Party Weekend

lilison13

New member
../images/Emo25.gifParty Weekend../images/Emo25.gif

שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא: תמונת השבוע:
ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים?

NoAmItA ChAn

New member
אחרי דיי הרבה זמן D: ואני אוהבת את החתימה שלך

בציטוט של האוס (; שיר השבוע של MCR: פלנטרי גו, איים נוט אוקיי והלנה. פשוט כי שמעתי אותם היום XP שיר השבוע בכללי: אין הרבה אבל מה שיש מהשבועיים האחרונים: Supergirl - Reamonn Five Years - David Bowie The Ballad Of Mona Lisa - Panic! At The Disco I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith אמן/אלבום השבוע: דיוויד קוק
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט - אין? ספר - .. גם אין D: תוכנית - ... אין, אבל נניח ש.. הממ.. ארץ נהדרת D: והאוס, שעכשיו אני הולכת לראות. דבר טוב/רע שקרה השבוע:
סיימתי טירונותתתתתתתתתת!! @.ץ5$<#ץ@%!#%^ יום הכי טוב השבוע: וואי, קשה לי להחליט. אולי אתמול, כי חזרתי הביתה אחרי שסגרתי שבת בבסיס <: ויום הכי רע השבוע: אני לא חושבת שהיה יום רע בטירונות O: התחדשות השבוע: המממ.. טבעת שדודה שלי קנתה לי מקודם בנמל D: ואיזה קילוגרם אחד או שמונה
וגם שעון חדש של סווץ' שקניתי אתמול, חולצות לבנות, גרביים, חזיות, תחתונים (כי שקית כביסה הלכה לי לאיבוד בטירונות ._.) האדם שעשה לי את השבוע: המשפחה שלי, חברות שלי והבנות בטירונות
סיכום שבוע במילה אחת: טירונות! ציטוטי השבוע: וואי, כמה יש מהטירונות! "כל דבר כזה או אחר", "שתי טורים", "תקלת-תחת" ועוד המון XP תכנונים לשבוע הבא: קורס! אומג, אני מתרגשת ;_; תמונת השבוע: X ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים? חיילת? XD

NoAmItA ChAn

New member
וואי, אבא שלי ואני מכורים לסופרגירל!

ובאיזשהו שלב בטירונות, באחת מהפעמים הרבות שסחבתי משהו ממש כבד, קלטתי שאני מזמזמת אותו XPPP ותודה!

Hadar way

New member
מזל טוב! שסיימת טירונות וזה ../images/Emo9.gif

ובהצלחה בקורס :)

lilison13

New member
נובלס,אקסטזי,חסה,שמפניה

כל הדברים שלקחתי בשישי,חח צוחקת :p שיר השבוע של MCR: לא זוכרת שיר השבוע בכללי: אלג'יר - קיטש אמן/אלבום השבוע: כמו תמיד~ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: תוכנית - האוס דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב ורע קרה במקביל בשישי אחד טוב אין לי כח חפרט כבר סיפרתי את הסיפור הזה טרליון פעם יום הכי טוב השבוע: שלישי,כי ישנתי בבית XD ויום הכי רע השבוע: שישי התחדשות השבוע: ~ האדם שעשה לי את השבוע: לי!!! היא סבלה את החפירות שלי כל השבוע סיכום שבוע במילה אחת: FAIL ציטוטי השבוע: ~ תכנונים לשבוע הבא: טיול שנתי!!! ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים? כיפה אדומה כנראה תמונת השבוע: מצאתי את אח התאום של ג'ימי הסולן של MSI

