אנשים לכאן!

I am a freak

New member
אני מקנא בך!!!

הקרנה אסטרלית- לצערי, הצלחתי לעשות את זה רק פעם אחת בחיים שלי (וזה לא היה מזמן..) אבל גם בפעם הזאת זה היה לרק שניה וחצי... רוצה הסבר? אז הנה- *בכוח...חיחיחי* עברתי את כל התהליך של המעבר למישור האסטרלי, אבל אז באה איזו שהיא יישות, ומשכה אותי ברגל לכיוון התקרה... אני נבהלת כל כך עד שהוזזתי את הרגל וחזרתי למישור שלנו! לצערי, אני לא מצליח מאז לעבור למישור האסטרלי, אולי את תוכלי לעזור לי... יום טוב,

Flame

New member
../images/Emo13.gif

כשהייתי קטנה ראיתי את הגוף האסטרלי של אח שלי.. (מוזר לא?) אני לא אשכח.. נראה כל כך רגוע אבל כל כך קר.. הוא ישן ואני הייתי בין ערנות לשינה והוא עבר לידי.. זה היה טיפה מקפיץ.. זה קרה לי עם עצמי גם.. מה שהיה מוזר זה שהגוף הפיסי שלי ראה את הגוף האסטרלי עומד ליד המיטה..
כל כך נבהלתייייי.. זה לא מוזר?! בד"כ הגוף האסטרלי רואה את הגוף האסטרלי.. ובכיף אני אעזור לך!
קודם כל.. בקשר לישות.. היא הייתה חיובית או שלילית? והממ.. לפי דעתי איכשהו אתה חוסם את עצמך
נבהלת ואיפשהו אתה עדיין מפחד מהחוויה.. לפי דעתי אתה צריך לתת לעצמך זמן
.. ולפני שאתה מתחיל את ההקרנה עטוף את הגוף שלך באור לבן או זהוב.. אפילו צהוב. יש לי ספר על הקרנה אסטרלית כזה בצבע כחול "הקרנה אסטרלית מדריך למתחילים" מאת ריצ´ארד קרייז.. הוא ספר נחמד, יש בו כמה שיטות להקרנה
נראה לי איזה 15! תגיד לי באיזו שיטה השתמשת ואני אתן לך עוד אם תרצה
ערב טוף

I am a freak

New member
תודה על הנכונות לעזור...

כיום, מתברר לי שזו הייתה יישות טובה... היא ניסתה לעזור לי בפעם הראשונה! למרות שהיא הייתה שחורה ומפחידה....
אני שתמשתי בשיטה של.... להישאר ער, להתרכז ולא להירדם... אחריי שאני רואה את עצמי מבחוץ, לדמיין שאני בתוך המים (איזה שהוא נהר...) ולשחות במהירות למעלה... ברגע שאני יוצא מהמיים... אני גם יוצא מהגוף שלי ומגיע למישור האסטרלי ולגוף האסטרלי...
מאיפה אפשר להשיג את הספר? נשמע מעניין... תודה על הנכונות לעזור...

Flame

New member
אין בעיה ../images/Emo24.gif

על השיטה הזו לא שמעתי.. אני אנסה אותה בעצמי! את הספר אפשר להשיג בכל חנות סטימצקי.. מקסימום מבקשים להזמין אותו במקום... והוא יגיע תוך שבוע מקסימום..
ובקשר לישות, מתוך סקרנות בלבד
איך אתה יודע שהיא הייתה טופה? אם חשת פחד כשראית אותה.. אז.. היא אמורה להיות שלילית.. למרות שרוב הסיכויים שאתה צודק..
אבל בכל זאת.. מי היא? המדריך שלך אולי? (שיגעתי לך את השכל?? חחחח
)

I am a freak

New member
היישות שלי....

טוב, אני אספר איך הגעתי לנושא של ההקרנה האסטרלית בכלל- ואז תביני...
הכול התחיל בשיחה שלי עם ידיד (לשעבר) שהבין בנושא, הוא שכנע אותי לנסות, הוא לימד אותי כמה שיטות ואני הלכתי על המזל ובחרתי באחת מהן.... התחלתי בתהליך והכול, ואז קרה מה שקרה (מה שסיפרתי) וחזרתי למישור שלנו. כששאלתי את הידיד (לשעבר) שלי מהי היישות ההיא, הוא ואני הבנו לאחר שיחה קצרה שהיישות רק ניסתה לעזור לי.... לעזור לי (למשוך אותי) להגיע למישר האסטרלי... אז ניסיתי שוב לעבור את התהליך.... וחיכיתי ליישות, אבל היא לא באה... ולא הצלחתי לעבור למימד האסטרלי שוב.... בגלל זה הסקתי שהיא הייתה יישות טובה... כי היא ניסתה לעזור לי בקשר למדריך שלי- יש לי מדריך, או יותר נכון מדריכה... היא לא יישות, היא בן אדם... לצערי אני לא נפגש איתה הרבה אבל בכל פגישה, אני לומד כל כך הרבה דברים על עצמי ועליה... כך שאני בטוח שהיא זו המדריכה שלי.... ובגלל זה אני בטוח שהיישות שראיתי היא לא המדריכה שלי.... תודה על ההשקעה והנכונות נעזור...

מענין מי המדריכ/ה שלי לפי דעתי....

