עדכונים 19.6

candyheart

New member
מבאס בשבילה

זה ממש מעט למישהי במעמדה...בטח מבאס לעבוד על אלבום כל-כך הרבה זמן ובסוף לקבל תוצאה כזאת.אבל זה דוגמא למה שיכול לקרות אם נעלמים מהסצנה ליותר מדי זמן. אני מקווה שזה לא יגרום לה לפרוש מעקסי המוזיקה או משהו.

Bright Unicorn

New member
לא רק

היא אמנם נעלמה להמון זמן אבל אם הייתה שבה עם סינגל טוב אף אחד לא היה זוכר לה את זה. כמו שהיא נעלמה לפני B2B וחזרה במהרה לעליתת הפופ.

theone24

New member
ועוד קצת כריסטינה,הסינגל הבא שלה הוא...

"You Lost Me", כל מדווח האר הרישמי של הדיווה והאתר AOL. לדעתי זה צעד לא נכון. כן, כולנו יודעים שבבלדות היא אלופה ובאלבום הקודם HURT הצליח יותר מכל סינגל אחר שלה אז, אבל לשחרר בלדה עכשיו? בקיץ? בזמן שכולם יוצאים עם להיטי קיץ מטורפים? ממש ממש לא... שתשמור את הקלף החזק הזה לאחר כך, שתוציא משהו אחר בנתיים. ראבאק, יש לה 24 שירים פחות או יותר באלבום החדש, דווקא על הבלדה היא נפלה? חוץ מזה שלא אהבתי את השיר...LIFT ME UP יותר מוצלח לדעתי. ********************** ובחדשות כריסטינה אחרות, הדיווה התראיינה לרדיו SIRIUS XM ונשאלה על ההשוואות לליידי גאגא (שוב), על השימוש באוטו טיון וכו". כאן, פה ושם

candyheart

New member
מכיוון ששמעתי את השיר רק פעמים ספורות

אני לא יכולה להביע דעה שלמה,אבל ממה שהצלחתי לגבש,אני בהחלט מסכימה שזה השיר האחרון שיתאים לקיץ.זה היה ברור שהיא תוציא אותו בשלב מסוים...היא הופיעה איתו מלא,אבל אין ספק שהוא היה צריך לצאת בשלב מאוחר יותר. עוד לא שמעתי את האלבום,אז אני לא יועת מה האלטרנטיבות שלה,אבל אני בטוחה שיש באלבום כמה שירים יותר נחמדים וקיציים.

Bright Unicorn

New member
אני חושב שהיא מפחדת מסיכונים בשלב זה

ולכן מחפשת לשלוף את הקלף החזק שלה כביכול שהוא בלדות. אישית לא שמעתי בכלל את האלבום אז אני לא יכול ממש להביע דעה על השירים והעיניין בכלל..

theone24

New member
אלבום חדש לשאקירה בספטמבר.

בראיון שנתנה הזמרת למגזין בילבורד ב17 לחודש, היא חשפה שהאלבום החדש עומד לצאת כבר בספטמבר הקרוב. עוד לפני שיחרור אלבומה האחרון ,"She Wolf", שיצא רק לפני שנה והצליח בצורה בינונית, אמרה שאקירה שהאלבום הבא יהיה בספרדית אך לטענתה ככל הנראה האלבום אף יכיל שירים באנגלית בנוסף עקב פרץ יצירתיות שנפלה עליה. בנוסף, היא אף אמרה שסגנון האלבום יזכיר מאוד את עידן הOral Fixation וישלב בין השפעות קולומבייניות ורוקנרול.

למעלה