פיקא'בר

bugbuster

New member
../images/Emo25.gifפיקא'בר

שיר, בלאדה, אגדה או סתם חארטה, דובר וסופר ועודנו סובב בכרך ההומה לימים ושנים, הסיפור על ליל גשם חורפי ומלוהט שהיה בתל אביב בפיק אפפ באר. הייתי סטודנט שנה שניה לפולקלור כשניגשתי לחקור את פיקא'בר. כבר מלכתחילה ידעתי שמדובר בסרוס מילים לועזיות pickupp bar , מועדוני תפוס זיון, או מועדוני "הרמה" שצצו בתל אביב בתחילתו של אלפיון. מועדוני פיק אפפ'ס באר. לך לבית ההוא בקריה רחוקה היה הרמז שקיבלתי מראש החוג, מהילה, אישה נאה הו מה נאה, ואינני מפרט כלל למראותיה, כשהיא בת כמעט חמישים לוודאי חטובה להלל, איני שוטח את תשוקתיי אליה, ותשוקות עמיתיי הסטודנטים , אכן חרמנים לשגל, אינני רושם פן לכתוב יהיה אלי בדותא אחרת ושונה, ואני הן אמרתי, אחקור לי לעבודת הגמר, אחקור לי את פיק'אבר. אישה כבת שבעים קיבלה את פני בחווילת הדיור המוגן. פאאק, שבעים? ויפהיפיהההה! לא אפרט, אחרת יהא עלי לרשום עוד בדותה, התיתכן משיכת צעיר לאישה בגילה שאיננה סטיה? אה? מה? ואני הן באתי לחקור, לחקור כסטודנט שנה שניה את הסערה ההיא בפיק אפפ בר. נכנסתי. פשטתי מעיל, לוגם כוס תה לקוחה ממאה קודמת אולי, והימים בשנת אלפיים חמישים וארבע שעוד תהייה, ישבתי מולה מתוח בציפיה, נמנע מלהביט באישה הנאה בגלוי והיא סיפרה. קורנת בפניה בזיו עלומים שהושב לה כברק. הייתי שם בלילה הוא, לפני חמישים שנה, ראש החוג שלך היא שלחה אותך? כן. יש צדק בדברה, יודעת אני וממקור ראשון את סיפור האגדה , כך, כך היה הדבר, בלילה ההוא בפיק אפפ בר. ישבו נשים וגברים בדחיסות היא אמרה, כך ישבו ישוב בלילה גשום בפיק אפפ באר. היו שצלחו, העלו בשללם רמז סימן לשיגול, מספר סלולרי דהוי? לא מיידי, אולי רק מחר, ורובם הזדיינו באשליות בעיקר כיצד יזיינו ממצודם צצלית מלקוח קר, עצם מושלכת ללילה ניגמר בפיק אפפ בר. הייתי גם אני ישובה באסופה, ואישה היא המספרת. באותה חארטה מושרת ומדוברת כבר שנים על שנים, הייתה שעת שתיים לפנות בוקר, כשגבר נכנס,והתיישב מרוחק, מובדל בפינה. מבוגר. מיזדקן. מנותק, לא שייך, מופרש במחוור מגילאי נוער צבא וסטודנטים בגילאי ילדיו לוודאי, כך ישב, ביקש כוס קפה, הפוך, הייתכן? קפה? בפיק אפפ באר? משהו בו הכעיס. את הגברים כמובן. אחד מהם ודווקא חטוב ונאה במיוחד גם ניפנה בגסות וקילס. היי סבא, אמר, אתה בכתובת בכלל? יודע מה זה