שיר ליום

../images/Emo25.gifשיר ליום

ולאחר עיר מקלט בשבוע שעבר, ספיישל הערים ממשיך:
עיר של קיץ
מילים: מיכה שטרית לחן: ברי סחרוף וגידי רז
מתוך אלבומו הרביעי של ברי, נגיעות
השיר ידוע בכך שעל אף שהוא נחשב לאחד השירים המוכרים באלבום זה, הוא לא זכה למעמד הזה אלא רק כמה שנים לאחר צאת האלבום. (בניגוד למשל, לככה זה ועבדים).
לשיר עיוות מיוחד שהכין Drorrrr שנקרא "עיר של אופיום" מצורף לינק.
על מה מדבר שיר התלאביב הזה? בואו לקרוא בניתוח השיר.
אתם מוזמנים לדרג את השיר, לכתוב את המשפט האהוב עליכם וכל מה שבא לכם עליו
מילות השיר ימים של קיץ או חורף בלי אביב ובלי סתיו אנ'לא חוזר אלייך זה הסוף זו התחלה רק מלחמה אם תבוא תחזיר אותנו הביתה כמו אהוב לאהובה כמו אחרי המלחמה אם תבוא אם תבוא ועכשיו לאכול לשתות מהיין אחר כך לרקוד ונעלה אלי הבית ועכשיו לצעוק ואחר כך ליפול ליפול בשקט ליפול בזרועותיך והעיר עיר של קיץ בתל אביב אין סתיו הכל חוזר אלייך גם סוף גם התחלה רק מלחמה אם תבוא תחזיר אותנו הביתה כמו אהוב לאהובה כמו אחרי מלחמה אם תבוא אם תבוא ועכשיו לאכול...

קיר קמט

New member
5, 5 5 5 5 5 5

(ואם אפשר, אז בגרסת ההופעה) לי אישית לא נמאס מהשיר הזה. משהו בו חודר עמוק לתוך המח, מתיישב בפנים ומסרב לצאת. המילים די בנאליות, אבל "והעיר, עיר של קיץ, בת"א אין סתיו"... זה פשוט משפט נכון.

4.5

על אף העדפתי את ירושלים מתל אביב השיר הזה חייתי, בייחוד ביצוע הלייב המטורף שלו ועוד יותר בייחוד הביצוע של הסיבוב של פורטיסחרוף, מטורף! "ואחר כך ליפול (או לנפול) בשקט בין זרועותיך" משפט ענק

5 :)

שיר שאף פעם לא נמאס. במיוחד כיף לשמוע אותו בהופעות:) חחח אני זוכרת שלפני כמה [וכמה] שנים הייתי באיזו חנות למתנות יחד עם חברים, ובא איזה אחד שביקש לחרוט על מצית "רק מלחמה אם תבוא, תחזיר אותנו הביתה". וכראוי לילדים קטנים ומציקים
- תיחקרנו אותו מה זה המשפט הזה.. והוא נורא סיקרן אותי משום מה.. זמן לא רב אחרי זה התחלתי לשמוע את בריD:

שיר כלכך ייפה../images/Emo99.gif5 בטוח!../images/Emo194.gif

שורה אהובה "ועכשיו לאכול לשתות מהיין אחר כך לרקוד ונעלה אלי הבית..." לא יודעת אני פשוט אוהב את זה ואני אוהבת שברי ניהיה ערס קטן וואמר לבית כמו ערס ולא בית נו איך אני אסביר את זה ><..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo6.gif 4.5

רק כי גירסת ההופעה יותר טובה מגירסת האלבום.

ולדמן

New member
3.5 לגרסת האלבום-

אבל לביצוע המטורף שיש לזה בהופעות,אני נותן 5.

5!! חמסה!!! חמש!!! פייב!!! צ'נקו!!!

פינף!!!!!! וכו' וכו'. טוב זה שיר מושלם שמעתי אותו פעם 1 בלייב ביומעצמאות של שנה שעברה, בההופעה המטורפת בקניון ערים בכפ"ס יחד עם עוד טריליון ילדים שבאו לראות את הראל סקעת וניסים גרמה מתפרע עם התלתלים
אבל די, זה שיר מעולה כ"כ והשגיאות רק מוסיפות לו חן
ה-שורה ללא ספק: ועכשיו לצעוק ואחר כך ליפול

5!!!!

אח, כל פעם שאני שומעת את השיר הזה עוברים בי גלים של נוסטלגיה וזכרונות...

ממממ כל מיני.

בעיקר מחברה שלא ראיתי מלא זמן כי היא בחו"ל, ומאח שלי(הוא תמיד מבקש שאתקשר אליו בשיר הזה כשאני הולכת להופעות..

למעלה