המפגש

resputin

New member
´המפגש´ version 2.0 !

אוקיי, לאור הבקשות החוזרות (בעיקר מאדם אחד, שכולם חושבים שהוא אישה), אנחנו מסדרים עוד מפגש. המיקום >>הבית של טאז, תל מונד -איזה חור ליד נתניה. האנשים >>כמה שיותר! אז ככה, מיקום המפגש יערך בסוכות, שנופל בתאריכים העשרים ועד העשרים ושמונה לחודש. 23-4-5 יש את הכנס -ככה שאין סיכוי. אני וטאז סיכמנו על מוצ"ש, ככה שאם סוכות מתחיל בשישי (חופש, לרוב בני הפורום) שבת למחרת יהיה תאריך נוח יחסית לכולם, לא? ולכן מתחילים את השרשור הבא, להגיב ב-
ו
, הערות הארות ענות וכדומה לשלוח ל-י למסרים הפרטיים, ולא לטאז- כי אם אתם שולחים לי או לו- זה אותו הדבר, כי אני פותח את המסרים שלו.

resputin

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo34.gifיאללה חבר´ה|דאווה|../images/Emo104.gif

לא, אנחנו לא הולכים לצבוע את ירושלים בוורוד, אפשר להירגע כולם, להוריד מברשות.. נרגעתם? יופי. מכיוון ששרשור המפגש שלי נדחק למטה, באמת שלא היה לי מה לעשות, כולל להקפיץ יותר. אז... זה ההמשך שלו, טענות, מענות ושאר הירקות -הנה. (ואם מישהו שואל את פשר הגדלים, או מצב הרוח המרומם זה רק בגלל שדורי שלי חזר מחו"ל (רב עם בעלו...
) ודיברתי איתו (פשוש שכזה..
) ואני רואה אותו מחר -אז אני קצת מרומם רוח) ולא דארת´, אני לא *****!

resputin

New member
דיברתי עם טאזי ו...

החלטנו פה אחד, שכנראה אנ יזה שאצטרך לארגן את המפגש. מה זאת אומרת לארגן? קובעים תאריך, בסוכות- כי זה יותר נוח שיהיה נוח לכמה שיותר מאנשי הפורום, אומרים לי ואני מדבר עם טאזי וקובע איתו. חייבים-חייבים-חייבים שכמה אנשים יוכלו באותו תאריך, שזה טאז (כמובן), אני (סתם מתוך התרגנות, וכי אני צובע לו את השיער..) ודארת´ (מאי אילו שיקולים שאני לא אצטרך לפרט, אז תעשה לי טובה חמוד שלי, ותעזוב את בובת המין המתנפחת שלך ליום אחד..בשבילי..?) נוווו... אני אגרום לזה להיות לך משתלם... איכשהו... (אני מציע את טאז..!
)

taz512

New member
לא יודע לעשות אייקונים

במיוחד לא של יד, אז בגלל שזה בבית שלי כנראה שאני יהיה חייב להיות שם (באסה
) אז בקיצור ראס נתן את רוב הפרטים, מה שהוא לא אמר זה, שכמובן נראה באפי יש לי כמעט את כל העונה החמישית ואת כל השישית, את המיוזקל נראה בטוח כי אי אפשר בלעדיו. ואת שאר הפרקים שנראה זה יהיה תלוי באנשים שיבואו ומה הם ירצו לראות. לפרטים נוספים של איך להגיע וכדומה אפשר לשאול את ראס במסרים או אותי בטלפון. 052-928320. וכמובן שכמה אנשים שיבואו יותר יהיה יותר נחמד, אז נתראה במפגש אנשים. טאז, השד והמפגש

peace and Mor

New member
אמממ...

אם אתם מדברים על המוצ"ש שזה אומר ה-28 לחודש... אז... אני לא יכולה לבוא... יש יומולדת והחברים שלי בטח לא יתנו לי ללכת, ויעשו לי משהו.. למרות שאני לא רוצה לעשות משהו מיוחד... אבל מי מקשיב למה שאני רוצה..??

איזו תנועה את?

אה ותל מונד זה ליד צורן נכון? אתם גם לומדים איתם והכל נכון?

גם אני גם אני!!

גם אני מבני המושבים! הייתם במדמים במקרה? או במדצים? אני מרמת הגולן.... ואנימ כירה חבר´ה מצורן שנראה לי שאתם לומדים איתם:)

Idomania

New member
היי גם אני במדצים!

רק חבל שאני תקוע באיזה חור... אור יהודה!! חפיף..

הייזל

New member
חבר´ה! לא לפרסם טלפונים בפורום!

אם לא היו כבר תגובות הייתי נאלצת למחוק.

הייזל

New member
זה לא בעיה של פרסומות לאתרי סקס

זאת בעיה של הפרטיות של הגולש. זה שפה בפורום כולם חביבים וידודתיים לא אומר דבר, תמיד ישנם יצורים נבחלים החיים במחשכים שישתמשו בטלפון הזה למטרות נלוזות, כמו למשל לפרסם מודעת היכרויות עם המספר הזה ועם בקשה לצלצל במיוחד בין 2 בבוקר ל4 בבוקר.

taz512

New member
הייזל היקרה

זאת לא הפעם הכראשונה שאני מפרסם פה את הטלפון שלי. גם בניסיון מחזמר היה טלפון וגם במפגש הקודם, חייבים טלפון. טאז, השד והטלפון

הייזל

New member
לא לפרסם טלפונים!

יש מסרים, יש מיילים יש איציק ויש מסנגר. לא בפורום! בפעם הבאה שהודעה עם טלפון תופיע בפורום היא תמחק. וזה מהנהלת הפורומים לא ממני!

B a n j o

New member
ישששששש !

למה באמת כולם חושבים שאני אישה ? בכל אופן לאיזו שבת הכוונה ? כי ב- 28 אני לא יכול אלא רק עד שעה מוקדמת (עבודה למחרת-אולי אם לא יהיה משהו רציני אני אקח יום חופש אבל זה הפסד כספי אז הייתי מעדיף שלא)

למעלה