אהבה

Angel lips

New member
קיריל עד כה שלא תנסה ההאהבות

עוברת עם השנים ואי אפשרי לשמור על זה כי אינך יכול להכריח את עצמך לפרפרים בבטן אבל אהבה הרבה יותר חזקה מההתאהבות

M a r U s k A

New member
../images/Emo7.gif

"זו היכולת לעצום עיניים ולהרגיש, להרגיששששששש את בן הזוג איתך, למרות המרחק העצום בו אתם יכולים להימצא" כתבתי לא מזמן לעומר מכתב... והיה בו משפט שאהב
" באהבה אמיתית אתה רוצה את טובתו של האדם השני, באהבה רומנטית אתה רוצה את האדם השני" קיריל את סגור על זה שאתה יוד להבדיל בין שתי האהבות
כי מצד אחד אתה מתאר את האהבה כמשהו אירוטי ביותר
" זו הנשיקה שגורמת לך לרטוט כמו וויברטור, זה גלי החום שעוברים בגופך כול פעם מחדש כשאתה רואה את נמצא עם בן הזוג, זו התשוקה התמידים שחשוב לשמור עליה ולרענן לפעמים שמאיצה את קצב הנשימה וה, זה המגע של בן הזוג שמעביר בך צמרמורת כול פעם מחדש" ומצד שני כאהבה אמיתי
" זה הרצון להיות איתו תמיד ולעשות לו טוב, להגן, ללטף, לנשק, ללחוש לו מילים יפות באוזניו... ולאהוב"

the freaky girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

" באהבה אמיתית אתה רוצה את טובתו של האדם השני, באהבה רומנטית אתה רוצה את האדם השני"
חזק
משפט כל כך נכון.. :( לא יכולתי להסכים יותר ממה שאני עכשיו.. :]

vk3

New member
למה אי אפשר לשלב בין השניים ../images/Emo35.gif

אם כך, אז את רואה את האהבה כמשהו חד גווני וברור ובשבילי היא משהו מאוד משתנה, כול הזמן

vk3

New member
ואת לאאאאאאאאאאאאא... ../images/Emo4.gif

ולמה עם עצב

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo12.gif

סתם שאלה של נדחפת :] מה קשור סרטן? :] חחחח.... אולי גמאני מיוחדת כמו קיריל? :]

M a r U s k A

New member
אהמ אהמ אהמ....

אני לא רואה את האהבה כמשהו חד גווני... אני פשוט שואלת אם אתה יודע להפריד בין השניים
לא אמרתי שלא ניתן לשלב.. השאלה באיזו צורה, ומתי ..

vk3

New member
../images/Emo124.gif " מה זאת אהבה" ../images/Emo35.gif

חכמים לדורותיהם ניסו לענות על השאלה הנצחית הזו: " האהבה היא התשובה השפויה והמספקת היחידה לבעיית הקיום האנושי" ( אריך פרום); " האהבה פירושה שלעולם אינך צריך לומר שאתה מצטער" ( אריך סגל); " האהבה היא אוקיינוס של רגשות המוקף סביב סביב בהוצאות כספיות" ( לורד דרוור); " האהבה היא התשוקה הבלתי נשלטת שישתוקקו אלייך באורח בלתי נשלט" ( לואיס גינזברג); " אם אני אוהב אותך, מה זה עניינך
" (גתה); " האהבה היא קץ ההיסטוריה, אמירת האמן של היקום" ( נובליס הרדנברג). תשובות על גבי תשובות והשאלה בעינה עומדת.

