המפגש

B a n j o

New member
../images/Emo45.gif את זה

אתה תצטרך להגיד... בכל אופי ה- 21 זה מעולה ואם יש דאגות בקשר לאכול אז אני אכין (טבח, אתם יודעים) אתם רק תדאגו לצבעי שיער ולבאפי

resputin

New member
אתה שובר את המיתוס

ונראה כמו השף העירום?
ובקשר לטבח.. תראה, סך הכל תלוי מה אתה יכול להכין מסקראטץ´- כי ככה זה לרוב (אני לא יודע, יש קרח ואני שמח- זה מה שחשוב)

B a n j o

New member
המממ....

הממממ..... הממממ...... המממממ.... לא רוצה לענות.... סתם, אני לא בלונדיני !
אבל כולם אומרים שאני נראה כמו שף ! אני יכול להכין הרבה מסקראטץ´ יש לי כישרון אילתור מעולה (אני אביא את מזוודת התבלינים שלי) אני יכול להכין גם בבית כמה דברים ואם רוצים אוכל קצת יותר "פנסי" אז אפשר להשתתף בהוצאות (5-10 שקלים כל אחד, תלוי כמה אנשים) ואני יכול להכין יותר (לדוגמא: עוף ממולא יוצא +- 60 שקל = העוף + תוספות למילוי [וזה לא סתם אורז וצנוברים אלא יותר מיוחד]). אפשר גם סתם לארגן ספגטי ברוטב ושניצלים. (רק אני או שזה כבר פורום מתכונים?) בכל אופן, רק תבקשו ואני אכין ואדאג לחלק של האוכל !!!
אם יש בקשות אני גם אשמח

תגידו אנשימים...

דבר אחד מאוד חשוב שכחתם לציין, יהיה אוכל? אני עדיין לא יודעת אם אני אגיע אבל תשובה חיובית בהחלט עלולה להשפיע על ההחלטה שלי... זו בטח רק אני שלא מצליחה להתרכז בפרקים של באפי בלי משהו ללעוס הא?

resputin

New member
אממ...

אוקיי, להבהרה אנחנו תמכוונים לשבת הראשונה של החג, ה-21. ובקשר לאוכל- מה שיש אצל טאז יש לאכול, אבל בזהירות בתחומי הבשר- הוא חיית טרף לא קטנה.

resputin

New member
השרשור שלי למטה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

~
~

gracie

New member
הי אנשים!

או,קי.. כרגע ניסיתי לשכנע את אמא שלי שהם יסעו במקרה בשבת הזאת לדודים שלי בחדרה ובדרך יקחו אותי למפגש (זה קרוב לחדרה, נכון?). אמא שלי אמרה שלא בטוח ואני צריכה לחכות למחר לראות מה אבא שלי יגיד,כי מחר הוא חוזר מסין(אל תשאלו.). כל מקרה- צריך להביא משהו?

resputin

New member
על מה יש לי להגיב.?

אהה, כן- יהיה לך מספיק דברים לא מזוהים להכין מהם אוכל. וכל הבנים\בנות עם ההורים המקשים- שלחו לי מסר, ולא לטאז, (למה? כי ככה!) -ואנחנו נטפל בזה בכך שאני אברר איתכם הכל, אסביר לטאז-טאז (שכמו כל חית בית הלך לישון כבר) והוא ידבר איתם (באדיבות!) בטלפון וירגיע אותם (וזה פועל
) אז... תתחילו להגיב!

bewiched

New member
../images/Emo140.gifרק תודיעו תאריך ומיקום מדוייקים

וטלפון של המארגנים

Holy Devil

New member
21\9, תל מונד (רחוב ...) -

אנחנו נפגשים בתחנת הדלק, שליד צומת בני דרור- ומשם מגיעים לבית של טאז. בקשר לטלפון, טאז כתב למעלה בשרשור ^^^

resputin

New member
חחחח Mix-Ups, דברים משעשעים.

תגיד, האייסיקיו שלך מת?! נ.ב. >> אתה מגיע! (אין לך הרבה ברירות, תביא את החיה איתך מצידי)

למעלה