דיון

• פותח הנושא MorH
  • פורסם בתאריך

MorH

New member
../images/Emo26.gifדיון../images/Emo36.gif

אז ככה , עם מה אתם מעדיפים לרכב ( עם מה נוח לכם יותר לרכב ) עם מגפיים או צ'אפס? אני אישית קופצת עם צ'אפס ודרסאז' עם מגפיים...

Blue Eyessss

New member
צ'אפס!

אבל רק בגלל שהם כבר נוחות לי...והמגפיים עם השנים יהיו לי יותר נוחות בנתיים אני רק מתחרה איתם נגיד לאמא שלי יש את מהגפי רכיבה שלה כבר 10 שנים והם מדהימות עליה הם כבר פשוט חלק מהרגל שלה! יום אחד גם שלי יהיו ככככה=)

Blue Eyessss

New member
../images/Emo46.gifלא אני לא...../images/Emo46.gif

לא חסר לנו כסף אבל אנחנו בהחלט לא מליאניים והתחלנו ביחד שהייתי בת חמש בהולנד שהיינו בשליחות חחח כל השירשור את מגלה עליי משהו חדש הא!?

S H I L G I

New member
אני אישית מעדיפה

מכנסי רכיבה ונעלי עבודה זה הכי נוח צ'אפס די נוחות, תלוי איזה (שלי לא כל כך) ומגפיים טוב בחורף אבל מגפיים זה די מעצבן אם הן מגומי

serdonix

New member
צ'אפס...

מגפיים רק בתחרויות - כי חייבים... אבל זה ממש לא נוח

°fanta°

New member
צ'אפס

אבל לשלי נמתח העור ועכשי והם גדולים עליי אז אני רוכבת רק עם מגפיים אבל בעיקרון אני הולכת עם צ'אפס לאימונים ומגפיים לתחרויות

../images/Emo39.gif לא אכפת לי כ"כ...

פעם הייתי עם צ'אפס אבל עכשיו אני עם מגפיים..

האמתי..../images/Emo3.gif

דרסז'- מגפיים זה יותר טוב. קפיצות- צ'אפס+נעלי רכיבה זה יותר טוב. אבל שני הדברים נוחים לי

אמ....אם אני רוכבת הרבה זמן אז צ'אפ

ס אבל עוד לא כל כך הרבה אז מגף....אבל אני לא רוכבת לא עם זה ולא עם זה כרגע........מכנס רכיבה (ג'ינס) ונעלי רכיבה....

Edubite

New member
בהתחלה...

רכבתי עם מגפי וגומי והיה לי ממש לא נוח אז קניתי צאפס ונעליים שזה ממש נוח אבל עכשיו כשהייתי באמריקה קניתי מגפי עור מדהימות והם ממש ממש ממש נוחות (לדעתי יותר מהצאפס)

למעלה