אנשים לכאן!

Gum Cigarettes

New member
../images/Emo26.gif אנשים לכאן! ../images/Emo36.gif

אוקיי, זה פורום עם הרבה פוטנצייאל וחבל שהוא ישאר ככה.. (מת).. אז דבר ראשון. כל מי שכותב פה בדרך קבע- או שרוצה לכתוב, שישרשר מתחת להודעה הזאת את השם שלו וכמה דברים על הנושא או על התנסויות קודמות שלו עם עולם הרוחות ובסיאנסים. ואם זה יצליח, כבר נמשיך משם. עוד משהו, אולי נוסיף לחתימה שלנו את שם הפורום ומספרו? זה ימשוך עוד אנשים (דבר שהפורום הזה באמת צריך).

Gum Cigarettes

New member
ה-ק-פ-צ-ה-!../images/Emo105.gif

כי זה מאוד חשוב
... נו? עדיין כאן? קדימה! להגיב!

Flame

New member
כן!!

היי, אני לין
חושבת שזה רעיון מצוין.. אני בת 14 וחצי.. מאילת. רוחניות היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי.. ובנוגע לחוויות? הממ.. אני רואה דברים, בעיקר ישויות.. לא עשיתי בחיים סיאנס, אני קצת חכמה יותר מזה
לא חסר לי מהתנסויות קריפיות... (סיאנס זה מסוכן!) בוא נראה.. מה עוד..? אני עוסקת ברייקי (הילינג).. פיות מרתקות אותי, ושוב בקשר להתנסויות וחוויות.. אני רואה אותם מסביבי תמיד
התרגלתי, זה לא מפחיד אותי.. כל עוד הם לא מציקים זה בסדר. והממ.. מאמרים, לפי דעתי צריך להוסיף מאמר בקשר לסכנות שכרוכות בעשיית סיאנס (אם אין כזה מאמר, לא יצא לי ממש לבדוק) זה הכל חברים
אני אמנם חדשה פה, אבל מקווה שאוכל לתרום! אפצ´י! *god bless me*
המשך יום מואר לכולם

kingshimmy

New member
ובכן... שלום.

לא, לא שלום, אין שלום. אז... היי. אני מורן. זה מספיק. יש תמונה שלי בחתימה למעלה. מה עוד? אמממ... ש"סניק אחד אמר לי אתמול שאני נראה טיפוס רוחני... למרות שאני רוחני בערך כמו הנעליים שלי. שיש בהן כמה חורים. וירד מהן כמעט כל הצבע. ואני צובע אותן לפעמים עם פיילוט (ג´ל, שחור). אין לי קשר לסיאנסים. אין לי הרבה קשר לשדים ורוחות, אבל יש לי ישויות בתה ובאבקת מרק. בהזדמנות אני אפרסם מתכון לתה צמחים וישויות. *הארה* ישר לוויסוצקי - תה הילולי פמל פטלאין וחליטת ישויות! עם נענע! פעם ראיתי מכושפות. כמה פרקים. ו... כאן נגמר הקשר האישי שלי לרוחות. אני כותב פה בגלל שהפורום הזה מת ("הוא לא מת, הוא רוח רפאים, נה נה נה נה" *פרצוף של המורה ללשון*), ונתבקשתי לכתוב פה. אני לא חושב שאני אוסיף את הפורום הזה לחתימה, זה יוריד מהכבוד של אלכס אנדר אוזן.

kingshimmy

New member
ואפילו לא כתבתי מהיוזר שלך!

אלה המון לבבות בזמן האחרון... אבל אל תחשבי שזה רע, פשוט קשה להתרגל. הנה, שיהיה גם לך איזה
.

Gum Cigarettes

New member
ראסמי.

יותר מידי. זהו, לא משה לך יותר לבבות. יותר טוב. לא צריך את זה.

Gum Cigarettes

New member
צריך להזכיר את זה

כל פעם? לשים מאה לבבות בפורום על בסיס שבועי? (ציניות, שאלה רטורית).

Flame

New member
It´s alive!!!! It´s alive!!!

פורומינו מתחיל להתאושש.. שיהיה וימשיך
המשך יום מואר לכולכם

אני פה כי אני פשוט אוהבתתתתתתתתתתתת

רוחות רפאים וסיפורי רפאים וכל הקיטש הביזארי הזה(או בעצם לא?)וכל הענין הזה די עוזר לי להיות פחות אגואיסטית כי מתברר שהאדם הוא לא עליון ויש עוד כמה דברים בעולם שהם יותר גדולים מאיתנו(וזה כשלעצמו כבר מעורר שאלות,תמיהות ואצטרנ ואצטרה יעני פילוסופיה בלה בלה)ולא יזיק לנו להקשיב להם וללמוד מהם משהו על העצמיות שלנו. שלכם חנה גונן

