אני

טל 182

New member
עדיייייייייייייייייייייייי!!../images/Emo23.gif

אויי כמה זמן לא דיברתי איתך?!!?!?! פעם אחרונה שדיברנו היית אז בבגרויות שלך...אני מקווה שעברת אותן בשלום, אה?! טוב...מה יש לי להגיד עלייך?.......מאיפה נתחיל?....... יפה בצורה מדהימה, בכלל אדם מדהים, מתוקה, חמודה, נחמדה, מהממת...רציני מה חסר בך?! הנה עוד אחת מושלמת! כן כן פשוט מושלמת!!!!!! אה עוד פרטים שאני זוכרת: את צוחקת מכל שטות ממש כמוני!! וגם את צלמת מעולה! אה ושאת אוהבת את שייגעצ שזה מעולה!!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אנחנו אמנם לא מכירות,

אבל את אחת הבנות היפות, ואת באמת נשמעת מאוד חמודה

oFka7

New member
מעייןD:../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

ממ היי חח
את יפהO.O יש לי אותך במסן ודיברנו פעם אפילוOם אבל זה היה ל2 שניות כי את לא יודעת מי אני חעחעחע

A d i D

New member
מייניייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo97.gif

את מדהימה וחמודה ואני חולה עליך!!!! ואת כוסית אש מגיל שש....

עדי D

New member
פלופיייייייייי.

גמני שמחה שהכרתי אותך.. יא כוסית שווההההה אחתתתD:

מעיין...

לא יצא לי לדבר איתך ממש אפפעם, אבל את נשמעת ממש חמודה, ואת ממש ממש יפה.

טל 182

New member
מעיינוש!!!!!!!!!!!!11../images/Emo23.gif

פשושית קטנטנה שלייייייייייייייייייייייי! [דוב פנדה קטנטן ומהמם!] מושלמת ומדהימה מכל בחינה שיש!!! פשוט מדהימה! את כ"כ מצחיקה! אני יכולה לדבר איתך שעות [אבל לא עשית שום דבר רע לעולם שאת צריכה לסבול אותי שעות] ! את יכולה למצוא לי זמן בין כל זמן השינה שלך? כי אני אשמח לפגוש אותך! אז תקבעי לי יום וניפגש! :) [אין מצב שלא]

oFka7

New member
אעאעאעא../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את הילדה הכי מדהימה בעולםםםםםםםםםם
#$%#%$#%#$^%^$%&^&^%

A d i D

New member
נויייי ../images/Emo23.gif

אני לא מכירה אותך כל כך אבל את נשמעת ילדה ממש חמודה ונחמדה...

טל 182

New member
נוייי!!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif

מדהימה אחת!!!!!!!!! גם יפה, גם מתוקה, מהממת, מדהימה, חמודה עם טעם מוסיקלי מעולה [כמו שלי!! אז איך הוא לא יהיה מעולה?! אחח אני צנועה...]. טוב נוי? להמשיך להגיד לך כמה את מהממת?! טוב אין בעיה... את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת את מהממת [לא עשיתי העתק הדבק! הכול בעצמי!! ותאמיני לי שיכולתי להמשיך רק בשבילך אבל אני אחרי 18 שעות טיסה אז תסלחי לי, טוב? אחחח הראש מסוחרר, הבטן מרעישה...לא אכלתי כבר שבועיים נורמלי...חברה שלי אמרה שאני נראת רזה יותר. למה אני כותבת לך את זה?! טוב בואי נסיים את זה יפה...] את מדהימה [מקורי, מה?]

oFka7

New member
קרןןןן../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif../images/Emo99.gif

את פשושה$%##$%#$
ואת ברונטית כוסית!D:
[נו דווקא לזה אין אייקון]

למעלה