sh53

New member
../images/Emo25.gif

וויי איזה דבר מדהים זה? אה??? תמיד חמה ומתוקה. תמיד מחממת את הלב. תמיד באה בזמן (למעשה אין זמן לא נכון לקבל/לתת אותה). תמיד במינון הנכון (הרופאים ממליצים על מינון גבוה וכמה שיותר
). איך אתם בנשיקות? מנשקים או מנושקים? מה יותר? רטוב או יבש? עם עיניים סגורות
או פתוחות
עם
או לא? האם יש גם
של
? איך אתם אוהבים את ה-
שלכם? האם יש מתכון לנשיקה טובה / גרועה? האם הנשיקות השתפרו עם הגיל?

halar

New member
../images/Emo25.gif הנשיקה הראשונה שלי../images/Emo25.gif

הנשיקה הראשונה שלי הייתה לפני שנה עם נאור כן, איתו זה היה אצלי בבית נאור בא אלי ישבנו אצלי בחדר שמענו מוזיקה פתאום הוא מתקרב אלי ובא לנשק אותי אני אז הייתי תמימה וחסרת ניסיון ולא ידעתי לנשק צרפתית נאור התקרב ואני התרחקתי הוא שוב התקרב ואני שוב התרחקתי זה היה מזה מצחיקקקקקק בסוף נאור החזיק לי את היד היתקרב אלי ואמר לי "אם את אוהבת אותי, תנשקי אותי" אני אמרתי לו "אני לא יודעת להיתנשק" אור אמר לי תפתחי את הפה אני פתחתי ואז הוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי ונישק אותי. זו הייתה הנשיקה הצרפתית הראשונה שלי ומאז אני יודעת לנשק מזה טוב ואני מודה שאני ונאור היינו מתנשקים הכי טוב נאור יודע לנשק טוב אני חולה על הנשיקות שלו ואני למדתי ממנו לנשק ככה טוב.

sh53

New member
ה../images/Emo25.gif שלך עוד תגיע - סבלנות ../images/Emo13.gif

sh53

New member
ה../images/Emo25.gif שלך עוד תגיע - סבלנות ../images/Emo13.gif

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo25.gif

אני חושבת שאני יותר מ'מנושקת'..
[חח נו, אי אפשר להאשים אותי, נכון?!] יבש או רטוב, תלוי בעיתוי, אבל בתכלס זה לא משנה לי
עיניים סגורות!! רק סגורות !!
ועם לשון.. במיוחד אחרי שהוא אוכל שוקולד
חח סתם סתם
אמממ... אני כולה בת 15 וקצת, אז לודעת.. חחח
אבל תמייייייד כיף לקבל נשיקה..

sh53

New member
לשון ../images/Emo3.gif

כשאוהבים, כל כך רוצים לגעת ולחוש אחד את השני ולא נגעלים אחד מהשני (יש כאלה שנגעלים מנשיקות צרפתיות, אולי בגלל הפחד, אולי בגלל דיעות קדומות), אז רציתי להגיד לכם חברים - שלא צריך לפחד ולא צריך להגעל - כי כשאוהבים, אז אוהבים עד הסוף, כמו שאוהבים את העיניים, השיער, האף ועוד דברים בבחורים/בבחורות - אוהבים את הלשון שלהם

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifממממ.....

מממ.... נראה לי יותר מנושקת... [
] ומממ.. אני לא יודעת מה שאני אוהבת יותר/פחות כשזה עם בנאדם שאוהבים זה תמיד נפלא [
]
. סיימתי את דבריי תודה.

2 כוסיות

New member
אמ...היי... אני יענה :)

אמ..אני מתה על נשיקות... כשמתנשקים זה אין..זה ה-דבר! זה מחממם אתצ כל הגוף את הנשמה ואת הלב! אנני מתנשקת בדכ רטוב...לפעמים מוצצים אחד לשני ת'לשון (כמה שזה נשעמ מגעיל זה לא ככה...זה אחלה ממש! כדאי לכם לנסות!זה ממש כיף...) אמ..יש נשיקות בצואר שזה סופני..זה מחרמן..לנשוך ת'שפה וזה... אני אישית אוהבת מאוד נשיקולת על שום דבר אין על חיבוק.... ואפם זה ביחד אז בכלל! ומה....איתכם?

