אהבה

DeAth ScrEaM

New member
הממ..

אני לא כל כך מסכימה עם המשפט... כי לא תמיד זה הדדי.... בנאדם יכול להיות מאוהב שמישו ולא להיות נאהב על ידו... אז זה לא בדיוק "תלות הדדית".. אבל כשזה כן הדדי.. אז.. "תלות הדדית"-לא ממש מסכימה... כי... נכון שמרגישים תלות מסויימת... אבל זאת לא באמת תלות.... חושבים שזה תלות בגלל שיש בזה יותר מדי רגשות.... אם באמת הייתה פה תלות אז זה כבר לא הייתה אהבה אלא אובססיה או משו.... ו... "כיבוד עצמאותו של השני"-כל עוד זאת אהבה בריאה אז כן... אני חושבת שככה זה צריך להיות ושככה זה באמת לרוב הזוגות הנורמליים... ואינלי כל כך הגדרה לאהבה.... אני חושבת שלאהוב זה פשוט לרצות שיהיה לבן אדם שאתה אוהב טוב.. שיהיה מאושר.... ולעשות משו בשביל זב אם יש הזדמנות... כנראה שאני מאמינה באהבה.... אם כתבתי דבר שכזה...

Angel lips

New member
האובסייה נובעת מהאהבה... אבל תלות

יכולה להיות גם בלי אובססטיה, אני תלויה בן אדם כי יש לנו דברים במשותף, אני גם תלויה במורה שלי כדיי להצליח אבל זאת לא אומרת שאני אובססיבית אליה

M a r U s k A

New member
../images/Emo23.gif

אהבה... אני כבר יותר מ4 חודשים
ומרחפת לי בעננים... ואני חושבת שההגדרה הזאת נכונה אבל היא לא מספיקה! יש כל כך הרבה דברים להגיד על אהבה.. שאני לא אתחיל
דרך אגב... לחברה שלי היה יומולדת ביום שבת, אז ביום שישי הגיע שליח עם פרחים ונכנס לנו באמצע שעור כימיה והביא לה זר ורדים מה זה יפים מחבר שלה - איזה מאמי
וא המורה שלנו אמרה לנו להתרכז במבחן ולקנא בשקט =/

Angel lips

New member
איזה חמוד הוא :) אני אוהבת אנשים

כאלה זה ממש כיף... אני גם אוהבת להיות כזו :)

M a r U s k A

New member
גם אני רוצה זר פרחים ../images/Emo10.gif

קיבלתי זר רק פעם אחת בחיים שלי ליומולדת 16... אהמ עומר אהמ..
חבל שהוא לא כאן

Cruel Girl

New member
לדעתי המורה שלך טעתה..

הטעות שהיא טעתה לדעתי הוא לנסות להגדיר בכללי מה זה אהבה, כי הרי זה ברור שכל אדם מרגיש משהו אחר. אם היו מבקשים ממני להגדיר אהבה היתי כותבת- רצון להיות עם מישהו בכל שניה אפשרית ולדאוג שיהיה מאושר גם אם זה בא על חשבון האושר שלי. בכל מקרה זאת דעתי...

vk3

New member
נכון ולא נכון... ../images/Emo23.gif

תלוי מאיזו פינה מציצים על זה... אני מסכים שזו תלות הדדית ואסור להפריד מילים אלו, אחרת זה הופך לטעות
כלומר שהאחד תלוי בשני וההיפך, מתוך רצון והסכמה ב
שלם
זה מן משא ומתן כזה... כי באמת, כאשר ומתאהבים עד כלות נפשנו, אנו לא יכולים " לחיות" בלי אהובנו
כיבוד העצמות של השני... אהא
כמה חשוב... אולי זה המרכיב העיקרי
בלי זה התבשיל לא יוכן כראוי ואם בכלל... יודעים ת'ציור הזה של שני העיגולים האחד ירוק והשני צהוב ושניהם מתלכדים באמצע ושם רואים כחול ( ערבוב שני הצבעים) ומלבד הכחול לירוק יש שטח משלו ולצהוב גם כן
אז זה העניין... שני אנשים אכן ופכים למשהו שלם, ייחודי ומאוחד, אבל שניהם שומרים על האני העצמי שלי
אתה לא מוכר את נפשך לבן זוגך... ומה אם בסוף לא תתאימו
אסור להיות קיצוניים
אבל חוץ מההגדרה השטחית והבנאלית הזאת, אהבה זה עולם ומלואו
זו הנשיקה שגורמת ל
ך לרטוט כמו וויברטור, זה גלי החום שעוברים בגופך כול פעם מחדש כשאתה רואה את/ נמצא עם בן הזוג, זו התשוקה התמידים שחשוב לשמור עליה ולרענן לפעמים
שמאיצה את קצב הנשימה וה
, זה המגע של בן הזוג שמעביר בך צמרמורת כול פעם מחדש, זו היכולת לעצום עיניים ולהרגיש, להרגיששששששש את בן הזוג איתך, למרות המרחק העצום בו אתם יכולים להימצא, זה לבכות כשהוא בוכה ולצחוק בהישמע צחוקו באוזנייך, זה הרצון להיות איתו תמיד ולעשות לו טוב, להגן, ללטף, לנשק, ללחוש לו מילים יפות באוזניו... ולאהוב, לאהובבבב אותו בכול
ך ועד כלות נשמתך
וכשאני כותב מילים אלו, האמינו לי שזה לא סתם... חוץ מאליכם, יש להן ייעוד נוסף...

ואו איזה מילים משגעות../images/Emo8.gif

אתה ממש צודק! ואו איזה מילים מקסימות:) הכי מקסימות בעולם!!!!!!!!!!!! לייעוד שלך יש מזל
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angel lips

New member
קירילוש../images/Emo26.gif

נתת הגדרה מאודדד יפה לאהבה אבל יש חלק שמפריע לי "זו הנשיקה שגורמת לך לרטוט כמו וויברטור, זה גלי החום שעוברים בגופך כול פעם מחדש כשאתה רואה את/ נמצא עם בן הזוג, זו התשוקה התמידים שחשוב לשמור עליה ולרענן לפעמים שמאיצה את קצב הנשימה וה, זה המגע של בן הזוג שמעביר בך צמרמורת כול פעם מחדש" כאן זו יותר הגדרה של התאהבות ההדלקות, לדוגמא ההורים שלי אוהבין ונשואים כבר 22 שנה לא ניראה לי שכל נשיקה של אבא מעבירה באמא צמרמורת מה שיש בנהם זו האהבה ולא ההתאהבות... שאותה בעצם הגדרת במשפטים אלה.

vk3

New member
חחחחחחח אוקיי, מסכים בחלק מן הדברים

אני מסכים שהתרגשות כזאת היא בהתאהבות עצמה, אבל הסוד לקשר טוב ומלא אהבה הוא לשמור על כול זה, גם אחרי ההתאהבות

למעלה