Party Weekend

XoLilMissLolaoX

New member
סיכום מסוכם../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR: פריזון, טו די אנד שיר השבוע בכללי: Placebo - Special needs אמן/אלבום השבוע: placebo apocalyptica סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: על טבעי וסמולוויל דבר טוב/רע שקרה השבוע: חברה באה מרמת השרון לבקר אותייייייייייייייייייייייי ושוב (אני יודעת שאמרתי את זה כבר) אני עדיין לא מאמינה שהיא באה!!! דבר רע שהגיע יום שישי....יענו נגמר השבוע... יום הכי טוב השבוע: שלישי ויום הכי רע השבוע: שישי...ראשון... התחדשות השבוע: לא נראה לי שקניתי משהו לעצמי בזמן האחרון.... האדם שעשה לי את השבוע: החברה שבאה לבקר אותי
אמממ סיכום שבוע במילה אחת: שבועע חופשששששששששששששששששששששש ציטוטי השבוע: אין לי ממש ציטוט אז אני פשוט אצטט שורה משיר שממש נדבקה לי לראש בזמן האחרון: I'm not quiet myself this days guess we all come undone in time to time in different ways well, I have myself to blame guess I don't understand I need help anyways. תכנונים לשבוע הבא: שוב דבר מיוחד
תמונת השבוע: פרנקייייייייייייייייייייייייי אני מתה עליוווו!!!! מי שלא מבין מה קורה שם פרנק מנשק את התמונות של הבנות שלו
אעאעאע ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים? מעכשיו פורים?? ואנה גנבה לי תתחפושת אהמ אהמ

Ayush Cohen

New member
:)

שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: Planetary (GO!) ו- SING אמן/אלבום השבוע: MCR ♥ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: לא זוכרת דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא זוכרת יום הכי טוב השבוע:לא זוכרת ויום הכי רע השבוע:רביעי התחדשות השבוע: אין האדם שעשה לי את השבוע: חברה שלי
סיכום שבוע במילה אחת: נחמד ציטוטי השבוע: אין תכנונים לשבוע הבא: לחפש תחפושת תמונת השבוע:אין ולכבוד פורים,למה אתם מתחפשים? לא יודעת...
מחר יש יום נישואים למייקי לאישתו לא? http://www.imdb.com/name/nm2427904/bio a> border=0 src=https://timg.co.il/f/Emo6.gif>

Ayush Cohen

New member
כיאילו צריך

לשים תמונות שלהם ואחלהם ילדים וזה
נכון שזה יהיה חמוד מצידנו?
אופס יצא לי שני קישורים (זה קישור לIMDB שרשום שם שזה התאריך ובלה בלה בלה...) או שאתן לא רוצות לחגוג את היום הזה?

XoLilMissLolaoX

New member
ברור שצריך לחגוג!!!../images/Emo12.gif

ולאחל להם בייבי וואי הכי חשוב!! חחחח
יהיו להם ילדים כאלה מתוקיייייייםםם LOL

Ayush Cohen

New member
יו פרנק וג'מיה ב-9 למרס 2008

http://www.imdb.com/name/nm2432373/bio אוףף אני לא מצליחה למצוא אצת של ריי וקריסטה
זה באוגוסט 2008 אבל לא מצאתי את התאריך המלא כיאילו באיזה יום ושל ג'רארד ולינזי ידוע
(3/907

Ayush Cohen

New member
חח *ה-3 לספטמבר 2007

אוףף חח התיאשתי לחפש את התאריך של ריי חח אבחל מצאתי תמונה מהחתונה חח איזה חמודים

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח מחר נעשה שירשור תאריכים חשובים...

נראה לי אנחנו זקוקים לזה.... תודה על כל התאריכים!! והיא באמת נראית חמודה!! סוף סוף אני יודעת איך היא נראית!!!

Ayush Cohen

New member
כן באוגוט 2008

למישהי בשם קריסטה יש פה לינק תמונה שלה בשירשור

sashkaalex

New member
או מי גאד!!!!איך לא ידעתי מזה!

אבל הוא כזה סקסי!דאם לוקח לי הרבה זמן ליקלות דברים! בלא!!

sashkaalex

New member
i can do it like a dude!

שיר השבוע של MCR: planetary go שיר השבוע בכללי: rihanna s & m אמן/אלבום השבוע: tractor bowling סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: ספר הנערה שבעטה בקן הצרעות. תוכנית האנטומיה של גריי דבר טוב/רע שקרה השבוע: דבר טוב קיבלתי טיפ!!! דבר רע שאני גמורה!!! התחדשות השבוע: בנעלים מכוערות לעבודה האדם שעשה לי את השבוע: חבר שלי
סיכום שבוע במילה אחת: בסה... תכנונים לשבוע הבא: עבודה שיעור נהיגה עבודה שיעור נהיגה לישון!! תמונת השבוע: מימתי לפראנק יש הרחבות?ואדיין יש לו? למה אתם מתחפשים? מי שראה את הסרט אליס בארץ הפלאות אז אני מתחפשת לארנב הלבן!

למעלה