Hadar way

New member
כיפה אדומה זה מגניב :O

ואנחנו באותם ימים טובים ורעים, כנראה שהם היו פשוט קקי של ימים XD

Hadar way

New member
טהנהנינייניניינינהנה

שיר השבוע של MCR: אהההההה היה משהו... אני פשוט לא זוכרת מה ><
שיר השבוע בכללי: Christina Aguilera - Hurt מלא ריהאנה (אבל זה לא היה באשמתי, הנהג אוטובוס כל הזמן שם ריהאנה ומזרחית ><) שגר פגר- הבילויים
אמן/אלבום השבוע: כריסטינה אגילרה
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: האלכימאי- אני פשוט אוהבת אותו! אבודים- כמעט סיימתי את העונה הראשונה! :) וראיתי מלאמלא קטעים ביוטיוב של בריטניה גוט טאלנט 2009 ><
דבר טוב/רע שקרה השבוע: טיול שנתי שהיה כיף בטירוף! :)
ביום ראשון היה בוחן בביולוגיה והלך לי די חרא
קרו יותר מדי דברים שביאסו אותי בזמן האחרון והם עושים לי רע
יום הכי טוב השבוע: שלישי
ויום הכי רע השבוע: שישי
התחדשות השבוע: חולצה ומכנסיים של הטיול השנתי :D
האדם שעשה לי את השבוע: כל מי שהיה איתי באוהל בטיול
סיכום שבוע במילה אחת: חברים
ציטוטי השבוע: מלפני כמה דקות: בת:"איזה כוסית" אני:"שקלי מילים ליד אחותי" בת:"איזה בומבה, איזה שאפה! בסדר עכשיו?"
תכנונים לשבוע הבא: בצפר וכנס ט' שלישי וטיול אביב
תמונת השבוע:
ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים? אינלי מושגגג ואני חייבת רעיונות >< הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמיאו~

שיר השבוע של MCR: skylines and turnstiles שיר השבוע בכללי: Perfection- Super Junior M Destiny- Super Junior M Love is sweet- Super Junior M Off my mind- Super Junior M True Love- Super Junior M My all is in you [Chinese version]- Super Junior M אמן/אלבום השבוע: אהה... נחשו. [רמז- הם סאבגרופ של הלהקה האהובה עלי, הם קוריאנים (ושני סינים) ששרים במנדרינית. והם הוציאו אלבום חדש. המממממ.] סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט- ברבור שחור@#$Y&*%^$#^&%$# ספר- הצל של אנדר תוכנית- גלי וידיאו- ושוב, נחשו. [לא, זה לא הקליפ של פרפקשיון. בכלל לא. >_>;] דבר טוב/רע שקרה השבוע:
פלאפון חדש וסופר סקסי333333333>
האלבום של סופרג'וניורM
אה, העיפו את קיבום ואלכסנדר מיו קיס. ._." אני די באופן רשמי כבר לא קיס מי. יום הכי טוב השבוע: חמישי~ בית וזה. ויום הכי רע השבוע: ... כל יום אחר? התחדשות השבוע: פלאפוןןןןןןןןן 3333333333333333333333333333> עדיין חסר שם, אבל כנראה אקרא לו האני~ האדם שעשה לי את השבוע: אמ. אמ. אמ. ז'ו מי? 0.0; לול סתם. אבא D: [שקנה לי את הפלאפוןXD] סיכום שבוע במילה אחת: אמ. ציטוטי השבוע: אה... תכנונים לשבוע הבא: לאדעת תמונת השבוע: השגכםפמןחגכשדהפמןכשגהמגשכ מימין 33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333> כאילו מאז הקאמבאק קיומי פוצצו את עצמם בפאנסרביס [השפמןםחגדפןםשדגפ הם כל הזמן מתחבקים. כל הזמן! מימי פשוט בא וחיבק את קיוהיון ברנדומאליות מוחלטת ואעה זה היה כל כך מתוק ;_;] אבלללללללללללללל! סוף סוף אני מקבלת גם קצת מימין!!!
ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים? אה. אה. לאדעת? צריך לחשוב על תחפושת מחלקתית אני חושבת LOL

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבעצם, בא לי להציף קצת בתמונות.

אז, כזה, ז'ו מי!
יפה שכמותו 333333333>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifוסונגמין~~ ראור../images/Emo99.gif

אוף למה הם כאלה יפים למה. >:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifוקצת קיומי~

כי לא יפה לקפח אותם רק בגלל ההתלהבות שלי ממימין~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifממפף עכשיו צריך גם קיומין לא?XD

כדי להשלים את הסדרה~ [לא הכי חדש ואני די בטוחה שהעלתי את זה כבר אבל למי אכפת~] [למי שלא הבינה- מימין= ז'ו מי/סונגמין קיומי= קיוהיון/ז'ו מי קיומין= קיוהיון/סונגמין וביחד הם יוצרים את קיומימין- הOT3 הכי מושלם EVER~~
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאח, שינדונג../images/Emo23.gif

למה אתה כזה כוסית למה?! [באמת למה._." יש לו חברהההההה נו. שיתחתנו כבר>:]

למעלה