סיכום מסוכם../images/Emo3.gif
שיר השבוע של MCR: פריזון, טו די אנד שיר השבוע בכללי: Placebo - Special needs אמן/אלבום השבוע: placebo apocalyptica סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: על טבעי וסמולוויל דבר טוב/רע שקרה השבוע: חברה באה מרמת השרון לבקר אותייייייייייייייייייייייי ושוב (אני יודעת שאמרתי את זה כבר) אני עדיין לא מאמינה שהיא באה!!! דבר רע שהגיע יום שישי....יענו נגמר השבוע... יום הכי טוב השבוע: שלישי ויום הכי רע השבוע: שישי...ראשון... התחדשות השבוע: לא נראה לי שקניתי משהו לעצמי בזמן האחרון.... האדם שעשה לי את השבוע: החברה שבאה לבקר אותי
אמממ סיכום שבוע במילה אחת: שבועע חופשששששששששששששששששששששש ציטוטי השבוע: אין לי ממש ציטוט אז אני פשוט אצטט שורה משיר שממש נדבקה לי לראש בזמן האחרון: I'm not quiet myself this days guess we all come undone in time to time in different ways well, I have myself to blame guess I don't understand I need help anyways. תכנונים לשבוע הבא: שוב דבר מיוחד
תמונת השבוע: פרנקייייייייייייייייייייייייי אני מתה עליוווו!!!! מי שלא מבין מה קורה שם פרנק מנשק את התמונות של הבנות שלו
אעאעאע ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים? מעכשיו פורים?? ואנה גנבה לי תתחפושת אהמ אהמ