הוא ממש מפקיר עמדה.דרך אגב בזמן האחרון אני כל הזמן רואה דמות של איש חרדי מזוקן לבוש בשחור,נכון שהחיים שלנו די נוגעים בדת ,יהדות וכל זה אבל זה נראה לי מוזר שמופיעה לי פתאום דמו כל כך ספיציפית. שלך חנה גונן

Flame

New member
חנה ../images/Emo13.gif...

מזתומרת מפקיר עמדה? ויכול להיות שהדמות שאת רואה.. תשאלי ישר ולעיניין "מי אתה?". הוא לא סתם מופיע בפנייך.. זה בטוח
המשך יום מואר

Gum Cigarettes

New member
מפקיר עמדה ..

אני חושבת שהכוונה הייתה ל"נרדם בשמירה" וכו'. -שהמדריך שלה עזב, כבר לא שומר עליה \ לא שם לב אליה. אני חושבת שזאת הייתה בדיחה.

Flame

New member
המממ....../images/Emo22.gif

לפי דעתי... לא בטוח שזאת הייתה ישות טופה! ישויות לא יכולות לבוא ולמשוך אותך סתם ככה למישור האסטרלי... (?) ושוב, לפעול על פי אינטואיציה.. חשת פחד, לא? זה אומר כבר די הרבה...
ובקשר למדריך, יש לפעמים יותר ממדריך אחד
וכשאתה אומר בן אדם, אתה מתכוון לכך שהיא בן אדם כלומר פיזי?? ממשי? לכן אני מסיקה מכך שיכול דווקא להיות שהישות שמשכה אותך הייתה אחד המדריכים שלך. תשאל את המדריכה הנוכחית שלך מה הייתה הישות הזו
!! היא תענה לך בטוח
.. אני אישית לא הצלחתי לדבר עם המדריך שלי.. (לצערי) אני חוסמת אותו ואת המלאך שלי.. בגלל בפחד, הפחד הזה נשאר מגלגול קודם שבו ישות מרבד נמוך התחזתה למדריך שלי.. דפוס שלא שיחררתי עדיין
עם זאת, המדריך שלי מדי פעם מופיע בחלום ומדי פעם מייעץ לי איך להמנע מסכנה או משהו כזה (אני שומעת קול נחמד, לא!! לא כזה
).. בקיצור, יכול להיות שיש לך יותר ממדריך אחד.. ולפעמים המדריכים מתחלפים ואני מציעה לכולם לנסות ליצור קשר עם המדריך שלכם
לפי דעתי זה דבר נפלא שתורם המוןןן להתפתחות הרוחנית..הם תמיד איתכם!! והם ממש רוצים ליצור קשר איתכם.. שי, אני נהנת לעזור, תמיד פה אם יש בעיה

I am a freak

New member
אני לא חושב שיש צורך....

אני חושב שפיתחתי איזה סוג של אובססיה כלפיה... חיחיח... ממש כיף לדבר איתה והיא פשוט מאירה לי את העיניים... כשאני איתה אני תמיד "מואר" בכל מניי דברים שלא שמתי לב אליהם... אני בטוח שהיא לא תתחלף במדריך או מדריכה אחרת... היא תשאר איתי ל-ת-מ-י-ד-! ושמישהו ינסה לעצור אותה ואותי.... חה חה חה חה חה *צחוק מרושע*
כשאמרתי בן אדם, התכוונתי לבת אדם.... נערה רגילה... כמוני וכמוך (היא לא רגילה בשבילי...
). אני בטוחשהיישות שמשכה אותי לא הייתה המדריך/ה שלי! אם היא הייתה המדריך/ה שלי, לא הייתה לי שום סיבה להפחד ולהיבהל כמו שעשיתי. הייתי קולט את זה ישר...
עוד דבר, מאיפה את יודעת שהיישויות לא יכולות לבוא "סתם ככה" ולמשוך אותי למישור האסטרלי? אם כבר הייתי כמעט במישור האסטרלי, איזו סיבה יש לך להגיד שהיא לא יכולה? זה היה כאילו היא לקחה את הרגל שלי (אני שכבתי) ומשכה אותי... (מהרגל).... לכיוון התקרה... המשך יום נעים,

Flame

New member
המממ..

... אז ככה.. יש לך כמובן גם מדריך רוחני, את זה אתה כמובן יודע.. מדריך רוחני יכול להיות בן אדם שמת ולקח על עצמו תפקיד של הדרכה.. ולפעמים ישויות שאף פעם לא התגלגלו בכדוה"א
.. וכזה יש לך, וממה שהבנתי אתה לא מתקשר איתו/איתה (בסה"כ אל הבנו אחד את השני
) ובקשר לישות שמשכה אותך.. it stinks. לא התכוונתי שהישות לא "יכולה" לבוא למשוך אותך (סליחה
לא התבטאתי נכון) התכוונתי לכך שאני לא חושבת שישות טופה תבוא ותמשוך אותך ברגל למישור האסטרלי! תחשוב על זה..אם בכלל לא היית רוצה שישות תבוא ותמשוך אותך?! ישויות מרבד גבוה בד"כ ינסו לתקשר איתך מילולית/טלפאתית.. ולא יבואו וימשכו אותך סתם כך.זה קריפי, מבין?? במישור האסטרלי יש הרבה ישויות נמוכות... אני הייתי מתחרפנת אם איזה מישהו היה בא ומושך לי ברגל.. מספיק לי שישות אחת נגעה לי בכתף באמצע הלילה.. כמעט חטפתי התקף לב
...! המשך יום מואר

למעלה