פיק אפפ באר? האיש לא הגיב, והיה זה אז שהבטתי בו בפיק אפפ באר. גבר נאה, אמרתי לעצמי, והניתוק הזה, כמו בעולם מישלו והיה לי ברור הוא יודע הייטב, זהו פיק אפפ באר. הטוב והפעיל שבהם שבתל אביב. אולי הייתי עצמי מנסבה פעם אחת בחיי, אך לא העזתי לנסות. כן, אישה בת.. (מאוד צעירה, ) להרים גבר מבוגר, בפיק אפפ באר ואולי היו בי אכן רצונות ומחשבות להעזה אך כל אלה נמוגו ברגע שאישה צעירה צעירה נכנסה. אישה עצומה. אלוהית היא היא המילה. גבוהה, זקורת שדיים פורצים, ותחת, תחת אלוהי שגם אני כאישה ניתרווחתי בעיני, בנחירי אפי שרטטו בתגובה לא רצונית ממש. אלוהים ,איזה תחת גבוהה, מוצק, מפואר. מחובר לזוג רגליים ארוכות ארוכות, של אישה טופפת כסוסה אצילה, אוייי גבוהה. כמטר שבעים וחמש אמדתי את קומתה, חסונה, בשלה, בשלה היא המילה,להמתעברות לפריון, ללידה! ובו ברגע ידעתי, גם אני, כאישה, נמשכת לנשיותה. לבושה שמלה הדוקה באדום היתה. כאישה, ידעתי שללא מאומה תחתה. שמלה של עירום ללא תחתונים וחזייה, נסגרת באחורי העורף, פעורת חללי בתי שחיה כפרוזדורים מזמינים לחמוקי חזה בוהקים. כך היא עמדה, מעיפה מבט, שאיננו בוחן מהי הסחורה, אלא מאשרר לעצמה היותה במרכז הבטה, וטפפה אל עבר הבר, ישובה על כיסא מוגבה, כן, ההם שמוציאם בפיק אפפ בר'ס. הרחש והלחש והתנועה,התעוררו מיד, כשגבר אחר גבר ניסה וחצה את קוו הקירבה, הו אלוהי הגברים מחודדי האיבר, אותו מבט נואש ומתחנן על פניהם, מבט זכר שעוקר מאלימתו הכבושה, ופתי מאמין לכל דבר, ככה בלילה דחוס ומחוסך וללא הצלחה עד עתה בלילה ההוא בפיק אפפ באר. לזיין, להרים אותך, פוופפפפ! לו זכיתי לדפוק אחת שכמותה, להרים ולדפוק אותך, בפיק אפפ'ס באר. כבר היה מאוחר. האישה גמעה טקילה אחת, או שניה, אולי מוקפצת, ואולי הייתה זו וודקה קפואה, כשגופה החל להגיב לאוו דווקא למבטי החשיקה אותם דחתה, אלא ולוודאי ללחני המוסיקה שהיתנגנה. תנועותיה גברו ולפתע הטילה ראשה לאחור, ליאקי הברמאן, (הוא גם הבעלים,) יש לך את black velvet ? שאלה, ואני בחנתי את גיזרתה, באותה הטיית גוף מתוחה, בשדיה שניזדקרו מוצקים וגמישים, אלאנה מיילס, יש לך? כזמרת קברטים ברלינאית אולי נראתה, ויקי נשף מיד, וכמעט בעלבון, כפסנתן הקברטים הסדוק והנאמן לגבירתו, בוודאי, ושם על הנגן המשוכלל דיסק מסונכרן עם אור ועשן, כך בלילה דחוס וגשום, הלילה ההוא בפיק אפפ באר. המשך...

