רק לך

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif רק לך

אין מה להוסיף, ויש כל כך הרבה מה להוסיף, שכביכול הרבה נאמר בלילה אחד, ובפועל עוד לא דבר. זו כבר את ואני. לא רק ממחר.

מתלטפת

New member
הרשיתי לעצמי..../images/Emo48.gif

לקבל שורות אילו רק לי.. כי.. כל המילים כל הדברים נועדו לך ולי להם לכולם המבוא של מנהל הפורום מקסים והכותבים מעצימים את הדברים.. ואם בפנטזיות עסקינן הרי שאין מה לומר חלק ואולי הרוב הם פנטזיות של החיים אמיתות לאמיתה.. בהרבה מהשורות כל אחת (מדברת אולי בשמי) מאחלת שאותם גברים יגשימו את אותם דיבורים אותם תשוקות נסתרות של הגבר לכבוש,,את אותה תשוקה של האישה להיכבש בידי גוף הגבר הנחשק.. כי כולנו, כן כולנו בראנו בורא עולם אדם וחווה עד התפוח.. ומאז התפוח....לא רק פנטזיות נותרו, גילנו את היצרים ... יצרי אדם חיים, והפנטזיות מעניקות בטחון לרצון , אומרות מותר גם לנסות. יש פה רצינות וחשק, התהוללות בלי פסק, מנהל פורום שנעים לקרוא את שורותיו,, ישנה גחלת לוחשת,,פיונה הנהדרת..מלטף שלקריאת חזיונותיו המחוספסים ללא התייפיפות פשוט בא לי להתלטף (ומפה המתלטפת כי בא לי באמת,
,אכפת לכם..?!!)בינגו ושרוליק,,ועוד אחרים שלא הזכרתי אבל אתם בהחלט ראויים..קראתי מדברי כולם בנעימים...כולם ... שורות שגורמות נועם וערגה שורות שנכתבות ללא חופזה, בטוב טעם,,
פשוט להנות מכל אקט ולהרגיש שייכת, שווה, רצויה ונחשקת ללא בושה לרצות להיות זאת שכותבים עליה אליה... ובברכה למנהל פורום אהבתי... פורום ברמה..

bugbuster

New member
היי היי הייייייי! ראבאק!../images/Emo25.gif

עוד יחשבו שהתחזיתי.. פאאק!
שאת זה אני בניק מזויף.
אוייייי
את סופרת את הנישקות אגב?
אה?
כתבת כל כך יפה, כל כך תודה.
בואי נפנטז? רוצה?
תני נושא
ממה היית מתחלילה?

מלטף 1

New member
ראבק!,,,נותן לך את הכבוד.

ידעתי שתענה לה,,,,,,ידעתי אותך ואותה. ועכשיו אני רואה לנכון לשלש את הפנטזיה,ראבק!!!

bugbuster

New member
זה לילי שישי סגרירי, אוירה,

איזו אוירה. אתה מכיר את הראיגוש שלי מלטף? בנה לנו שלד לפינטוז? בשלישה? בכל הרכב?

yesssss!

הופעתי בתוך הרשימה תודד'וש מתלטפת מוואה
ומסכימה עם כל מילה באגי באגי באגי אחלה פורום שמחה להיות חלק ממנו

מתלטפת

New member
עונג שבת..../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

אילו רק ידעתי הייתי נכנסת קודם...
תחושה מופלאה מרגשת..מתענגת..למשמע דברים אלה..באמת. מתכוונת לכל מילה. ותודה למחמאה להיות אתה אני..וזאת כתבת בכותרת ולא ידעת כי כך הוא זה... ואני יצאתי בדיוק מהמקלחת...כשכתב מלטף כי למקלחת הוא נכנס..(כי הגיע הזמן להישטף מריחות העמל ולקראת שבת עונג להתבשם...) ו.. אנוכי שם במקלחת כשהמים זורמים על גופי נותנת לתחושה להימוסס בתוכי, מרגישה כיצד נעות ידיו על גבי, עוצמת את עיניי ונותנת לתחושה להוביל... לא מביטה, רוצה להרגיש. המים זורמים בתחושה מדגדגת אך מגעו מעביר בי רטט גופי מתחדד מתכונן, משהו בתוכי מעורר, מצפה עורג לבאות.. פיטמות שדי מזדקרות ובטני הרכה מתמלאת באויר, מתעגלת כרחם המצפה להתמלא.. כבמטה ידי נעות קדימה להרגיש, אך הוא מאחור ממשיך... והנה... תחושה שאנו השניים כבר לא לבד.. כי עיניי עצומות אך ידי מלטפות.. האומנם.??? מי הוא .?? לא אדע.. רוצה להרגיש ולכן את עיניי לא אפקח.. שבת שלוש... עונג של שבת וכבר נאמר בשבת המצווה כפולה..

