X 84:היה כייף? לא
85:היית בבריכה? מתישהו בחופש הגדול, חח 86:ניצחת במשחק? לפני שבוע?
87:איזה? סתם איזה משהו, לא זוכרת
88:נימאס לך ממשהו? מישהי.
שבוע 89:ממה? ילדה סתומה אחת שנמרחת על דבר שזז
90:עקצה אותך דבורה? אף פעם
91:חשבת מה לרשום פה? ..עכשיו?
92:ופה?
93:ופה?
94:צחקת? היום :) 95:אמרת לא? בטח גם היום 96:אמרת כן? היום היום 97:צעקת? גם היום
98:אכלת אבטיח? מזמן
99:היה טעים? ברור :) 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות? לא זוכרת
או יה.

../images/Emo45.gif מהסרט הזה אני הכרתי את המילה הזאת ../images/Emo6.gif

ראיתי עם אמא ואבא כשהייתי קטנה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifלאלאלא שלא תחשבי שתתחמקי

מהשאלון הסופר ארוך שלי!! קדימה!

Ayelet 363

New member
אז... סתם שאלה, ד"א... איך הסרט?

אה, והתכוונתי לכתוב "בהזדמנות" ולא "בהזמנות" (לא שזה משנה משהו... אבל אני קטנונית).

Ayelet 363

New member
אוקע ../images/Emo13.gif. כבר יש לי אותו, אז אולי אזכה לראות

אותו סוף סוף בשבוע הבא
.

למעלה