אאהבה וזוגיות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

למה אנו "צריכים" זוגיות
אז הנה מה שכתבתי אצלנו ב
כתגובה לדיון דומה:
מאין נובע הצורך שלנו בזוגיות..
זו שאלה שאני מתחבטת בה לפחות כל החיים... והנה אני מתבקשת כעת לחפור בה, הכי עמוק שאפשר ולדלות תשובות, או לפחות לגעת בחלק ממסקנות שבודאי עוד ישתנו במהלך החיים, בהתאם לנסיבות ולמה שאמצא בדרך. אני חושבת שהצורך בזוגיות, הצורך הראשוני הוא מעין ביטחון ויותר מכך הרצון לחלוק, לתת, לשתף במה שיש בתוכי, בחוויות, במשברים, בהנאות, בחיים בכלל. יחד עם זה אני מניחה שאת כל אלה אפשר לעשות גם ללא בן זוג, אפשר למשל לעשות את זה עם חברות, ללא מחויבות כלשהי שתובע מאיתנו קשר זוגי. אז אני ממשיכה לחשוב, ולאמץ את הגלגלים
ואני מגיעה לצורך בביטחון, כזה שבו אני מרגישה שמה שלא יהיה, איך שלא אעשה, תמיד יהיה שם אותו אחד שאוהב ומקבל, יותר מכך מחבק לנוכח מה שיקרה. הצורך הבסיסי הזה באיזה שהוא ביטחון טוטלי שתמיד יהיה למי לתת ואת מי לשתף ואולי יותר הצורך הבלתי מודע להגיע לתוצר שלישי מתוך השניים. האם זה מחייב גם אהבה רומנטית
או למה אני זקוקה לאהבה לאהבה רומנטית אם בכלל
אני חושבת שכמה תיאוריות שלא נלמד, וכמה גבוהה תהיה המודעות האישית שלנו, לעולם לא נוכל ליישם אותה בחיי היומיום ללא יחסים רומנטיים. לא לשאול בינתיים למה, זה אולי יגיע עוד שנייה.. אולי אהבה רומנטית היא האפשרות היחידה שלנו להרוג בתוכנו את כל מה שלמדנו על עצמנו משום שסף הרגישות שם עולה לרמות שקשה יהיה למצוא מחוץ לרומנטיקה. אולי אהבה רומנטית היא האפשרות היחידה לצאת מתוך בועת העצמי כי שם אנו מאפשרים למרכז נוסף לחיות לצידנו בצורה לגיטימית....
המפה האסטרולוגית למשל, בנויה כך שהאדם קודם מגלה את עצמו ואח"כ משתף עם מישהו אחר, וזה בטרם הוא הופך לחייה קבוצתית ולמתנדב לשנות את העולם. תקציר... בקצרה.... כאילו על קצה המזלג נו... בבית אחד באסטרולוגיה, אנו בעצם מגלים את העצמי שלנו, נולדים, מגלים מי אנחנו בעיני האחרים, מה אנו משקפים עבורם, בבית שתיים, אנו מגלים מהם המשאבים שלנו, אותם אנו מביאים לתוך קשר, מה אנו מכילים, איפה הגבולות שלנו, מה אנו מוכנים לתת וכמה אנו רוצים לקבל. בבית שלוש אנו מפתחים מיומנות תקשורתית שאיתה אנו יוצרים בעצם קשר ראשוני עם האחר. בבית ארבע, אנו פוגשים את האמונות הנוגעות לחיי שיתוף שכן הבית הזה נוגע למשפחת המוצא שלנו שם למדנו וספגנו תיאוריה מסויימת לגבי תחושת שייכות, איך מפתחים אותה. שם גם נפגשנו בנהר התת קרקעי של הרגשות שלנו שיאפשרו או יחסמו מאיתנו בעתיד את יצירת האומנות שבקשר הזוגי. בבית חמש אנו יוצרים ומשאירים את חותמנו בעולם בדמות ילדים וכיו"ב, וכן לומדים לחזר, לומדים מהו ביטחון עצמי, לומדים לגיטימציה לעמוד באור הזרקורים. בבית שש אנו לומדים על האפשרות שיש עוד אנשים סביבנו ויש פרטים רבים שלא מסתדרים לנו עם מה שאנחנו. כאן אנו מסכמים בעצם את מי שאנו באופן פרטני אל מול העולם, ובבית שבע, אנו פוגשים אנשים רבים מתוכם אנו בוחרים את בן/ת הזוג שלנו. כל מה שלמדנו על עצמנו עד עתה, מתבקש לקבל נפח וממדים בחיים האמיתיים למול האנשים סביבנו, ואז, בבית שמונה, אנו הורגים את כל מה שלמדנו ומאפשרים למרכז נוסף להיות לצידנו בצורה לגיטימית. המפה ממשיכה לספר לנו את הדרך בה אנו צועדים אלא שבית שמונה קודם לבית עשר בו אנו מתחילים לפתח קריירה וגם לבית אחת עשרה בו אנו פוגשים ונטמעים בקבוצות. למה כתבתי את כל זה
משום שכל מה שלא נלמד בדרך, כל מה שלא נגלה על עצמנו, נפתח ונתקדם בדרך המודעות עצמית, לא יוכל לקנות אחיזה בחיים ללא מערכת יחסים טוטלית. מה זו טוטלית? כזו שבה אנו בוחרים את בן הזוג שלנו כל רגע מחדש, כמו גם מאפשרים לו לבחור בנו כל רגע מחדש. אם כן, המפה האסטרולוגית מסבירה לנו את מה שאמרתי בתחילה. מערכת יחסים טוטלית, שבה נכללת אהבה רומנטית היא היחידה שנועדה לאפשר לנו ליישם את עצמנו מבחינת המודעות העצמית. בית תשע אגב, הוא הבית שבו אנו לומדים פילוסופיות רחבות, ידע קוסמי, תורות גבוהות וכיו"ב אלא שגם הוא בא אחרי בית שמונה. בית שמונה מכונה גם בית הנישואין המקודשים והוא מספר לנו שזוגיות נועדה בין היתר כדי ליצור משהו נוסף ומשותף. כלומר חיבור של אחד ועוד אחד יוצר משהו שלישי שמהווה מיזוג של השניים הקודמים. אז אהבה רומנטית
, יותר מאשר היא צורך, אני חושבת שהיא איזו שהיא דרך חיים בה אנו "אמורים" לעבור בדרך לתחושת שלמות. היא אולי היחידה שמאפשרת לנו לחיות מחוץ לבועה שלנו בטרם אנו הולכים לפתח קריירה וכאלה, לפחות על פי הסדר האסטרולוגי, ואולי זה הסדר בחיים שוב, אהבה רומנטית היא לדעתי היחידה שבה סף הרגישות שלנו כל כך גבוה, עד כי הוא מאפשר לנו לחוות את עצמנו בעוד כמה צורות, ואולי אפילו דורש מאיתנו להתנסות בחוויות שרק שם ניתן לחוות. בלבלתי את המוח
מה אתם אומרים
פפפפפ כמה מילים/אותיות/פסיקים....
אמאלה הדיון שהיה ב
קיריל... קבל חישוק:
כי בשפה שלנו חישוק - חיבוק ונשיקה

Dynamo1929

New member
.

Time, it needs time To win back your love again I will be there, I will be there Love, only love Can bring back your love someday I will be there, I will be there I'll fight, babe, I'll fight To win back your love again I will be there, I will be there Love, only love Can break down the wall someday I will be there, I will be there If we'd go again All the way from the start I would try to change The things that killed our love Your pride has built a wall, so strong That I can't get through Is there really no chance To start once again I'm loving you Try, baby try To trust in my love again I will be there, I will be there Love, our love Just shouldn't be thrown away I will be there, I will be there ..................................

למעלה