טוב זה פשוט ביותר... איפה שלמעלה כתוב לך "חמשושית מאילת יש לך 0 מסרים חדשים"... יפה,את לוחצת על זה,(שם יש לך את כל ההודעות שקיבלת) למטה כתוב לך הודעה חדשה...את כותבת הודעה חדשה..ולמעלה את צריכה לכתוב את הכינוי שלו בפורומים... פשוט וקל
היי!!! לא ידעתי שאת כאן! אקיצר, אני חושבת שאת כבר יודעת מי זאת ) ורק להזכיר לך שבמחנה קיץ אני מתעלקקקתת על החניכים שלך (ועלייך) כל כך הרבה שיימאס לך לראות אותי בסוף.. הולך?
צח בן 6? אני בעצמי לא ידעתי מזה!../images/Emo4.gif
אבל בכל אופן,שטויות... מחר בגרות ואז זהו...סופסוף חופש.. למרות שחודש וחצי חופש (או קצת פחות בעצם) לא ממש יספיקו לי... מה שכן, אני כבר יודעת מה אני הולכת לעשות בשבועיים הקרובים..איזה כיף הא?
אז קצת התלהבתי מזה ששתינו שביעיסטיות.. או יותר נכון...אהממ....עוד שנייה שמינית! אוני,אני פשוט לא מאמינה איך הזמן טס... מה יקרה לנו בסוף? נלך לצבא ונעזוב את הצופים? לאאאא
טוב קצת נידחפתי לכן עכשיו אבל בחפיףף... אחרי שמסיימים לילמוד קודם כל עושים שנת שרות!!! ואז גם בצבא אפשר לעשות משהו של הצופים (אני אל יודעת איך בדיוק אבל יש לנו בשבט מרכז שהוא עושה את זה חלק מהשרות הצבאי שלו) ואז אחרי הצבא הולכים לרכז שבט ולומדים במקיבל מיקצוע או משהו כזה... ואז בתור הורים תמיד אפשר לעזור בשבטים..