בקשה!

N a a t z

New member
...ואפשר../images/Emo181.gif

לפתוח את הקובץ ב-DIVX ולעשות פרינט סקרין.

P3H2O

New member
את בטוחה שהשתמשת בדיו איקס?

כי אי אפשר לעשות את זה ככה, שאלתי אפילו אנשים בפורום תמיכה טכנית ובגרפיקה וכולם אמרו לי שצריך תוכנה שעושה איזה משהו מיוחד אז לא נדמה לי שאת צודקת

יש כמה דרכים:

א. אפשר לעשות print screen אבל זה דר"כ הולך אם עושים את זה פעם אחת- מדביקים ואז עושים עוד פעם. ב. הדרך הכי טובה- יש תוכנה בשם IrfanView שיכולה להציג כל מדיה אפשרית שתעלה לכם על הדעת- יש בה אופציה של "העתק"- בזה אני בדר"כ משתמש. (מצטער אופל אבל 407 אצלי ב RM פשוט וזה הדבר היחיד שהתוכנה הזאת לא יכולה לעשות- להציג וידאו של RM- היא יכולה רק להשמיע אותו..)

N a a t z

New member
בטוחה בטוחה.../images/Emo181.gif

DivX Player 2.0 Alpha. פעם מעתיק ופעם לא, מתי שבא לו. אבל התמונה ששמתי למעלה הועתקה מהנגן הזה.

Ophel McNeil

New member
תודה לכל מי שמנסה

להוציא לי תמונות, אבל אני צריכה תמונה של פייפר כאשר היא עומדת, ורואים בבירור את כל מה שהיא לובשת... בבקשה?

Ophel McNeil

New member
זה נהדר,

אבל נכון שבסוף הפרק פייפר יורדת במדרגות האחוזה, ויש לה רקע בהיר מאחוריה? אתה יכול בבקשה בבקשה בבקשה להוציא לי תמונה מהקטע הזה? בבקשה?

HuGo Hell

New member
אני עשיתי תמונה כזאת ו....

התמונה ממש זזה אפילו בקובץ שרואים את התמונה אחרי ששמרתי ואז שאלתי שאלתי את עצמי "תמונות זזות?"*.*

אופל... עשיתי לך כמה תמונות ------>

אבל משום מה אני לא מצליחה להעלות אותן... אז אם תבואי לאיציק אני אוכל לשלוח לך. (ותבואי כי השקעתי...
)

Ophel McNeil

New member
אסק?

למה כולם רוצים שיהיה לי אסק? *קול אומלל* את לא יכולה לשנות לפורמט IPG ולעלות? או לשלוח לי באימייל? כי אין לי אסק... (אני מחרימה את התוכנה). ותודה לכל מי שהשקיעה בשבילי. ^^

HuGo Hell

New member
אני צנסה לשכנע אותה שנים..

והיא לא מורידה >< ואני מצטרף לבקשה שלך!

למעלה