המפגש פורום

resputin

New member
בכל אופן,

המועד עצמו נקבע "בגדול" לחופש פורים, ברגע שאני אשים את הידיים שלי על לוח שנה, ואראה על איזה תאריכים זה נופל- אני אראה מה סטטיסטית יותר נוח לכולם ונקבע שעה, אני מזכיר, זה ממש חשוב, וזה גם לפני הגיוס של מנהלנו היקר! נוכחות חובה, גם אם תצטרכו לרכוב על גמל ארבעה ימים בשביל להגיע לעזריאלי.

fayd הפשוש

New member
אני בעד פורים בעזריאלי..... ויש לי

פיתרון לאלו שלומדים: תישמעו זה שאנחנו מקימים מיפגש זה טוב ויפה אבל אף אחד לא אומר שאנחנו חיבים לקיים אותו ב10 לפנות בוקר! הרי אם זה הייה בשעה כזאת גם אני לא ניראה לי יגיע כי אני ישן.... אז אולי נתחיל את זה בשעה משהו כמו חמש שש שבע או משהו כזה ככה גם כולם יוכלו להגיע...

אולי יותר מאוחר...

אם נגיד, נעשה אותו ב-7, 8 הדרומיים יצטרכו ללכת, כי האוטובוס האחרון אלינו הוא ב-20:30... אז משו בסביבות 3-4 אני חושבת שיהיה בסדר. *הולכת לחפש את היומן* ממממ..17-19 זה חופש-ימי שני,שלישי,ורביעי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifפורים פורים...

ובכן.. אני ממש לא יודעת מה הולך להיות בפורים... מה שכן יש לי הרגשה שבנוסף לזה יהיו תוכניות נוספות.. ומי יודע מה אנשים מתכננים לפורים.. ככה שברגע זה נשים אני את עצמי בסימן שאלה ונעבור קודם את החודש הזה...

ששש...אורה תהיי אופטימית!

עוד מעט נעבור את החודש הזה! עוד מעט פסח!! מממ..בגלל שבטח ביום הראשון של החופש אנשים יהיו מעולפים מהמסיבות, אולי נעשה את המפגש ב-19?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ואם ביום ראשון -לא בא לי

(להיות אופטימית..) פויה היה לי יום מבאס

פורים!! ../images/Emo13.gif איזה יופי של חג... !../images/Emo13.gif

יאי!! ^_^ אני בעד שכולם יבואו מחופשים... ואנשים מסביב יסתכלו עלינו מוזר... כל כך כיף!
בכל אופן אני לא ממליצה לאף אחד כאן להתחפש לסנופקין... בתקופת פורים אני, אה, עם כל הסוכר ממשלוחי המנות וכו' - קשה לי לקחת אחריות על המעשים שלי. אז היזהרו לכם!

סיגל, לא יותר מדי אופטימיות../images/Emo5.gif

סתם, המקסימום תחפושת זה יהיה כובע של קאבוי...

../images/Emo3.gif חבל... לא נורא! למזלי איני נוטה

לפתח ציפיות מהר מדי
אז אני אסתדר. בתקווה שפורומים אחרים שאני בהם יעשו משהו עם תחפושות... תחפושות זה טוב. אם תרצו, ביום מן הימים אני אסביר לכם גם למה... טוב הנה הסבר מתומצת: 1) זו צורה של ביטוי עצמי 2) להראות פנים אחרים בך - באישיותך 3) להראות פנים אחרים של מראך החיצוני 4) לראות פנים אחרים של אנשים (שחשבת) שהכרת (גררר פורג' בטייץ סגולים
) 5) להיות מישהו אחר לכמה זמן נו, זה לא נחמד?

היי, היי ../images/Emo3.gif אל תכניסי מילים לפי...

זו היתה רק תקווה שכזו, מין הממ רעיון משועשע שהעליתי בדימיוני הקודח...
אני מקווה שהוא יתחפש לסיריוס ^_^ אבל די ברור שאין הרבה מה לקוות..
זה פורג'
חייב להיות COOL

Ophel McNeil

New member
../images/Emo45.gif אני אתחפש. ../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

(באי מקוריות מובהקת, וכנראה למכשפה, אבל זאת עדיין תחפושת!)

T D O A

New member
אתם צוחקים? X:

להתחפש זה הדבר הכי כיפי בעולם
כשהייתי נאיבית וקטנה ולא שנאתי את בי"ס פורים היה החג האהוב עלי.
(אבל עכשיו פסח ניצח בגלל החופש ^^). אניוואי, אני די חדשה כרגע אבל אם אני אגיע למפגש (מקסימום אני אתחבא מאחורי אופל.. ^_^) ואמצא תחפושת הולמת אני אגיע איתה.

nickey

New member
אני מגיעה! ../images/Emo13.gif

כולה שעה או חצי שעה ברכבת לעזריאלי
יאללה..

../images/Emo188.gif בעוד כל כך הרבה זמן? ../images/Emo13.gif

אני עוד זוכרת את המפגש הקודם שלכם (שלא באתי)... אז אני רק הכרתי ת'פורום וקראתי הודעות שלכם על איך הייה המפגש וראיתי תמונות
... עכשיו... גם אני רוצה לבוא!
, לראות את כולכם ולהכיר אנשים חדשים
... לא רוצה לפספס את זה... אך נורא מפחדת שיצוץ משו... וזה עוד יותר מחודש... אני לא מבינה איך יש לכם סבלנות
... בכל מקרה יהיה נחמד להפגש מחופשים
כך ילבשו מסכות כל מי שבארון
סתאם... רגע! מה אני עושה פה?! אחת עשר וחצי! ואני פה?! יאק דפקתי את מחר...
אלך לי לעולם החלומות... ואחלום לי על...
טוף אז עדכנו אותי
מתה עליכם

resputin

New member
אממ... אוקיי.

אירגנתי לנו סקר (שמשום מה לא עידכן את עצמו, אבל זה הסקר הראשון בדף של הסקרים שאצלכם) שבעצם קובע, סטטיסטית איזה יום יהיה יותר נוח לעשות את המפגש- להזכירכם, המיקום, הוא עזריאלי. את מילוי האופציה של ה'אחר' אני אפתח שרשור, בנוסף לסיכום השבועי (ראיתם מה זה? לא מספיק בורח מהארץ וככה עושה לי הכנה רעועה, הוא עוד משאיר לי את העבודה המלוכלכת של הסיכום השבועי!) שאני (בתקווה) אעלה מחר. לילה טוב.

fayd הפשוש

New member
שרימפי אתה מאוים/יש לך מתחרה!

רספי אולי תפתח פורום משלך? אתה לא רע בלהיות מנהל!

למעלה