עדכונים 19.6

Bright Unicorn

New member
אני חושב ש

אני מסכים עם העובדה שיש לה פה מאד גדול אבל זה חלק מהקסם שלה בעיניי. גם בשירים שלה היא פותחת את הפה הזה וזה מה שאני מחבב אצלה... אני מאד אוהב אותה כאומן אבל בהחלט לא מסכים עם העובדה שהיא מרשה לעצמה ללכלך על אמנים גדולים ממנה. בקשר לנושא ההשוואות.. לעיתים זה מתבקש. מדונה זאת מדונה, ובריטני זאת בריטני אבל לפעמים השוואות בינהן מתבקשות כי שתיהן שייכות לאותה קטגוריה, שתיהן מאד חזקות במה שהן עושות. זה לא אומר שהשוואה כזאת הופכת אחת מהן לטובה יותר בעיניי השניה. כמה פעמים נכנסנו לתגרה (בפורום בריטני) בגלל הנושא. אז למען הסר ספק אני סופר מעריך את מדונה כמלכת הפופ. האהבה שלי לבריטני זה דבר אחר... ועוד דבר קטנטן.. מדונה בעצמה השוותה את עצמה לבריטני לא פעם. היא אמרה זאת לבדה. זה ממש לא הוריד מהערך או מהמעמד שלה. כבודה במקומה

X Offender

New member
לא מדוייק

מדונה השוותה את עצמה לסיטואציות דומות לשל בריטני וגם שם אני חושב שהיא לא בדיוק צודקת , היא התייחסה לעניין רדיפת הפאפרצי וההתעלקות שלהם על החיים שלה, ואמרה שזה מאד מוכר לה... מדונה לעומת זאת התייחסה לתקופה בה היא הייתה נשואה לשון פן משנת 1986-1989 אני לא הכרתי את מדונה בתקופה הזאת כי אני רק נולדתי ב 86' חחח אז אני לא יודע מה בדיוק היה מצב הפאפאצי עליה אז, אבל מדונה לפי ידעתי התגברה על זה ושמה זין בעוד בריטני נתנה יד לקרקס הזה שחג סביבה ומשכה את האש במו ידיה... לכן אני חושב שמדונה לא צודקת כשהיא משווה את עצמה לבריטני במצב הזה. שמע אני מעריץ את מדונה משנת 97 , תמיד ידעתי מי זאת מדונה תמיד היא הייתה לי בתודעה מאז שהכרתי את עצמי היו שני גדולי במה שידעתי את שמם, מדונה ומייקל ג'קסון, אחת דיברה אליי יותר השני קצת פחות אבל אלו שניים שאי אפשר להתעלם מהם כי הם ייסדו דרך ואי אפשר פשוט להיות שני להם או להשוות אף אחד בדור הזה אליהם כי כמו מייקל לא היה לפני וגם לא יהיה אחרי, ואותו דבר עם מדונה.

Bright Unicorn

New member
זה בדיוק מה שדיברתי עליו

היא השוותה את עצמה כפי שאמרת באספקט של דרך, וחוויות שעברה (אין חוקים מוגדרים להשוואות) ואמרה שהיא מרגישה אחראית במקום מסויים לבריטני בגלל שעברה חוויות זהות. זה שמדונה התנהגה אחרת זה ידוע... כפי שאמרתי כל אחת בשלה. ובריטני זאת בריטני אני לא מסכים עם הדרך שבה את מתבונן על בריטני ועל מה שעברה אבל זאת דעתך ואני מכבד אותה. כמובן שאין שני למייקל או מדונה כי יש כבר מייקל ומדונה.. אבל אל תשכח שגם בריטני פרצה גבולות וסללה דרך לאמנים רבים בתעשייה. אל תזלזל בה. בזמן שמדונה סללה את דרכה במו ידיה ובעבודת כפיים קשה בריטני התפרסמה בהינד עפעף לכן אני חושב שאי אפשר לשפוט את כל הקרקס שנוצר סביבה כי אני חושב שהיא פשוט איבדה שליטה. אבל לשמחתי זאת כבר נחלת העבר

