ובאויר
O Ophel McNeil New member 18/7/02 #1 ../images/Emo26.gif בקשה! ../images/Emo36.gif אני ממש ממש צריכה תמונות באיכות טובה של פייפר מ4X07, בהן רואים את כולה, ורואים גם בבירור מה היא לובשת. (חולצה בצבע זית, חצאית ארוכה שסועה בצבע חאקי וחגורה). תודה!
../images/Emo26.gif בקשה! ../images/Emo36.gif אני ממש ממש צריכה תמונות באיכות טובה של פייפר מ4X07, בהן רואים את כולה, ורואים גם בבירור מה היא לובשת. (חולצה בצבע זית, חצאית ארוכה שסועה בצבע חאקי וחגורה). תודה!
H HuGo Hell New member 18/7/02 #3 חיפשתי במיליון אתרים ו.... יש שם כול פרק רק מה?! בכול אתר חסר את הפרק "בריין דריין" בכול אתר אני נישבע *בכול* אתר שהייתי עם תמונות חסר את בריים דריין כאילו הוא לא קיים!
חיפשתי במיליון אתרים ו.... יש שם כול פרק רק מה?! בכול אתר חסר את הפרק "בריין דריין" בכול אתר אני נישבע *בכול* אתר שהייתי עם תמונות חסר את בריים דריין כאילו הוא לא קיים!
H HuGo Hell New member 18/7/02 #4 *עצבים* חיפשתי עכשיו בעוד אתר ו.... לא זה לא התמונה אבל מצאתי תמונה מ403 שתים אחד פייג´ עם חזה מוגדל ואח פייפר בוכה ומה שוב יש את כול הפרקים חוץ מ407 יש עד 406
*עצבים* חיפשתי עכשיו בעוד אתר ו.... לא זה לא התמונה אבל מצאתי תמונה מ403 שתים אחד פייג´ עם חזה מוגדל ואח פייפר בוכה ומה שוב יש את כול הפרקים חוץ מ407 יש עד 406
H HuGo Hell New member 18/7/02 #5 אני בטוח שראית אותה ולכן ביקשת.. באיכות טובה אבל זאותי כי נורמלית שמצאתי
O Ophel McNeil New member 18/7/02 #6 מי שיכול להוציא תמונות מפרקים, יכול בבקשה להביא לי תמונה משם? למשל, בסוף, כשפייפר יורדת במדרגות האחוזה, ממש רואים אותה בבירור. ולא, הוגו, מעולם לא ראיתי את התמונה הזאת.
מי שיכול להוציא תמונות מפרקים, יכול בבקשה להביא לי תמונה משם? למשל, בסוף, כשפייפר יורדת במדרגות האחוזה, ממש רואים אותה בבירור. ולא, הוגו, מעולם לא ראיתי את התמונה הזאת.
H HuGo Hell New member 18/7/02 #7 אני חייב וציין שהבנות ניראות מעולה. בפרק פייפר ופיבי ופייג´ לבוד נהדר וממש יפה והינה תמונה {אולי שמתי בעבר אולי לא אין לי מושגג}
אני חייב וציין שהבנות ניראות מעולה. בפרק פייפר ופיבי ופייג´ לבוד נהדר וממש יפה והינה תמונה {אולי שמתי בעבר אולי לא אין לי מושגג}
C Charmed Gal New member 18/7/02 #12 אמממ עכשיו התחברתי רק לרגע לבדוק אי מייל אבל אני אחפש עכשיו תמונות ובלילה שאני אתחבר בסביבות 12 אני אשים לך אם עוד תצטרכי אוקיי?
אמממ עכשיו התחברתי רק לרגע לבדוק אי מייל אבל אני אחפש עכשיו תמונות ובלילה שאני אתחבר בסביבות 12 אני אשים לך אם עוד תצטרכי אוקיי?
P P3H2O New member 18/7/02 #13 הנה כמה שהוצאתי לבעלי אתרים אם אתם רוצים את התמונות תקחו (למרות שלא תרצו)
P P3H2O New member 18/7/02 #20 מה הכוונה איך? הכנתי תוכנה שמעתיקה מקבצי AVI והורדתי תוכנה שמעתיקה מ MPG\MPEG