16?,,,מול חור השכנה,,,
יש רעש של טריקת הדלת,,,זה מזיז לי את המשהו. שיכון עממי,,,בית משותף ולא אחוזה מול המיטה. היא לא יוצאת לי מהמקלחת,,,אני הוא זה המציץ לה בחור דלת הכניסה,,,היא מול דלתי מנגבת את מפתן דלתה.....אופפפפפפפפפפפפ. זה חזק בגילי ה-16,,,,השכנה המבוגרת ה-יפה כך שמה גם. צבע עורה ,מוקה ב נ נ ה. הוא זקור לחלוטין,,,זה זמן ליטופי,,,וזה לא את היוצאת רטובה,,,זה הוא היוצא רטוב במכנסי. מלטף אותו לאט לאט,,,יורק על ראשו להרטיבו היטב,,,,,הוא מרגיש אבל אינו יודע עדיין בבתוליו. היא מסתובבת ,,בחור המנעול אני רואה את קצה מכנסיה הקצרים של אז שהגיעו כמעט עד הברכיים,,,אבל אצלי גם הזיין עד הברכיים,,,היום חצי. היא מתכופפת ומהלכת אחורה בניגוב ריצפת חדר המדרגות ומגיעה עד חור מנעול דלתי,אפילו נגעה בו,,,אני משתנק,,,יורד על עטרתו,,ואהו,,,זה חריף וחזק עד בכי,, רוצה לזיין אותה ב-16 שנות בתוליי. היא סובבה את גופה לחור המנעול,,,,,שדיה מבצבצים עד עומק נפשי,,,אלוהים זה מרטיט את כותלי לבבי. אני מלטף במרץ,,, במרץ מלטף בשתי ידיי,,,,מנסה להעריך אותו,,,כך זה בגיל ה-16,,,,,, בסיבוב היד מלטפת את איבר הזועק לטעום,,,,,קצת להרטיבו,אולי גם לה זה חסר? בעלה חנון ידוע בשכונה,השכנה סקסית בטרוף,,,ה- צבע, הריח, הטעם, השיער העניים הגדולות הנוגעות ומביטות לתוך בתוליי,הללי. ,,,,מניח את אוזני על חור המנועל,,שומע אותה מתנשמת במאמץ הקטן לסיים את ניגוב ריצפת המדרגות,,,,ולי זה נגמר בזירמה ענקית... נדמה לי שהיא מתקרבת למפתן דלתי,,,,,אכן!! זההרטיבות שלא ראתה ופתאום מציצה במפתן דלתי,,,, לנגב ביקשה, מנגבת. משתהה, מביטה, לא מבינה,,,, בשמלה אדומה ושתי צמות.