מלטף 1

New member
כפולה ומקופלת,,,

ואהוווו,,,,,, זה מתחיל לקרום עור וזיונים. זה נראה לי ליטוף חיי המזויינים. כי,,, במקלחת הייתי ואת התחת ראיתי,לגעת בתחת זה כמו להחליק על הקרחת שבתחת. ואכן,הרגשתי את פיטמותייך זקורות ומיצי ישבנך זולגים באצבעותיי,,, אצבעותיי כפין עבורי,כמו לשוני כפתיל עבורך. אבל,,, בהתכופפי מול ערוותך רק לשוני מחטטת בין שערך,עיניי מפלפלות ,,,עיניי רואות. שרביטי מרגיש את יישות המציצה,,,מה זה? זאת השלישיה?! אכן,,, חודר לתוכך ב-,,,,,לשוני. נותן לשון- מקבל מציצה מהשלישי. זה חזון החזוק שלי,,,ללקק ולהתלקק. ללקק לאחת ולמשמש לשניה,,,באצבעותי. והוא,,, הוא חופשי לזיון החזק ביותר לאחר של המישמושים,הבישבושים והדישדושים. להחזיק מעמד,להחזיק את בזירמה. זה עצום ,,,זה הטאו האמיתי. אל תפקחי את עינייך מלוטפת שלי,,אני הוא התאום שלך אך לא הזיין שלך,,כי יחד נזיין את השלישי. זאת תהיה ז י ר מ ה ענקית. עד בוקר,,,,נשב עד צהריים, נרקוד עד ליל.

bugbuster

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif רוצה להסיט...

למחוז אחר.
ליל שישי, סופה, כלב לא יצא החוצה, אני בן שש עשרה, מי יצאה מהמקלחת החמה?
להסיט?

מתלטפת

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifוואוו, הוא יפה הילד..../images/Emo128.gif|שוקו

יצאתי מהמקלחת כשרק המגבת כרוכה על גופי שערי השחור והמתולתל רטוב ומרטיב את כתפיי.. שקט בבית אין אף אחד מהילדים, יכולה להסתובב חופשי, חופשי אך,,, מי זה על הספה זרוק בשרמנטיות ילדותית, ואוו יפה הילד אני מהרהרת החבר של בתי, והיא לא בבית תגיע מאוחר מהתנועה. אני מתקרבת אליו ומביטה בו, גופו כגוף של אליל יווני, הוא שומר על כושר הילד. מטיילת במבטי לאורך גופו ולא יכולה שלא להבחין בבליטה שבין חלציו.. משהו קורה לי מבפנים, ירכיי רועדות.. ללא מחשבה נוגעת בו קלות, הוא פוקח עיניים
מבוהל..לא..!!! מופתע..מביט לא זז.את רטובה הוא אומר,,ובאופן אוטומטי מושיט ידיו למגבת על מנת לנגב את כתפיי אך המגבת נופלת לגמרי לידיו ומגלה לו את אשר לא ידע.. וואווו..הוא מתנשף... ואני בשקט, בשלוווה של גדולה.. מחכה.. זה מקסים להרגיש ..הכל גועש בתוכי. נראה לאן הוא יוביל את המסע.. אלוהים הוא לוחש..הם גדולים, השדיים שלך הוא לא יכול לדבר הוא מת לנגוע..הפיטמות... ממש לא כמו של.. אני סוגרת את שפתותיו בנשיקה.. אל נא לדבר או להזכיר שמות. זה לא אנחנו ה-מכירים... זה משהו אחר..נזרום ... כן,,נזרום הוא כמעט בוכה.. הבליטה בין חלציו כמעט ומפוצצת לו את האיזור הלחוץ.. לאט לאט אני פותחת את כפתורי מכנסיו ורק מעט מעט את הרוכסן.עוד לא אני אומרת.. לא יכול הוא מתחנן.. רגע,,קח אויר..תעצור את הלהט..בנשימה עמוקה ומגישה לו פיטמה.. מעולפת מלהט היניקה, מכניסה את ידי לתוך מכנסיו ומרגישה את הבליטה בידי.. כלי נאה לו לילד..וזה הקטן גדול יהיה... תמשיך אני גונחת, כולי מרוטטת לעונג מתמסרת תמשיך ... וממשיכה לענג את אברו הקשוח..מתרוממת משכיבה אותו , מורידה את מכנסיו וגוהרת ישר על אברו שקפץ זקור וחזק מתוך תחתוני הבוקסר שלו.. מלקקת,,יונקת..מעלה..הוא גונע מתפתל לא יודע מה לעשות עם עצמו. אני הָ-יודעת.. לאט לאט מתפתלת מעליו, ריח הרטיבות שנוזלת ממני מגרה עד אובדן חושים.. הוא לא יודע, לא מבין מה עובר עליו.רק גונח , גניחה המטמטמת את חושיי כמו היה זה בקבוק שלם של יין המטשטש את החושים... קח אותי.. לא את תזיין,, תלקק אותי עד אובדן חושים אני מבקשת,, תינק את תוכי כאילו היה זה כוס המים המרווה את צמאונך אני לוחשת כשקולי כבר נשמע כמנגינה של רטטים... הוא מבין הילד, הוא מסתער כאילו היה זה גול בשעה בדקה ה-90, אני מרגישה את כל אונו נצמד לגופי ,, הכל גועש הכל מסתחרר סביבי, לא יכולה למשוך יותר אך מבקשת שלא יכנס לתוכי, בכל זאת חבר של בתי.???!! כאילו....!!! ואני שמאבדת שליטה,,מסתובבת ומגישה לו את אחוריי. לא , לא,, זה יותר מידיי..אני לא יכול להחזיק הוא גונח.. זה בסדר אני מובילה אותו בוא, בוא אלי לחור שמאחור.. ................. טירררררר..טיררררררררר... אלוהים הוא מחכה לטלפון מבתי. אך לא הוא במצב כזה לעזוב..נותן לטלפון למשיך ולרטוט.. מה לעשות הוא מיילללללללל....... הכנס קודם אצבע אני מכוונת.. ולא יכולתי להמשיך כי....נעתקה נשמתי.... הוא תקע בי את כל אורכו לתוכי... אהההההההההההההה אךךךךךךךךךךךך זהו זה נפלא....הזמן עמד מלכת העולם מסתחרר לנגד עיניי הלב עומד להתפוצץ כי אין מקום בגוף יותר לא לתת לזה להיגמר, לעונג לרגע... אלוהים. הוא שווה הוא אוחז במותני ודוחף את עצמו לתוכי, כמו גלים מתפתלים אחד אל השני הראש מרחף ... לאט לאט,, שכרון חושים,,, הכל נעצר לרגע והנה זה בא... עילפון של עונג אלוהי הוא גומר בתוכי נשאר צמוד לגבי לא יכול להביט בי.. אני משתחררת לאט מאחיזתו מעבירה ליטוף על פניו וחוזרת למקלחת.. כדאי שתתקלח אחרי אני אומרת, עוד מעט הבת תגיע..
ואל תעשה מזה עיניין. .......... עד הפעם הבאה...

