אני

A d i D

New member
מיכליייי../images/Emo23.gif

אני חולה עליך ומתגעגעת כל כך..... את ילדה מדהימה וכוסית בטירוף....

עדי D

New member
פוצקי../images/Emo99.gif

את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיייםD: [נשמע כאילו ממש הזדיינו.] אבלללללללל.. מהיום הראשון שראיתי אותך ברכבת . ידעתי שאת משו. משו. משו.
תהני מחר

Xx MaayaN xX

New member
נמנמ. אני לא ממש מכירה אותך...

אבל נריאה שאת נחמדה ואת כוסית על! {:

oFka7

New member
מיכלי[אפשר לקרוא לך ככה נכון?D:]../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את ממש יפה ממה שראיתי:) ואת ממש חמודה^.^ ואת קיבוצניקית!!!!!!!!!!!!
ווהוווו D:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ממ... כולם קוראים לי מיכלי../images/Emo12.gif

אפשר לקרוא לך אופקה?
אני מרגישה בכיתה ד' O_ם

oFka7

New member
כולם קוראים לי אופקה ../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את גם!חח

ליעתע

New member
סקסססססס ../images/Emo99.gif

כוסית קטנה שלי! נו כבר מתי את באה לאזור? ):

S p r i n g B

New member
מיכליייי../images/Emo99.gif

אני ממש ממש ממש רוצה לפגוש אותך כבר! אנחנו חייבות לעשות משהו ביחד...
את אחת השוות!

מיכלי...

גם אותך אני לא כלכך מכירה (אני מתחילה להרגיש ממש בודדה....) אבל את ממש ממש ממש יפה, ואת נשמעת ממש חמודה... אני מקווה שייצא לנו להכיר פעם.

טל 182

New member
מיכלי!../images/Emo23.gif

אני באמת לא מכירה אותך אבל אני מאוד אשמח להכיר. לפי ההודעות שלך אני רק יודעת עליך שאת מאוד אבל מאוד מצחיקה...את די אוהבת לקטול אנשים ואת עושה את זה בדרך מאוד מצחיקה, את בנאדם ישר כזה את אומרת מה שאת חושבת בלי להתבייש ואני מאוד מקנאה בך על זה כי לי לפעמים אין את האומץ לעשות את זה....ו...מה עוד אני יכולה להגיד עליך...אממ....אה כן את כוסית!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בובי../images/Emo23.gif

את אחת הילדות החמודות,
^^ ושיא הכייף לי לדבר איתך
ואני שמחה שחזרנו לדבר נורמאלי למרות הכל^_________________________^ מקווה לראות אותך בקרוב!!!11

oFka7

New member
עדיייייD:D:../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את חמודעעע
כיף לדבר איתך חח
[או במסנג'ר או במייספייס] ויש לך אף ניסגד אכן O.O

אאא

עדי גם אותך אני לא כלכך מכירה... (פאק אני לא מכירה כמעט אפאחד...) אבל את נשמעת ממש מקסימה.

A d i D

New member
עדיייייייי ../images/Emo23.gif

יפה שלי....... את מדהימה, כוסית ונוטפת שזה נורא..... אני חולה עליך... מתי אנחנו ניפגשות?? אהה וגם יש לך שם ממש יפה.....

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פוצקההההה../images/Emo99.gif

מהרגע הראשון שראיתי אותך בכרבת [זה לקח הרבה זמן כי הייתי שקועה בטלטול (סתם
)] ידעתי שיצא לנו מזה משו
אהבה כזאת, לא הייתה לי אפעם
יו פוצק אינלי כוח להמשיך את זה >< קיצר, את יודעת שאני מתה לך על התחת הסקסי שלך:) יאכוסית על חלל שכמותך^______________^ תמשיכי לנטוף מיןDD: ואל תשכחי שאני באה אלייך החופש$%&@$&*@#$ אעעעעעע^____________________^ יו פוצקי אני כלכך מתגעגעת];

Xx MaayaN xX

New member
תותיי

את פלופי חמודי!!!!!!!!! ואני שמחה מאודמאוד שהכרתי אותך! אני אוהבת אותך הרבהרבה! 333>

oFka7

New member
קוווווקייי../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שווה שכמותך@#$$%#$%
ניפגש בסיטי הול!!!D: [או אפילו מתישהו בחיפה:p]

למעלה