bugbuster

New member
פיקא'בר, (המשך.)

היא החלה, ונעה. לאט. נעה ומתנועעת.הנה כבר נוטשת את המושב, נדה ונודדת למרכז הדחוס, נעה בקצב, במה שברור שאצלה מלידה כאפריקאית בתיפוף תופי טם טם של קרב ומלחמה? היא היא הפרס לכובש לו יכבשה? כברזילאית בקרנבל זיוני חשוף? כישראלית אמיתית במייטבה.? האם זה חשוב למי נדמתה? שהייתה היא רק היא והיא עצמה בפיק אפפ באר. נעה, רוקדת בתנועות מיניוריות של עוצמה גדולה, היא נעה ורקדה, וכיסאות נתרווחו לאחור, לאפשר לה מרחב, וכבר רוקדת אישה יפהיפיה בפיק אפפ באר, רוקדת לבדה. מפזרת ניחוח ארוטיקה מישגל ומישכב מלוא החדר הצפוף בפיקאאפפ באר. אולי עכשיו ההזדמנות שעטו לעברה מתפרצים כפרי הבר גברי פיקא'בר, בעוצמה של פרי הרבעה, והיא קיבלתם לחולל אל מולה, אלא שלא ליותר מיכך. כן, היה זה אותו הצעיר הנאה, המקלס מלפני כן, הוא שהתקרב מעט יותר, נוגע בה בנדמה לכמעט חביקה, לא יותר, רק מרמז במרוחק כיצד היו ידיו חופרות לו הניחה לו לחרוש בעגלתה הבשומה. וחישמול של ייחום עלה ונשם בפיק אפפ באר. היה זה אז שהבטתי לפינה המרוחקת, לאותו גבר שכבר נשכח, ראיתיו מביט, מרוחק, ואיננו מצטרף. מיוסר? מתאבל מקונן בקינה על ימיו שחלפו? שאיננו שייך לנעשה בפיק אפפ באר'ס? כך לשניה ושבתי בעיני למעגל, עומדת כמו אחרות ואחרים זה אך וכבר מתנועעים במיקצב כמתופפים על חזה ומחיאות כף כלהקה או מקהלה בהזיה , באקסטאזה ממש, כך, במיקצב, לזיין לזיין ללזיין אותך. לזיין אישה לזיין אותך ככה, פה, ככה פה לזיין את כולך בשרותים של פיק'אבר! פיק'א'בר, פיקאא'ברררררר פיקאאא'בררררר! הלהט עלה, גופות התנוצצו בזיעה, כן, והן היה זה כאמור הו לילה קר! הו הלהט בפיק אפפ בר. ליטםפה עצמה אישה צעירה בהיתנועעה, הו, מה יפה ליטפה, וליטפה את עצמה שרקדה, מביאה את הסובבים לביאה בטוחה! והיו אלה הנשים שגנחו ראשונה, גמרו בתחתוניהן הלחים לעייפה, מעלות ריחות כוס לוהטים, מרחיבי נחירי גברים כסוסים לייחמת הרבעה, הו, אויי, מי יזכה, מי יזכה כשהיא תיתפרק, לקחתה על זרועותיו למיקדש המיוחל. המיקדש? הא? לא ידעתם? השרותים! הן כך זה היה בתחילת האלפיון, גבר נצרך לתחתוני בוקסר לייצור זיקפה, כמו היה בבד המטופש לעוררו בוויגרה שדופה, ואת ייחמתו היה פורק בנועז זבאתרי המישגל. חצרות אחוריים של מועדוני סקס בעיר הגדולה, אכן החמים שבזיונים נערכו וכבר ליכדי ביום ממש, במיוחד בהם שבבפיק אפפ בארס. פיקא'בבררר פיקא'בבררר פיקא'ברררר התנועעו גופות, והאישה אכן הגיעה לפורקן. רוטטת באביונה כבירה, מחניקה קול גניחה עצורה, וגומרת וגומרת ללא סוף וקצה ואחרית, כמו אין מחר. אוייי, קרא אותו צעיר והתקרב לעברה. היא רק חייכה, חומקת בגמישות מידו הנשלחת, וכמו עושה דרכה ליציאה! מה? איש לא יבעלה? והשרותים? היא צעדה, נעה ביצוריה, שימלה ללא כלום מתחתה, ותחת מרהיב התנגן תחתה, כך כמו היא עדיין טופפת ורוקדת בייחמה ניפנתה לפתע והתיישבה. סחוטה. לצידו של הגבר הזר. דממה השתררה והגבר שאור ספוט מדוייק השהואר מבמת התפאורה האיר את פניו והיזדהר לשניה קורא למלצרית שלוודאי הבנתם, אני זו הייתה, וכשקרבתי אמר בחיוך סולדי ומאופק, עוד הפוך. ונסוב לעברה כמו אומר לנשקה וניחם ממחווה כה גלוי, והדממה נותרה. הבאתי לזוג את ההזמנה. הגבר נטל כפית סוכר אחת. ורגלי כמעט קרסו ופקעו על עומדי לצידם. נתן כפית יחידה, מדודה, מדוייקת, לכוסה, והקריבה מהלך כלום לעברה, בתנועה שגורה. כזו שמיתמיד הן נעשתה ומאז ומיכבר נעשית בהרמוניה דקיקה. רק תנועת יד וכבר היה נתון בשפת גופו לאהובותו היחידה. זו ניתרפקה בלא יותר מסנטר לכתיפו, הגם שלא הייתה רחבה במיוחד. נינוחה הייתה האשה כעדונה בנמל מבטחה.לגבר שלצידה. כך ניתבהר באולם לכולם, הוא, הוא ישאנה לשרותים למישגל עברה נהמה בקהל, והשנים לאחר שכילו פעמים הפוך במתינות, כמו היו בברלין או וינה במאות קודמות של שנים רחוקות, קנו ויצאו ונעלמו בחשיכה. וברור שלא לשרוטתציםן מדיפי ניחוח מוטעה של תרסיסי זימה. פאאקקק! פיקק אפפ באר, סינן הצעיר המקלס ונדהם. ורק אז נשתלחה מהומת מחי כף מסביב. בקצב אחד ויחיד הקצב מאז, כמו שמאז רקדה שם תמיד, בפיקאפ בר. היא הששתקה. ואני קרבתי ללא עצירה, גחנתי כשנישקתיה על שפתיה שעוד היו סדוקות רק מעט, זו את, את אישה, אמרתי מכושף. זו את שרקדת בשימלה ערומה בלילה חורפי בפיק אפפ באר! היא חייכה. איך הילה? הבת שלי? ושלו? הילה? ראש החוג שלך אלא מה, כבר שנים מתחננת שאפרסם את סיפור הלילה אחריו היא נולדה. אז לך וכתוב את הסיפור כפי שהיה, ללא האגדה. וזה פיקא'בר, היא אמרה, קורנת ויפהייפיה. כששרו בקצב, זה נשמע כמו פיק'אבר פיק'בר פיקא'בר יש יותר קצב בפיק'אבר כשאתה בתנועה. כן אמרתי, זה ככה, פיקא'בר. היא שוב חייכה.

