הקורבן

../images/Emo26.gif הקורבן../images/Emo36.gif

אז שלחתי מסרים ולא ממש חזרו אלי וזו הסיבה שפינה לא עלתה .לכן אני מוציאה מכרז . הראשון שמגיב לפה ועוד לא היה קורבן זוכה להיות הקורבן השבועי.

אז אליס! suit up!

הגבת אז קיבלת! עכשיו ספרי לנו כמה דברים מענינים על עצמך: מאיפה את? בת כמה את? מי הדמות האהובה עלייך? מהם הפרקים שאת הכי אוהבת? ויאללה אנשים לשאול שאלות

יאי :)

מאיפה את? אני מחור אי שם בצפון [הקרוב] שקוראים לו עמק יזרעאל. מקום נחמד, אבל..בועה שקשה לצאת ממנה, חח. בת כמה את? 16 וחודש, ווהו! :) מי הדמות האהובה עלייך? הייתי אומרת ברני, אבל נראה לי שהוא די הדמות האהובה על כולם.. אז אחריו - מרשל. כפרעליו. אני מוקסמת ממנו
מהם הפרקים שאת הכי אוהבת? אוו קשה. הפרקים שהכי בולטים לי בזכרון הםםם: הפרק עם האננס, הסלאפסגיבינגים, פלייבוק והפרק שבו בארני מנסה לגלות מי מכל הבנות שהוא שכב איתן תרצה לנקום בו. עם הלוח גיר וזה.
בטח יש עוד מלא פרקים אחרים, אבל את אלה אני זוכרת הכי טוב

Ayelet 363

New member
שאלות!!

יש לך בעל חיים? איזו חיה היית רוצה שתהיה לך (התשובה לא חייבת להיות קונבנציונלית)? איזה מקצוע את הכי אוהבת בבית הספר? באיזה מקצוע, כרגע, היית רוצה לעסוק בעתיד? איזה מקצוע (כרגע, כמובן, אני יודעת שעוד מוקדם מכדי להחליט) היית רוצה ללמוד בעתיד? מה את אוהבת לעשות? מהם 5 הסרטים האהובים עלייך? והסדרות? מה הם 5 הספרים האהובים עלייך (אפשר גם סדרות)? באילה עוד פורומים בתפוז את נמצאת? יש לך אחים\אחיות? יש לך שחקנים אהובים? אם כן, מי הם (או חלק, אם הם הרבה ואין לך כח לכתוב את כולם)?

תשובות!! ../images/Emo9.gif

יש לך בעל חיים? יאפ. חתול פשוש שקוראים לו לוֹקי :) הוא בתמונה.
הוא קצת יותר גדול ושמן עכשיו, התמונה ממאי, אבל אין לי תמונה יותר עדכנית במחשב אז ניחא.
איזו חיה היית רוצה שתהיה לך (התשובה לא חייבת להיות קונבנציונלית)? נראה לי שתמיד רציתי נמר מאז שראיתי אלאדין.
איזה מקצוע את הכי אוהבת בבית הספר? זה נורא משתנה. שנה שעברה והשנה המקצוע האהוב עליי הוא הסטוריה. בעקרון גם אנגלית סבבה, כשאין מורה פסיכוטית (; באיזה מקצוע, כרגע, היית רוצה לעסוק בעתיד? וואו, אין לי שמץ. אם ממש הייתי צריכה לבחור עכשיו, כנראה משהו קשור לכתיבה, וגם זה לא בטוח. איזה מקצוע (כרגע, כמובן, אני יודעת שעוד מוקדם מכדי להחליט) היית רוצה ללמוד בעתיד? אם הייתי צריכה לבחור עכשיו - עתונאות, כנראה. מה את אוהבת לעשות? לכתוב, לשחק בפוטושופ, לקרוא ולישון.
ולהיות עם חברים וזה. מהם 5 הסרטים האהובים עלייך? הוו, זה קשה
יש מלא סרטים שאני אוהבת.. טוב ננסה: Dogma, Inception, The Dark Knight, Children of Men, Kick Ass. יש עוד מלא שהייתי רוצה להכניס, אבל..
והסדרות? איך פגשתי את אמא, סקראבס, שקר לי, קומיוניטי ודוקטור הו? גם קסטל נחמד.
מה הם 5 הספרים האהובים עלייך (אפשר גם סדרות)? הארי פוטר
, 1984, חומריו האפלים, צילה של הרוח ואל תגע בזמיר. באילה עוד פורומים בתפוז את נמצאת? שביעיסטים, הארי פוטר הספר וגלי. אני לא ממש פעילה באף פורום אבל, חח. סתם כזה לפעמים מופיעה, מפציצה בהודעות ונעלמת לשבוע-שבועיים.
יש לך אחים\אחיות? אח אחד, בן 26. הכי מדהים בעולם.
יש לך שחקנים אהובים? אם כן, מי הם (או חלק, אם הם הרבה ואין לך כח לכתוב את כולם)? המ
ג'וני דפ, רוברט דאוני ג'וניור[
], מארק רופלו, הלנה בונהם קארטר, קולין פירת', דייויד טננט[
!], בראד פיט, מריל סטריפ, ג'ון מקגינלי ועוד רבים אחרים.