X Offender

New member
תראה

אני לא יודע איך אתה מגדיר "סללה דרך להרבה אמנים" אני לא חושב שהמוזיקה שבריטני מבצעת שונה מהמוזיקה של הרבה זמרות פופ אחרות ולפני בריטני היו הספייס גירלס שעשו בדיוק את אותה מתכונת פופ רק בלהקה ולא ביחיד שירים כמו "wannabe, say you'll be there, 2become1, stop, spice up your life שווי ערך בעייני באותה מידה לשירי הפופ של בריטני בשני האלבומים הראשונים שלה ככה שאני לא חושב שהיא הביאה משהו שונה לעולם חוץ מאת התדמית שלה של "ילדה טובה, בלונדינית עם קוקיות שיודעת לפזז על הבמה" מצטער עם זה נשמע זול אבל זה בדיוק מה שזה (בעייני) וזה שירת את האמצעים של המפיקים שלה שפנו לקהל יעד של ילדות בנות 6-13 זה שהיא החליטה לעשות שינוי דרסטי ולהתחרות בכריסטינה בין 2002 ל 2004 מי מורידה יותר בגדים ועושה קליפ יותר נועז ל MTV זה פתאטי. אבל אין לי כוח לדבר על בריטני היא לא מעניינת אותי ולא בא לי להכנס למריבות עם כל המעריצות שלה עכשיו. שיהיה לה לבריאות וחיים טובים

theone24

New member
ג'סטין טימברלייק לGlee.

אז אחרי מדונה וליידי גאגא, תופעת הטלוויזה של השנה דוהרת קדימה אחרי כוכבים חדשים. הדיבורים ברשת אומרים שמפיקי הסדרה מאוד רוצים לארח את ג'סטין לפרק אחד בסדרה בו הוא ישחק את אחיו הקטן של וויל שוסטר, ויתפקד כמורה מחליף. לדברי האתר FOX הצוות מאוד מתרגש מהעניין, במיוחד השחקנית ,Lea Michele, וההפקה מנסה לעשות את העניין לאפשרי.

britmel

New member
יאיייי :)

והווו הלוואי הלוואי :) ראיתי רק שני פרקים : של מדונה ושל ליידי גאגא וזה היה חביב אז מחכה לג'סטין ... :)

candyheart

New member
קצת צפוי

אבל סבבה.מעניין לראות מה הוא יעשה עם זה.מצד אחד הוא אוהב להשתתף בדברים פופולריים,אבל מצד שני תמיד חשוב לו להיות "קול"...אז נראה אם הוא בכלל יסכים.

theone24

New member
כרזות פרסומת לבושם החדש של מריה קארי.

Lollipop Bling או Bling Bling שמו.

britmel

New member
חחח נכון ../images/Emo35.gif

אולי זה הקיץץץץ ...
..
אולי הושפעו מהחתימה שלך...

theone24

New member
כריסטינה מאכזבת.

בתאום לציפיות,אלבומה הרביעי של כריסטינה אגילרה נכנס עם שיחרורו למקום ה3 במעצד האלבומים האמריקאי כאשר הוא מוכר בסך הכל 110,000 אלבומים בשבוע הראשון. נתון מאכזב בהתחשב בעובדה שאלבומה הכפול הקודם של אגילרה נכנס ישר למקום הראשון עם מכירות של 346,000 לשבוע הראשון. אך יתכן שהקאמבק המדשדש של כריטסינה צפוי להשתפר לאור הקידום הדי מאסיבי שהיא עושה לאלבום לאחרונה.

+ לא נראה לי שהקידום יעזור

היא הופיע בכל המקומות הנכונים מול מיליוני צופים ועם 4 או יותר שירים חדשים וזה לא עזר לה. גם האלבום נופל יותר מדי והיא אפילו לא התחילה עם הקידום באירופה.

theone24

New member
אז זה עוד יותר מאכזב בשבילה...

אבל עם איך שהאלבום יצא ונשמע אני לא מופתע, למרות שמאוד חבל לי. מה שכן מדהים אותי, שלפי המצעד שהבאת, ליידי גאגא נמצאת במקום 7 עם הFAME MONSTER ורשום שהוא במעצד כבר 78 שבועות. זה פשוט מדהים! אבל לא מפתיע...זאת פנינת פופ אמיתית.

למעלה