מלטף 1

New member
16?,,,מול חור השכנה,,,

יש רעש של טריקת הדלת,,,זה מזיז לי את המשהו. שיכון עממי,,,בית משותף ולא אחוזה מול המיטה. היא לא יוצאת לי מהמקלחת,,,אני הוא זה המציץ לה בחור דלת הכניסה,,,היא מול דלתי מנגבת את מפתן דלתה.....אופפפפפפפפפפפפ. זה חזק בגילי ה-16,,,,השכנה המבוגרת ה-יפה כך שמה גם. צבע עורה ,מוקה ב נ נ ה. הוא זקור לחלוטין,,,זה זמן ליטופי,,,וזה לא את היוצאת רטובה,,,זה הוא היוצא רטוב במכנסי. מלטף אותו לאט לאט,,,יורק על ראשו להרטיבו היטב,,,,,הוא מרגיש אבל אינו יודע עדיין בבתוליו. היא מסתובבת ,,בחור המנעול אני רואה את קצה מכנסיה הקצרים של אז שהגיעו כמעט עד הברכיים,,,אבל אצלי גם הזיין עד הברכיים,,,היום חצי. היא מתכופפת ומהלכת אחורה בניגוב ריצפת חדר המדרגות ומגיעה עד חור מנעול דלתי,אפילו נגעה בו,,,אני משתנק,,,יורד על עטרתו,,ואהו,,,זה חריף וחזק עד בכי,, רוצה לזיין אותה ב-16 שנות בתוליי. היא סובבה את גופה לחור המנעול,,,,,שדיה מבצבצים עד עומק נפשי,,,אלוהים זה מרטיט את כותלי לבבי. אני מלטף במרץ,,, במרץ מלטף בשתי ידיי,,,,מנסה להעריך אותו,,,כך זה בגיל ה-16,,,,,, בסיבוב היד מלטפת את איבר הזועק לטעום,,,,,קצת להרטיבו,אולי גם לה זה חסר? בעלה חנון ידוע בשכונה,השכנה סקסית בטרוף,,,ה- צבע, הריח, הטעם, השיער העניים הגדולות הנוגעות ומביטות לתוך בתוליי,הללי. ,,,,מניח את אוזני על חור המנועל,,שומע אותה מתנשמת במאמץ הקטן לסיים את ניגוב ריצפת המדרגות,,,,ולי זה נגמר בזירמה ענקית... נדמה לי שהיא מתקרבת למפתן דלתי,,,,,אכן!! זההרטיבות שלא ראתה ופתאום מציצה במפתן דלתי,,,, לנגב ביקשה, מנגבת. משתהה, מביטה, לא מבינה,,,, בשמלה אדומה ושתי צמות.

למעלה