עוד שאלות-

אם היית חייבת לוותר על אחד מחמשת החושים, על איזה מהם היית מוותרת? מה הדבר שהכי מרגיז אותך? מה הדבר הכי הזוי שעשית אי-פעם? את מכורה למשהו?או שאי-פעם התמכרת? [פרטי, נמקי, הסבירי..
] אם היית בגד, מה היית? היית פעם בחו"ל? אוכל שאת הכי אוהבת: מילה בשפה העברית שאת אוהבת: [אני, למשל, אוהבת את הפועל "לפוש"=לנוח..
אבל זאת סתם שריטה..] סמיילי שאת הכי אוהבת: דמות מוערצת: זהו בינתיים..
אינג'ויייייי

../images/Emo13.gif

אם היית חייבת לוותר על אחד מחמשת החושים, על איזה מהם היית מוותרת? נראה לי שחוש הריח, למרות שעם זה גם נדפק חלק מחוש הטעם. בחפיף, עדיף. מה הדבר שהכי מרגיז אותך? אנשים מזויפים ואנשים שתוקעים לך סכין בגב. לא כיף. מה הדבר הכי הזוי שעשית אי-פעם? חחח אין לי שמץ. שאפתי הליום ושרתי דרך המלך?
את מכורה למשהו? או שאי-פעם התמכרת? ממ.
נראה לי שלשוקולד. מאוד קשה לי בלי משהו מתוק לפחות פעם בחודש, אני מרגישה מתוסכלת.
אם היית בגד, מה היית? איזה בוקסר פאמילי גאי בשוק הכרמל. לא יודעת למה, זה פשוט נראה לי..מתאים. היית פעם בחו"ל? יאפ. גרמניה, לוקסמבורג, בלגיה והולנד. היה מרגש אש. אוכל שאת הכי אוהבת: ספגטי בולונז וכדורי שוקולד. אני יכולה לחיות על שניהם ולהיות מאושרת מהחיים. מילה בשפה העברית שאת אוהבת: פשוש. מילה שלא משתמשים בה כ"כ הרבה משום מה, והיא פשוט מקסימה אותי. סמיילי שאת הכי אוהבת:
זורו
וסמיילי חש. אה ו
, כי הפרצוף שלו פשוט כ"כ טוב. דמות מוערצת: ממ. אין לי ממש, ת'אמת.

יש לי בוקסר פאמילי גאי משוק הכרמל ../images/Emo12.gif.

מה זה אומר?
"שאפתי הליום ושרתי דרך המלך" ~ חחחחחחחחחחחח.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמשהו מתוק פעם בחודש זה לא מכורה

לשוקולד! לי קשה בלי משהו מתוק פעם ביום

קשה לי גם ../images/Emo10.gif

מה לעשות שאם אני אוכל שוקולד כל יום אני אהיה שמנמנה מהרגיל

אוקי שאלות

*מה הגילטי פלזר המוזיקלי שלך? (גיליטי פלזר זו מוזיקה שלא תגידי בדרך כלל בקול שאת שומעת אותה) *מה הגליטי פלזר הטליבזיוני שלך? *אם הייית יכולה להפוך לגיברת על,איזה כוח היית רוצה ואיך היו קוראים לך? *יום אחד תקציב בלתי מוגבל עם מי שאת רוצה חי או מת ,עם מי את מבלה ומה אתם עושים? *מה החלום הכי גדול שלך? *מה הרינגטון שלך? יש לך רינגטון אחד כללי או מיוחדים לכל מיני אנשים? *מה הסמיילי התפוזי שאת הכי אוהבת?

ווהו

*מה הגילטי פלזר המוזיקלי שלך? ממ. בריטני?
*מה הגליטי פלזר הטליבזיוני שלך? אמ, אין לי ממש חח. אולי דירטי סקסי מאני, כי זה כזה טלנובלה אמריקאית
*אם הייית יכולה להפוך לגיברת על,איזה כוח היית רוצה ואיך היו קוראים לך? אוווו. אוקיי אוקיי. אמ. כוח לשחק עם הזמן - יעני, שאני אוכל לעצור אותו ולעשות דברים בזמן שהוא עצור וכאלה. לחזור אחורה, לטייל לעתיד. כיף! ואיך יקראו לי? אליס אולמייטי. או יה. *יום אחד תקציב בלתי מוגבל עם מי שאת רוצה חי או מת ,עם מי את מבלה ומה אתם עושים? סבא מצד אמא ז"ל. תמיד רציתי להכיר אותו קצת יותר לעומק. מה היינו עושים? תכלס? בטח יושבים ומדברים, מטיילים. לא דרוש תקציב גדול מדי.
*מה החלום הכי גדול שלך? להיות עצמאית וחסרת דאגות. לא תלויה באף אחד, ולא דואגת כל הזמן שעוד שניה התחת שלי ישרף. *מה הרינגטון שלך? יש לך רינגטון אחד כללי או מיוחדים לכל מיני אנשים? http://www.youtube.com/watch?v=LODkVkpaVQA יש לי רק רינגטון אחד, אין לי ממש כוח לשים אחד מיוחד לכל בן אדם
*מה הסמיילי התפוזי שאת הכי אוהבת? כבר עניתי למעלה לפונטש חננה :) יאי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב אני חייבת לעוף