נשיקות

אני אפסר לכם סיפור , לפני חודשיים , אחרי שנפרדתי מהחבר שלי ורציתי הפסקה , פגשתי בחור שאמר לי שהוא אף פעם לא תהנשק... וביקש ממני בקשה קטנה להתנשק איתו ... הייתי בשוק, הייתי בהלם הייתי המומה.... אבל , הסכמתי גם ככה ההיתי בשלב מאוד פרוע בחיים שלי ... הרגשתי חופש ואהבתי את ההרגשה ... אז ..... ישבנו אצלו הוא הדליק את הנרות של השבת שהיו לאמא שלו במגירה במטבח .. .זה היה מצחיק קצת לראות איך הוא מתאמץ... ואז. הוא התקרב... ואני התרחקתי כי הייתי קצת נבוכה, ואז התיישבתי ודיברתי איתו , על זה שאם הוא בטוח ? אם הוא באמת רוצה .. ? והוא אמר כמובן ! חחההה צחקתי ממנו.... אבל הסכמתי ... ואז הוא קם לקחת מסטיק.. מסכן מזה התרגש כנראה ... ואז הוא בא , ופתח את הפה ופשוט התחיל ללקק אותי ... ואני בשיא הרצינות נקרעתי מצחוק... זה היה מאוד מרושע.. אבל הוא לא ידע להתנשק... ו..... חשב כנראה ש"דוגי סטייל" זה מילה נרדפת לנשיקות ... הוא היה נבוך אבל ... הרגעתי אותו אמרתי לו שאני סתם רעה.. פוייה... ואמרתי לו דבר ראשון תעצום עיניים , דבר שני תביא תמסטיק שלך הוא יפריע ... דבר שלישי , התקרבתי אליו , הבאתי לו נשיקה על שפתיים החתומות שלו ואז עוד ועוד ועוד עד שהוא התחיל לשתף פעולה ... קצת נגעלתי כי בדימיון שלי פינטזתי על החבר הקודם שלי , הנשיקה עם הבחור המסכן אני לא זוכרת אבל אני זוכרת שכשחזרתי הבייתה החלטתי שאני עם סטוצים גמרתי , ואני רוצה את אהובי בחזרה.... חודשיים אחרי זה נפרדנו .. (אתמול, היינו אמורים לחגוג את האיחוד המחודש שלנו ... )

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifקוראים לה שושי ../images/Emo3.gif

וסיפור נחמד מרושעת
סתם, באמת נשמע מצחיק גם אני לא הייתי מתאפקת...

לא נראה לי שמישהי

איי פעם הייתה נהנת אילו היא הייתה מתכוננת נפשית לאיזו החדרת לשון ובמקומה הייתה מקבלת ליקוק על חצי מהפרצוף.... חחהההה נראה לי שהוא עדין שומר איפשהו את המגבת שבעזרתה התנגבתי ממנו... לא שמרתי עם הבחור הזה על קשר מאז אותו הערב..... מישהי אוהבת ליקוקים על הפרצוף ? יש לי עדיין את הטלפון שלו ...

sh53

New member
../images/Emo6.gif

שמחה בכל אופן שתיקנת את המצב והראית לו איך מתנשקים. אני חושבת לעצמי אם זה היה קורה לי, הייתי כל כך נפגעת, נכון שהסיפור כל כך מצחיק, אבל מצד שני הוא גם כל כך יכול לפגוע - במיוחד אם הבחור רגיש ולוקח ללב. שמחה שתיקנת את המצב ולא השארת אותו שם לבד, גם אם זה אומר שקיבלת ליקוקים

תראי....

אף פעם לא הייתי במצב מביך שכזה .... אבל .... אחרי שבועות שלא הייתי איתו בקשר .. סתם יצא לי לפגוש אותו ברחוב ... ושאלתי אותו לעזעזל מה זה היה הליקוק הזה ... הוא ענה לי ש"דחף" .... עד היום אני לא מבינה את פרוש המילה דחף... מישהו כאן מבין בגילגולים חוזרים ? אולי היה לו דה ג'בו? אגב, למרות שצחקתי עליו , אבל באמת שלא השארתי אותו שם לבד עם כל הבושה שלו .. הרגעתי אותו וגרמתי לו להרגיש טוב ...אני מוכנה לספוג הכל אבל אם משהו פוגע בחברים שלי אני תמיד אעמוד לצידם .. גם אם אני צריכה ללמד אותם איך להתנשק... מאז זרמנו המון מים בבאר שלי ,כהיום אני חושבת שנשיקה היא משהו אינטימי שלא חולקים עם כל אחד אלא זה משהו מיוחד ... כהיום לא הייתי מנשקת סתם בחור ....רק אם יהיו לי רגשות אליו .

PEACE FOR ALL

New member
אייי...../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

נשיקות זה דבר מדהים. אין יותר טוב מזה. זה נותן הרגשה שאי אפשר לתאר.. איך אני אוהבת את הנשיקות שלי? אם אני אוהבת את הבנאדם, ממש לא אכפת לי איך יהיו הנשיקות. אני ארגיש נפלא רק מההרגשה של הקרבה אליו. אבל יש משהו בנשיקות שממש עושה לי את זה - המבט שלפני. אויי.. זה הורס אותי. מן מבט חודרני כזה.. שפשוט יודעים שאחריו תבוא נשיקה. אבל חוץ מזה, אין לי שום העדפות לגבי נשיקות. נשיקה זה באמת דבר קסום. ההמצאה של המאה.
אוךך... עשיתם לי חשק.

למעלה