היי כולם!!

אוּני

New member
../images/Emo26.gif היי כולם!! ../images/Emo36.gif

החלטתי להצטרף לפורום...
כתבתי כאן לפני כמה זמן אבל די נעלמתי מהשטח ועכשיו החלטתי לחזור :) אז קוראים לי רוני, אני מהנהגת מרכז שבט עומרי, שביעיסטית, מדריכה ד' בנים מופרעים
משלומכם???

שלומלום

ואיי ד-בנים הכי שווה בעולם!! אני הגר חמשושית או יותר נכון כבר שישסטית משבט אילת הנהגת דן רמת גן אצלי הכל מעולה אחרי מנה קיץ לפנים!! מה שלומך?

אוּני

New member
../images/Emo9.gif ד' בנים באמת הכי שווה!!! ../images/Emo9.gif

שלומי מצויין..... אני כבר מתה לצאת למחנה!!!! אנחנו יוצאים רק ב-28!! טוב שלא תקעו את זה בשנה הבאה באמת...

תולי16

New member
ראסמי

ראסמי בשנה הבאה- יאללה כבררררר- שיגיע היום!!! ובאיזה שבט את, רוני?

2003 SkiPeR

New member
אאאחחח...... "בשנה הבאה... " ../images/Emo2.gif

אפילו אני כבר מחכה.....
בכל מקרה..... ברוכה הבאה לפורום !!!! אם יש לך שאלה/בקשה/תלונה את מוזמנת לפנות אליי במסרים האישיים !!!!

אני יסביר ../images/Emo13.gif

טוב זה פשוט ביותר... איפה שלמעלה כתוב לך "חמשושית מאילת יש לך 0 מסרים חדשים"... יפה,את לוחצת על זה,(שם יש לך את כל ההודעות שקיבלת) למטה כתוב לך הודעה חדשה...את כותבת הודעה חדשה..ולמעלה את צריכה לכתוב את הכינוי שלו בפורומים... פשוט וקל

אוּני

New member
../images/Emo82.gif למה להסתבך? ../images/Emo82.gif

הדרך הקלה (אם את רוצה לשלוח לבנאדם שכותב בפורומים שלך...):
נכנסת לפורום כהרגלך
רואה הודעה של האיש המדובר
יורדת לסוף ההודעה
לוחצת על מסר למחבר/ת טאדם, נפתח לך חלון ובו את יכולה לכתוב את המסר וכשתלחצי על שלח זה יגיע לאיש.

רוני אוני!!!!!

היי!!! לא ידעתי שאת כאן! אקיצר, אני חושבת שאת כבר יודעת מי זאת :)) ורק להזכיר לך שבמחנה קיץ אני מתעלקקקתת על החניכים שלך (ועלייך) כל כך הרבה שיימאס לך לראות אותי בסוף.. הולך?

אוּני

New member
../images/Emo105.gif לימורינקה ../images/Emo105.gif

מה המצב מותק? ואני כאן.. מהיום או אתמול.. ברור שאת יכולה להתעלק עלינו!! קבוצת צח בן 6 תשמח לקבל אותך
(דרך אגב, אם אתם בהנהגת מרכז אולי שמעתם על הקטע הזה של צח בן 6- אז רק שתדעו שזה הכל על חניך שלי!!) ימאס לי לראות אותך?? אף פעם!!

צח בן 6? אני בעצמי לא ידעתי מזה!../images/Emo4.gif

אבל בכל אופן,שטויות... מחר בגרות ואז זהו...סופסוף חופש.. למרות שחודש וחצי חופש (או קצת פחות בעצם) לא ממש יספיקו לי... מה שכן, אני כבר יודעת מה אני הולכת לעשות בשבועיים הקרובים..איזה כיף הא?

SuperCuteGirl

New member
אתן בהנהגת מרכז נכון?

כי אם כן... באיזה מחזור אתם? אני במחזור השני!

אבל אנחנו שכב"גיסטיות ../images/Emo3.gif

אז קצת התלהבתי מזה ששתינו שביעיסטיות.. או יותר נכון...אהממ....עוד שנייה שמינית! אוני,אני פשוט לא מאמינה איך הזמן טס... מה יקרה לנו בסוף? נלך לצבא ונעזוב את הצופים? לאאאא
לא רוצה!!! אני
צופים.

חחח צופים אצלי בדם..

טוב קצת נידחפתי לכן עכשיו אבל בחפיףף... אחרי שמסיימים לילמוד קודם כל עושים שנת שרות!!! ואז גם בצבא אפשר לעשות משהו של הצופים (אני אל יודעת איך בדיוק אבל יש לנו בשבט מרכז שהוא עושה את זה חלק מהשרות הצבאי שלו) ואז אחרי הצבא הולכים לרכז שבט ולומדים במקיבל מיקצוע או משהו כזה... ואז בתור הורים תמיד אפשר לעזור בשבטים..

למעלה