אבל את זאת הייתי חייבת לשאול עכשיו כדי שאני לא אשכחXD למה הכינוי הזה?D: (עוד שאלות בהמשך
)

../images/Emo6.gif שאלו אותי את זה כבר מלא

סרנדיפיות זה Serendipity בעברית, שזאת בערך המילה האהובה עליי בעולם. אני יודעת שזה די מוזר שיש לי מילה אהובה, אבל זאת פשוט כזאת מילה מגניבה. מויקיפדיה, כפרעליה: סרנדיפיות (באנגלית serendipity) היא תגלית ממוזלת שנעשית שלא בכוונה כאשר אדם מחפש דבר אחר. דוגמאות מפורסמות לסרנדיפיות הן גילוי אמריקה בידי כריסטופר קולומבוס וגילוי היכולות ההלוצינוגניות של ה-LSD בידי אלברט הופמן. בעברית פשוטה - כשאת מחפשת משהו ספציפי, ובמקום זה מוצאת משהו אחר לגמרי שהוא בד"כ די טוב. נגיד שמישהו חוקר משהו אחד, אבל דרך המחקר שלו מוצא פתרון לבעיה אחרת שבכלל לא קשורה. זה פשוט..נחמד כזה.

Ayelet 363

New member
אכן מילה מגניבה.

אחותי סיפרה לי עליה לפני כמה זמן (לא כל-כך מזמן).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמגניב! החכמתיD:

ולהמשך השאלות.. כי אין מה לעשות - קורבן זה קורבן!
1.שם? 2.גיל? 3.צבע אהוב? 4.ממתי את/ה בפורום? מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? 7.אם כן איזה? 8.כמה שנים? 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? 11.השפה של השיר חשובה לך? זה או זה? 12.שמש או ירח? 13.לילה או בוקר? 14.שחור או לבן? 15.לרוץ או ללכת? 16.משעמם או עוד יותר משעמם? 17.מחשב או טלויזיה? 18.שאלון 1 או 20? 19.גלידה או קצפת? 20.פלאפל או פיצה? 21.עגבניה או מלפון? השאלות שתפוז שואל...>.>"(למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? 24.רוצה IPOD NANO? 25.אוהבים ג'לי? 26.רוצה גלגל? 27.רוצה להיות מעצב? 28.חושבים על דיור מוגן? 29.שואפים להצלחה מקסימלית? ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? 31.מה הספר האחרון שקראת? 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) סתם שאלות... 35.מה שלומך? 36.איך החופש בינתיים? 37:יש לך שקל? 38:ו 10 אגורות? 39:בה לך להביא לי? ם.ם" 40:למה? האם אי פעם... 41:עשית באנג'י? 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? 43:אכלת במבה עם שוקולד? 44:טעים נכון? XD 45:רכבת על פיל? 46:עקצה אותך מדוזה? 47:כאב? 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? 49:ואז הפכת לצהוב/ה? 50:מה היה יותר מגניב? פינת התלונות... 51:את/ה עייף/ה? 52:כואב לך הראש? 53:כואב לך הגב? 54:כואב לך הצוור? 55:כאוב לך בכלל משהו? 56:אם כן אז מה? 57:אם לא, אז למה? מתי הפעם האחרונה ש... 58:אכלת קרמבו? 59:שתית/ה שוקו? 60:הלכת לים? 61:הלכת לים? 62:לך דה ז'ה וו? 63:הלכת עם חולצה ירוקה? 64:היית/ה במסימה? 65:ישנת צהרים? 66:רצית להעיף למישהו סטירה? 67:ואגרוף? 68:לא לי נכון? 69:ראית סרט בקולנוע? 70:איך הוא היה? 71:חיבקת מישהו? 72:מי זה היה? 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? 74:ועל האות "ט"? 75:גרבת גרביים? 76:גרבת גרביים אדומים? 77:נעלת נעליים? 78:קנית גלידה? 79:היה לך חום? 80:אכלת במסעדה? 81:חממת משהוא במקרוגל? 82:בכית? 83:קפצת לתוך שלולית? 84:היה כייף? 85:הית/ה בבריכה? 86:ניצחת במשחק? 87:איזה? 88:נימאס לך ממשהו? 89:ממה? 90:עקצה אותך דבורה? 91:חשבת מה לרשום פה? 92:ופה? 93:ופה? 94:צחקת? 95:אמרת לא? 96:אמרת כן? 97:צעקת? 98:אכלת אבטיח? 99:היה טעים? 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות?

למעלה