I am a freak

New member
*נראה לי רעיון טוב*

שלום לכל החברים בפורום, גם החדשים, מצטער שלא יצא לי לראות את השרשור הזה יותר מוקדם כיוון שאני כבר נכנס לפורום הזה פחות ופחות, עקב המצב. קוראים לי שי, אני בן 15.... מיסטיקה ורוחניות זה חלק דיי גדול מהחיים שלי, אני ממש צמוד לזה בחיי היום יום וגם זה מקור מידע ענק כדיי ללמוד על העבר או על גלגולים קודמים (זה אותו דבר בערך...) בכל מקרה, יש לי ניסיון בכמה סיאנסים, אז אני רוצה לשבור סטיגמה שנפלה על הסיאנס ואני חושב שהיא לא נכונה (מנסיון). סיאנס זה לא דבר מסוכן!! אם הולכים לפי הכללים ונוהגים באמצעיי הגנה, אין סיבה שיקרו דברים מסוכנים שיפגעו בכם או בשותפיכם לסיאנס! גם אני חושב שזה פורום לא מנוצל, אפשר להכניס הרבה מאמרים (המאמר שיש בפורום זה מאמר שטותי עם מ-ל-א שגיאות כתיב!!!!!! פשוט מבייש את החברים כאן...). אפשר לשפר בעוד מלא מקומות אבל אם המנהל לא נמצא, שום דבר לא יעזור... *אני חושב שגם המנהל התייאש וברח....חיחיחי* חוץ מתקשור עם יישויות (שזה לא דבר עיקרי בחיים שלי), אני גם עוסק בשיטות שונות כמו נומרוגלוגיה, קריאה בכף היד, אסטרולוגיה (ממש קצת...), שיטות שעוזרות להבנת האדם איתו אתה מדבר, וגם בשיטות ריפויי שונות כמו שיאצ´ו, רייקי (אני עדיין ברמה הראשונה, אין לי זמן וכוח להשתפר...), פירוש חלומות... כך ש-אם אתם בבעיה, אני תמיד אשמח לעזור... *מכל הלב!* כמו שאתם שמים לב, הייתי אמור לצאת עם חברים, אבל זה לא יצא... אז... אני טיפלה מבואס (בטח אתם שמים לב לזה בהודעה...
) שבת שלום והמשך יום נעים,

wee man

New member
אני ינון+ הכרזה חשובה!!!!!

בן 15. מתעסק בנושא המיסטיקה כבר 3 שנים. קראתי הרבה על זה באינטרנט, בספרים, דיברתי עם אנשים מנוסים. אחרי שחשבתי שאני מתחיל קצת להבין עניין התחלתי להתנסות בדברים! בין הדברים היחידים שלא ניסיתי זה סיאנס. אין לי עם מי לעשות סיאנס ואני ממש מתבאס על זה! אני מפרש חלומות לכל מי שמועניין, מתעסק קצת בקריאה בכף יד, מנסה ללמוד קצת דקריאה בקלפים. ההודעה החשובה: כמו ששמתם לב אני כמעט ולא נמצא בפורום כי אחרי שאני הייתי חולה כמעט חודש, עכשיו יש לי חודש של לימודים ומבחנים להשלים!! בגלל זה מיניתי לי עוזר! i am a freak הוא העוזר שלי! יש לו את הכתובת לאדמין והוא יכול לשנות מה שהוא רוצה בפורום! אני סומך עליו שיעשה עבודה טובה בפורום כי לצעריאני חייב להשלים המון דברים! ברגע שכל הלחץ יירד עליי (כל המבחנים והשטויות שאני צריך להשלים, אני אמשיך לתרום, בינתיים, אני סומך על הפריק :) תודה, ינון

kingshimmy

New member
רגע...

כל הפורום הזה הוא פורום של בני 15 שמתעסקים במיסטיקה? מעניין.

I am a freak

New member
../images/Emo8.gif

לצערי, יש לי קצת בעיה להיכנס לדומיין, אז עד שאני אוכל להיכנס אליו, אני עדיין לא העוזר הרשמי, אני אנסה לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר... יום טוב לכולנו,

Flame

New member
אם כבר ../images/Emo13.gif

טוף.. אני ארחיב.. גם אני קוראת בטארוט.. רמה ראשונה ברייקי אבל עוד מעט שניה!!.. נומרולוגיה,הקרנה אסטרלית, מדיטציה (המוןןן) ועוד... עוסקת גם בתיקשור (לפחות מנסה).. זה דבר מרכזי בחיים שלי.. בעבר אמנם עסקתי בכישוף אבל נוכחתי לדעת שיש דברים אחרים שבעזרתם אני יכולה לעשות דברים חשובים יותר מאשר לזמן את האלים.. אני צעירה (כן כן) אבל החלטתי שאת החיים שלי אני מקדישה לעבודת ההילינג וריפוי הפלנטה *נשמע חלומי לגמרי*. בקשר לסיאנס.. זה כן מסוכן!! לך כנראה היה מזל אדיר! בסיאנס אין כל דרך להבטיח כי את הרוח שאתה מזמין אכן תגיע.. כמעט תמיד הרוחות שמגיעות הן רוחות מרבד נמוך מאוד.. שנהנות להשתובב ולעבוד על בני האדם שעושים את הסיאנס. הן יתחזו לסבתא.. לדודה.. אפילו לג´ון לנון! שי, לך כנראה יש יותר ניסיון וכו´.. תסביר את הפעמים שבהם אנשים מדווחים שהרוח מציקה להם ולא עוזבת אותם (שזה רוב הפעמים).. אבל אנשים ובעיקר צעירים בגיל ההתבגרות שעושים סיאנס ומזמינים רוח של אדם שנפטר חשופים לסכנה.. אנשים בגיל הזה פגיעים מאוד, ולרוח/ישות הרבה יותר קל להשתכן בגופם. רבים עושים סיאנס ללא הגנה מוקדמת וזה עוד יותר משאיר אותם פגיעים. חוצמזה, ברגע שבאמת הזמנתם את רוח יקיריכם וכו´.. אתם קושרים אותם עוד יותר לכדוה"א כאשר הם בעצם אמורים לעלות לרבדים האסטרליים. בקיצור, הרוחות שלהם אתם קוראים בעת הסיאנס עלולים להישתכן בגופכם, להציק לכם בלי סוף.. ולנסות להפחיד אתכם.. עם זאת אני לא חושבת שהם בדיוק יפגעו בכם פיסית וכד´. אבל... שוב.. זאת בחירה שלכם בסופו של דבר.. (אנשים שמשדרים תדר של פחד מושכים אליהם ישויות/רוחות עם אותו תדר.)

למעלה