כוכבית 1

New member
באגייייייייייייייייייייייייייייייי

מ ד ה י ם זה מחרמן זה מרגש זה נוגע באגי...זה כל כך יפה...

מיוח ת

New member
באגי שלי

מטורף שלי, כמה יפה הלחנת יחד את המלים הללו הזכר לי לשלוח לך את השיר הזה, כדי שתוכל לשמוע את הקצב.. קרקאתי אבע פעמים את השאר אכתוב במסר אישי

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif תודה ל...

פיונת, כוכבית, מודה. ולך אהובה, כן, הנה אני כמו אידיוט באמירות האלה, אוהב אותך, אוהב אותך, ושוב ושוב ושוב. ושואל, את אוהבת אותי? את אוהבת אותי הנצחי והטיפוסי, כמעט דביק ממש שבמצבים הללו.. אה כן, זוכרת איך צחקנו? שאגיד זאת גם כמו האמריקיקים והטכס הלשוני הרדוד והמדושן שלהם, "...אנד איי לאבב יו טווווו, ..." פוווו איזו סכרינה דביקה.. פווווווו... שהסכרינה הזו עוד תיזדקק ליכדי תזקיק מרוכז מרוכז פי כמה. אז אם שכחתי כבר, ת'גידי, איך זה שמזמן לא אמרתי אני אוהב אותך, איך שמזמן ויובלות לא שאלתי.. את אוהבת'ותי? אוהבת אותי אוהבת אותי...

למעלה